Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Vergroot jouw voorsprong!

Voorblijven. Niet bijblijven.

Voorblijven niet bijblijven op de fiets
Great Place To Work certificaat

Jouw footprint bij de beste bedrijven van Nederland

Wij zijn EIFFEL. En wij helpen organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren. Door mee te bewegen met verandering, processen slimmer in te richten en strategieën te implementeren. Of door functies tijdelijk in te vullen. Wij maken impact bij A-level bedrijven en zien start-ups met eigen ogen uitgroeien tot scale-ups. Die diversiteit aan organisaties, opdrachten, groeikansen, culturen, visies en mensen maakt werken bij EIFFEL bijzonder.

Wat wij doen aan een leven lang leren

Een leven lang leren

Samen maken we onze oplossingen slimmer en werken we hard aan jouw expertise. Aan continue groei op het snijvlak van kennis en vaardigheden. Kom gerust eens kennismaken.

Onze traineeships


Hand in hand met topsport

Werk je bij EIFFEL, dan loop je zomaar sporthelden als Pieter van den Hoogeband, Nouchka, Fontijn of Jetze Plat tegen het lijf. Letterlijk. Topsport zit in ons DNA en is de oneindige bron om het elke dag sneller, slimmer en beter te willen doen. Nergens anders is zo zichtbaar wat nodig is om te groeien en duurzaam te presteren. Om ons heen hebben wij daarom 17 talentcoaches verzameld die jou inspireren en vooruit helpen. Met persoonlijke verhalen, intervisie en geleerde lessen uit de topsport.

Topsport talentcoaches

Verhalen

Eiffelaars aan het woord

Events bij EIFFEL

We vinden het belangrijk, maar vooral ook heel leuk om in nauw contact te staan met toekomstige Eiffelaars. Om kennis te maken met elkaar, elkaar uit te dagen, kennis te delen of gewoon voor de ontspanning en gezelligheid. Daarom organiseren we regelmatig online en fysieke events. Bekijk hier de aftermovie van het Team EIFFEL Backyard Festival van afgelopen jaar.

 Benieuwd welke events er de komende maanden op de planning staan? Kijk dan snel op onze eventpagina en schrijf je in!