Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Community based

Onze community is groot, maar hecht. Het is een netwerk van teams waarin alle disciplines en expertises samenkomen. Maar veel meer nog zijn we een club mensen waarin ruimte is voor ieders persoonlijkheid. En waar we aandacht hebben voor elkaar, want werken is een lifestyle en bepalend voor jouw geluk. Daarom voelt ons kantoor als een clubhuis. Als een veilige, diverse en inclusieve omgeving waar culturen, normen en waarden bij elkaar komen. Waar de deur altijd openstaat en ruimte is voor een lach en een traan. We werken er keihard om samen aan de top te blijven en nog harder vieren we er onze successen.

Wij zijn expert in legal, finance, data en projectbeheersing. Goed in flexibele capaciteit, minstens zo sterk in duurzame oplossingen. Benieuwd naar onze diensten?

Snelkookpan van kennis

Wist je dat wij de grootste juridische dienstverlener van Nederland zijn? En dat we ook uitblinken in finance, bedrijfskunde, data en projectbeheersing? Die snelkookpan van kennis is uniek. Met zoveel expertise achter je, kun je de grootste corporates en de kleinste gemeenten adviseren over strategie-executie. Of sluit je naadloos aan bij het team van de klant.

Grote club, kleine teams

Een Eiffelaar werkt nooit alleen. We werken in compacte, wendbare teams, georganiseerd rondom een specifiek vakgebied of sector. Eigenaarschap, teamvolwassenheid en zelfsturing staan centraal. Trainees, consultants, performance coaches en business specialisten vormen samen één geheel, aangevuld met specialisten in data, change management of projectbeheersing. Binnen die teams creëren wij de juiste mix van diversiteit.

Duurzaam (samen)werken

Écht van betekenis zijn lukt bij onze klanten. Zij raken de maatschappij, want wij werken voor organisaties die de toekomst van Nederland vormgeven.  Naast meerdere ISO-normen, een energieneutraal kantoor en een bijna 100% elektrisch wagenpark investeren we bij EIFFEL in de toekomst van mensen. Door een duurzame lifestyle te faciliteren, met ruimte om voor jezelf en je omgeving te zorgen. En door nieuwe generaties een toekomst op de arbeidsmarkt te bieden. 

Een leven lang leren   

Bij EIFFEL groei jij uit tot de beste versie van jezelf, als consultant en als mens. Dankzij de EIFFEL Academy bijvoorbeeld, jouw toegangspoort tot een enorm aanbod fysieke en online trainingen die we met de allerbeste leerinstituten van Nederland samenstellen. En door te investeren in persoonlijke coaching en op maat gemaakte ontwikkeltrajecten.  Er is genoeg keuze. Start je als trainee? Dan staat er een uniek eenjarig traineeship klaar om jouw carrière een kickstart te geven. Maar ook door samen op jacht te gaan naar jouw beste plek. De plek waarop kennis, ambities en talenten samenkomen en jij aan een carrièrepad met een gouden randje werkt. Binnen welke sector of vakgebied dat is, ontdekken we samen. Er is genoeg keuze. 

Verliefd op topsport

Wij hebben een bijzonder elftal Olympische helden om ons heen verzameld. Zij zijn talentcoach voor ruim 1100 Eiffelaars, wij begeleiden ze met hun maatschappelijke carrière. Een win-win partnership, zoals we dat ook als founder van de Topsport Community ervaren. En in onze rijke sporthistorie altijd hebben gekend. Van onze helden leren wij hoe presteren er op het allerhoogste niveau uitziet.

Dit was 2023

EIFFEL is onderdeel van Team EIFFEL, een collectief van ondernemingen die samen de grootste consultancy-, projecten- en interim-organisatie van Nederland vormen. In kleine teams werken we aan projecten die écht impact maken. In de zorg, de energietransitie, gebiedsontwikkeling, leefbaarheid, projectmanagement, innovatie en nog veel meer. Bij Team EIFFEL staan duurzaamheid, een leven lang leren en fun centraal.

Nieuwsgierig hoe dit eruitziet? Bekijk de video voor de hoogtepunten van ons 2023.