0

dit is eiffel

Impact maken. Van betekenis zijn. En jezelf blijven ontwikkelen. Grote kans dat dit jouw verlanglijstje is nu jij je oriënteert op een nieuwe carrièrestap. Juist deze thema’s komen bij EIFFEL samen in de ervaringen die je bij verschillende klanten en projecten opdoet. Wij bekleden vele functies bij organisaties die het beleid van Nederland schrijven. Denk aan ministeries, provincies, gemeenten, uitvoeringsinstanties en zelfs de Nationale Politie. Maar ook aan zorginstellingen, banken, verzekeraars en multinationals. Daar groei jij uit tot expert, ondertussen werken we samen aan een ontwikkelplan op maat. 

Human powered

Wij geloven in de kracht van talent. Talenten vormen de bron voor samenwerking, ontwikkeling en prestaties.

Data driven

Samen met klanten kijken we op een nieuwe manier naar correlaties en verbanden in gestructureerde en ongestructureerde data.

De wereld van morgen

Wij zien een succesvol businessmodel als een sustainable businessmodel. Wij delen onze opbrengsten op in the triple bottom line. People, Planet en Profit.

Topsport inspireert

Wij blijven altijd leren van de ervaringen uit de topsport. Topsporters en topcoaches vormen bij EIFFEL al sinds jaar en dag een inspiratiebron, voor onszelf én voor onze opdrachtgevers. Zij motiveren ons en houden ons een spiegel voor.

Inspired By

Topsport

Onze recruiters

Dzunia Hochstenbach

Corporate Recruiter

dhochstenbach@eiffel.nl
06 4792 63 59

Kitty Gerretsen-van Male

Corporate Recruiter

kvmale@eiffel.nl
06 2656 44 56

Marco van de Geer

Corporate Recruiter

mvdgeer@eiffel.nl
06 2656 46 14

Timon Gerritsen

Corporate Recruiter

t.gerritsen@eiffel.nl
06 1205 83 88

Vera van Etten

Vera van Etten

Corporate Recruiter

vvetten@eiffel.nl
06-26564587