Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Taran: “Ik wil de CEO van EIFFEL worden”

BlogFinance / 26-04-2022

De jonge finance professional kreeg tijdens haar afstuderen vanuit EIFFEL al de vraag of ze een e-housedag wilde bijwonen. Het gedachtegoed van de organisatie, de uitstraling en de goede voorwaarden trokken de toenmalig student over de streep. “Ik ben van de zelfontwikkeling, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Ik had direct het gevoel dat ik dit bij EIFFEL onderdeel van mijn leven kon maken.”

“In mijn vrije tijd lees ik graag, vooral fictie, want daardoor kan ik even afstand nemen van de realiteit. Gek eigenlijk dat ik dat zo leuk vind, want ik ben juist helemaal weg van mijn baan. Een maand na mijn afstuderen werkte ik al bij EIFFEL en ik zou het niet anders willen.”

Waarom EIFFEL?

“Ondanks dat ik nog druk bezig was met mijn afstuderen, en niet wist hoe lang dit nog zou duren, besloot ik toch in te gaan op het aanbod. Tijdens de e-housedag merkte ik dat ze bij EIFFEL om je gezondheid denken. Ze bieden goede voorwaarden, uitstekende vooruitzichten en laten hun waardering blijken. Tijdens corona kreeg ik regelmatig pakketjes thuis met bijvoorbeeld een springtouw om op je eigen werkplek te sporten; heel attent. Daarbij is het clubhuis echt geweldig. Ik kom er bovengemiddeld vaak, want het voelt zowel zakelijk als gezellig. Heel verwelkomend. Ik zit graag aan een specifieke lange tafel, op de tweede verdieping, want daar heb ik ruimte voor mijn hele set-up. Ook ben ik regelmatig in de EIFFEL-gym te vinden.’’

''Het clubhuis van EIFFEL is echt geweldig. Ik kom er bovengemiddeld vaak, want het voelt zowel zakelijk als gezellig.''

Huidige opdracht

“Ik studeerde hbo Finance and Control, waarna ik startte als trainee bij EIFFEL. Inmiddels werk ik er een jaar en ben ik doorgegroeid naar Finance professional. Uiteindelijk hoop ik door te groeien naar de functie van Finance Consultant. Hier heb ik onder andere minimaal drie jaar werkervaring voor nodig in de branche, dit inclusief de tijd die ik nu al op de teller heb staan. Mijn huidige opdracht is ook direct mijn eerste opdracht. Ik ben werkzaam bij SGR, waar ik lid ben van het verificatieteam van het Voucherfonds. Dit fonds biedt financiële ondersteuning aan reisondernemingen, die verplicht zijn coronavouchers terug te betalen aan de reiziger. Ik help de vouchers verifiëren, maar heb ook geholpen een incassoproces op te zetten. Het feit dat ik tijdens de pandemie mijn visitekaartjes met de complimenten van mijn managers kreeg thuisgestuurd, geeft toch voldoening. En van complimenten ga ik twee keer zo hard werken, dus dat is voor beide partijen winst!”

Verbinding op alle fronten

“Buiten mijn vaste werkzaamheden bij de opdrachtgever, werk ik ook mee aan andere projecten binnen EIFFEL. Presenteren en de connectie maken gaat mij heel makkelijk af. Ik doe dit altijd freestyle, terwijl anderen denken dat ik het helemaal heb ingestudeerd. Zo ben ik ook al gevraagd om voor de camera te verschijnen voor EIFFEL om mijn ervaring te delen. Veel Eiffelaars zagen dit filmpje en herkenden mij, waardoor ik nog enthousiaster werd. Ik ben vervolgens ook filmpjes en tiktoks voor mijn eigen team gaan maken, ontzettend leuk! Dat er naar mij geluisterd wordt, en mijn input wordt gewaardeerd, geeft mij echt een goed gevoel.”

''Dat er naar mij geluisterd wordt, en mijn input wordt gewaardeerd, geeft mij echt een goed gevoel.”

Toekomst bij EIFFEL

“Ik wil de CEO van EIFFEL worden. Maar als dat te hoog gegrepen is, dan vind ik Finance Consultant ook een heel mooi doel. Dat ik allerlei opdrachten mag uitvoeren, binnen mijn bestaande opdracht, maakt het een rijke ervaring. Ik was er eerst van overtuigd dat ik controller zou worden, maar nu weet ik inmiddels dat mijn interesse ligt bij het projectleiderschap. Bij mijn huidige opdrachtgever heb ik deelgenomen aan een project, waar ik meer leerde over Power BI. Ik had al vrij snel door dat Power BI niets voor mij is, dus ben ik daar mee gestopt. De ruimte om dit trial and error proces uit te voeren, vind je zelden bij een werkgever. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat ik kan blijven groeien, op alle vlakken. En dat EIFFEL mij hierin ondersteunt.”