0

VAN CIJFERS NAAR BUSINESSPARTNER

Bekijk 55 vacatures

Finance is fundamenteel aan het veranderen en draait al lang niet meer om het periodiek opleveren van betrouwbare rapportages. Cijfers zijn dankzij dashboarding realtime beschikbaar en de finance afdeling van vandaag is een belangrijke businesspartner. Daar worden voorspellende analyses en proactief sturende financials verwacht. Wij maken organisaties klaar voor deze uitdagende toekomst, door financiële teams naar een hoger klantgericht niveau te begeleiden en specifieke oplossingen te ontwikkelen voor een control framework of een beheerste bedrijfsvoering. Een uitdagende rol.

Financial Controller

Jij bent de partner in Finance en bedrijfsvoering voor ondernemend Nederland in de profit sector. Jij werkt onder verschillende finance thema’s, zoals accounting & reporting en riskmanagement.

Financieel Adviseur

Van budgetanalyses tot advies over het financieel beleid, of jaarplannen en jaarverantwoordingen. Jij ondersteunt financiële werkzaamheden en adviseert de klant over het hele vakgebied.

Business Controller

Jij bent een strategisch adviseur van het bestuur en legt jouw focus op het in kaart brengen en optimaliseren van financiële processen om zo de beste oplossingen voor de klant te genereren.

ONZE MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Groots werken in kleine teams. Zo doen we dat bij EIFFEL. Wij zijn groot in klanten, prestaties en ambities. Maar in kleine teams sparren we, leren we en lachen we. Om voor onze opdrachtgevers resultaten te behalen selecteren we de beste mensen in ons vakgebied en leiden wij zelf mensen op. Ben jij enthousiast over onze kijk op de wereld van morgen, wil je bijdragen aan de groei van ons team en expertise? Dan komen we graag met jou in contact.

eiffelaars aan het woord

Wil jij voor EIFFEl en ProRail fungeren als de CFO van Projecten? Wil jij echt het verschil maken en ben je niet bang om gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen? Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans!

Met de bank als opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het bijstaan van grootzakelijke klanten in moeilijke financiële situaties. Hoe gaaf is het om daar een steentje aan bij te dragen? Jij mag als specialist in spé de klant begeleiden naar een constructieve oplossing....

Als Junior Finance Trainee word je ingezet op diverse opdrachten bij organisaties binnen de wereld van Financiële Instellingen. Denk bijvoorbeeld aan een opdracht bij Grootbanken, Verzekeraars of Pensioenfondsen. Je gaat hierbij een ondersteunende rol verlenen op het gebied van alle financ...

Naast dat je uitvoerend bezig bent met financiële administraties, P&C en rapportages, adviseer je over hoe financiële processen beter kunnen.