Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Van data naar inzicht

Wij helpen klanten de transformatie naar een digitale, datagedreven organisatie te maken. Dit doen we door onze kennis over bedrijfskunde te combineren met onze expertise op data. We stellen de mens centraal en werken naar een duurzame oplossing. Wij geloven dat in 2030 alle bedrijven datagedreven werken. Dit betekent dat ze blind moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van data, snel kunnen reageren door juiste stuurinformatie en anticiperen op toekomstige trends door toepassen van algoritmes. Als data professional ben je onderdeel van het Data-Driven-team, een team met verschillende expertises in het data-domein. Naast dat je veel gaat leren bij de opdrachten die je gaat uitvoeren, is het Data-Driven-team jouw thuisbasis. We delen kennis om elkaar te laten groeien en als team beter te worden. 

Bekijk 25 vacatures

BI Engineer

Jij zorgt ervoor dat data altijd met elkaar in verbinding staat, de kwaliteit op orde is en de juiste data-architectuur opgebouwd wordt.

BI Consultant

Jij zorgt ervoor dat data vertaald wordt naar inzichten en waarde voor de klant.

Data Scientist

Jij zorgt ervoor dat de data gebruikt kan worden om te anticiperen op wat er komen gaat.


Donja Vos

Inspired by topsport

Deze zomer staat bol van de sportieve hoogtepunten. Topsporters bereiden zich voor om te schitteren tijdens evenementen als Wimbledon, het EK voetbal en de Olympische Spelen. Bij EIFFEL laten we ons inspireren door hun indrukwekkende mentaliteit. Voor onze arbeidsmarktcampagne gingen we in gesprek met een aantal collega’s met een sportieve achtergrond. Welke lessen hebben zij geleerd in hun sport en welke principes passen zij toe in hun werk bij EIFFEL? In dit artikel lees je het verhaal van Donja Vos, judoka & professional in team Data & Analytics. 

Werken bij EIFFEL – Stephan Vink 

Waar kom jij iedere dag je bed voor uit? Wat is jouw drijfveer om écht verschil te maken? Om het elke dag weer net een beetje beter te doen? We vroegen het aan onze Eiffelaars in een splinternieuwe arbeidsmarktcampagne. Zo werkt Eiffelaar Stephan Vink sinds augustus bij netbeheerder Alliander. Hier speelt hij een grote rol in de vertaling van data naar concrete en toegankelijke inzichten en sturingsinformatie. Stephan: "Ik vind het mooi als ik collega's echt vooruit kan helpen met een inzicht vanuit data."Met EIFFEL en route: Thijs en Nouchka

Iedere dag zijn we bij EIFFEL onderweg om als één club impact te maken op de wereld om ons heen. Zo werken we aan bijzondere opdrachten bij overheden en toporganisaties en zien we start-ups uitgroeien tot scale-ups. De diversiteit aan organisaties, opdrachten, groeikansen, culturen, visies en mensen maakt werken bij EIFFEL bijzonder. Maar wie zijn onze Eiffelaars eigenlijk? Wat drijft hen en hoe maken ze impact met hun werk? Om hierachter te komen gaat onze talentcoach Nouchka Fontijn samen met data consultant Thijs op pad in de EIFFEL-camper. Onderweg hebben zij de mooiste gesprekken over werken bij EIFFEL. 


Eiffelaars aan het woord

Vacatures

Data signaleren en analyseren binnen process optimalisatie is waar we in deze hedendaagse tijd niet meer onderuit kunnen. EIFFEL biedt om die reden een op maat gemaakt traineeship waarbij je direct aan de slag gaat met Power BI bij grote toonaangevende klanten. 

Data signaleren en analyseren binnen process optimalisatie is waar we in deze hedendaagse tijd niet meer onderuit kunnen. EIFFEL biedt om die reden een op maat gemaakt traineeship waarbij je direct aan de slag gaat met Power BI bij grote toonaangevende klanten. 

EIFFEL biedt voor jou als data talent een  traineeship aan waarbij je direct aan de slag gaat met Power BI bij grote en toonaangevende klanten. 

Analyseren is de basis. Begrijpelijk presenteren van jouw inzichten maakt het verschil. 

Contact

Wil jij ook voorblijven? Of meer informatie?
Neem gerust contact op met onze collega Marco.

Marco van de Geer
Corporate Recruiter