Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Word jij dé Business Controller van de toekomst?

Bij EIFFEL leiden we je met een premium programma in één jaar op!

Heb jij 2 tot 10 jaar werkervaring als financial en ben je toe aan die volgende stap? Dan is dit hét moment om de sprong naar Business Control te maken. Na de zomer 2023 start er weer een nieuwe groep in ons premium opleidingstraject ‘Business Controller in 1 year’. Een programma met de focus op jouw toekomst: we werken aan inhoudelijke kennis en soft skills, terwijl je direct aan de slag gaat met uitdagende praktijkcases. Dit doen we in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en Trainingsinstituut de Baak: beide de absolute top in hun segment.

Na afloop van het programma ken jij de instrumenten van een Business Controller en (datagedreven) ontwikkelingen van het vakgebied en weet je hoe je deze tijdens én daarna inzet om impact te maken bij onze klanten: van start-ups tot overheidsinstanties en A-level bedrijven. Met 'BC1Y' is de toekomst van jou!

Programmaonderdelen BC1Y

Nyenrode Business Universiteit verzorgt het inhoudelijke fundament op het vakgebied Business Control, inclusief een focus op toekomstige ontwikkelingen. Onderdelen zijn controllership, data en systemen en strategie en reporting. 

De Baak is verantwoordelijk voor het trainen van jouw soft skills. Denk aan leiderschap, beïnvloedingsstijlen en je rol als adviseur en business partner. 

EIFFEL maakt het vervolgens mogelijk om jouw kennis en skills toe te passen. Zo ga je direct als Business Controller aan de slag bij onze opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector. Ook werk je aan praktijkcases die gericht op de toekomst van finance, met data als belangrijk onderdeel. Zo richten we dashboards in via Power BI en maak je kennis met het slimme no-code automation platform van onze partner BRYTER.


‘’Binnen no-time groei jij door tot
Business Controller, een unieke kans!’’

Bas Winkels, Business Unit Director


‘’Met de opleiding spelen we in op de enorme
vraag naar future-proof Business Controllers.’’

Renée Disteli, Business Unit Director

Startdatum

Mei 2023 en na de zomer 2023

.

Voor wie?

Ambitieuze financials met 2 tot 10 jaar werkervaring die versneld door willen groeien tot future-proof Business Controller

Locatie

Arnhem (EIFFEL Clubhuis) en Breukelen (Nyenrode Business Universiteit)

Studiebelasting

12 trainingsdagen met aanvullend diverse praktijkopdrachten

.

Certificaat

Na afronding van het programma ‘Business Controller in 1 year’ ontvang je een certificaat

Voor jou? Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Ben jij financial met zo’n 2 tot 10 jaar ervaring, dan is dit hét moment om de stap naar Business Control te zetten en jouw eigen toekomst vorm te geven. We starten na de zomer 2023 en het aantal plaatsen is beperkt; neem snel contact op om ons te overtuigen van jouw deelname!