Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Van data naar inzicht

Wij helpen klanten de transformatie naar een digitale, datagedreven organisatie te maken. Dit doen we door onze kennis over bedrijfskunde te combineren met onze expertise op data. We stellen de mens centraal en werken naar een duurzame oplossing. Wij geloven dat in 2030 alle bedrijven datagedreven werken. Dit betekent dat ze blind moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van data, snel kunnen reageren door juiste stuurinformatie en anticiperen op toekomstige trends door toepassen van algoritmes. Als data professional ben je onderdeel van het Data-Driven-team, een team met verschillende expertises in het data-domein. Naast dat je veel gaat leren bij de opdrachten die je gaat uitvoeren, is het Data-Driven-team jouw thuisbasis. We delen kennis om elkaar te laten groeien en als team beter te worden. 

Bekijk 25 vacatures

BI Engineer

Jij zorgt ervoor dat data altijd met elkaar in verbinding staat, de kwaliteit op orde is en de juiste data-architectuur opgebouwd wordt.

BI Consultant

Jij zorgt ervoor dat data vertaald wordt naar inzichten en waarde voor de klant.

Data Scientist

Jij zorgt ervoor dat de data gebruikt kan worden om te anticiperen op wat er komen gaat.


Met EIFFEL en route: Thijs en Nouchka

Iedere dag zijn we bij EIFFEL onderweg om als één club impact te maken op de wereld om ons heen. Zo werken we aan bijzondere opdrachten bij overheden en toporganisaties en zien we start-ups uitgroeien tot scale-ups. De diversiteit aan organisaties, opdrachten, groeikansen, culturen, visies en mensen maakt werken bij EIFFEL bijzonder. Maar wie zijn onze Eiffelaars eigenlijk? Wat drijft hen en hoe maken ze impact met hun werk? Om hierachter te komen gaat onze talentcoach Nouchka Fontijn samen met data consultant Thijs op pad in de EIFFEL-camper. Onderweg hebben zij de mooiste gesprekken over werken bij EIFFEL. 


Eiffelaars aan het woord

Vacatures

Data signaleren en analyseren binnen process optimalisatie is waar we in deze hedendaagse tijd niet meer onderuit kunnen. EIFFEL biedt om die reden een op maat gemaakt traineeship waarbij je direct aan de slag gaat met Power BI bij grote toonaangevende klanten. 

Data signaleren en analyseren binnen process optimalisatie is waar we in deze hedendaagse tijd niet meer onderuit kunnen. EIFFEL biedt om die reden een op maat gemaakt traineeship waarbij je direct aan de slag gaat met Power BI bij grote toonaangevende klanten. 

EIFFEL biedt voor jou als data talent een  traineeship aan waarbij je direct aan de slag gaat met Power BI bij grote en toonaangevende klanten. 

Analyseren is de basis. Begrijpelijk presenteren van jouw inzichten maakt het verschil. 

Contact

Wil jij ook voorblijven? Of meer informatie?
Neem gerust contact op met onze collega Marco.

Marco van de Geer
Corporate Recruiter