Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Van proces naar impact

EIFFEL is altijd op zoek naar de beste process consultants en professionals voor groot- en kleinschalige projecten. Wij ondersteunen (semi-)overheden voor de integrale besturing en beheersing van organisatie, programma’s en projecten in de fysieke leefomgeving. We bedenken, regisseren én doen! Altijd met de inhoud als vertrekpunt en met partnership als uitgangspunt. Als process professional benader je aspecten zoals scope, tijd, geld en risico’s integraal, in alle fases van de levenscyclus. Zo borg je consistentie en voorspelbaarheid van informatie en realiseer je altijd de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. 

Bekijk 60 vacatures

Werken bij EIFFEL – Claudia Went 

Waar kom jij iedere dag je bed voor uit? Wat is jouw drijfveer om écht verschil te maken? Om het elke dag weer net een beetje beter te doen? We vroegen het aan onze Eiffelaars in een splinternieuwe arbeidsmarktcampagne. Zo houdt Eiffelaar Claudia Went zich bezig met de implementatie van het Elektronisch Patiëntendossier bij een GGZ-instelling. Ze zorgde ervoor dat nu vanuit één centraal systeem gewerkt en gefactureerd wordt, dat eenvoudiger en gebruiksvriendelijker is. Dit levert tijdswinst op voor behandelaars, zodat zij meer tijd hebben voor hun cliënten. 

Met EIFFEL en route: Jacobien en Nouchka

 Iedere dag zijn we bij EIFFEL onderweg om als één club impact te maken op de wereld om ons heen. Zo werken we aan bijzondere opdrachten bij overheden en toporganisaties en zien we start-ups uitgroeien tot scale-ups. De diversiteit aan organisaties, opdrachten, groeikansen, culturen, visies en mensen maakt werken bij EIFFEL bijzonder. Maar wie zijn onze Eiffelaars eigenlijk? Wat drijft hen en hoe maken ze impact met hun werk? Om hierachter te komen gaat onze talentcoach Nouchka Fontijn samen met process professional Jacobien op pad in de EIFFEL-camper. Onderweg hebben zij de mooiste gesprekken over werken bij EIFFEL. 

Vacatures

Zelf grote, multidisciplinaire projecten inrichten, leiden, opleveren en (succesvol) afsluiten? Praktische oplossingen bedenken voor je opdrachtgever én jezelf verder ontwikkelen?

Als consultant binnen de GGZ/FZ zorg je voor de implementatie van het zorgprestatiemodel. Met jouw hands on mentaliteit, enthousiasme en ervaring binnen de zorg, ontzorg je onze opdrachtgevers bij de overgang naar deze nieuwe bekostigingssystematiek.

Zelf grote, multidisciplinaire projecten inrichten, leiden, opleveren en (succesvol) afsluiten? Praktische oplossingen bedenken voor je opdrachtgever én jezelf verder ontwikkelen?

Als Project Manager kijk je naar de context, afspraken, werkinstructies, processen en samenwerkingen in teams. Jouw opdracht is het werk efficiënter en effectiever in te richten.

Contact

Wil jij ook voorblijven? Of meer informatie?
Neem gerust contact op met onze collega Marco.

Marco van de Geer
Corporate Recruiter