Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Controller van de toekomst

Finance / 17-06-2022

De rol van Business Controller verandert stevig. Data speelt een belangrijke rol en van jou wordt een sterke positie als business partner verwacht. Ondertussen neemt de vraag naar Business Controllers toe en het aanbod af. Hét moment om in te stappen! Bij EIFFEL leiden wij je in één jaar op tot future-proof Business Controller. Ons programma is uniek en focust zich op jouw toekomst: we werken aan inhoudelijke kennis en soft skills, terwijl je direct aan de slag gaat met uitdagende praktijkcases.

Het programma: leren van de top

Bij EIFFEL geloven we in teamgeest: verschillende expertises samenbrengen om het mooiste resultaat te behalen. Daarom werken we in dit programma samen met Nyenrode Business Universiteit en Trainingsinsituut de Baak, beide de absolute top in hun segment.

Nyenrode Business Universiteit verzorgt het inhoudelijke fundament op het vakgebied Business Control, inclusief een focus op toekomstige ontwikkelingen.

De Baak is verantwoordelijk voor het trainen van jouw soft skills. Denk aan leiderschap, beïnvloedingsstijlen en je rol als adviseur en business partner.

EIFFEL maakt het vervolgens mogelijk om jouw kennis en skills toe te passen. Zo ga je direct als Business Controller aan de slag bij onze opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector. Daarnaast werk je aan praktijkcases die zijn gericht op de toekomst van finance, met data als belangrijk onderdeel. Zo richten we dashboards in via Power BI en maak je kennis met het slimme no-code automation platform van onze partner BRYTER.

Na één jaar: meebouwen aan de toekomst van Business Control

Na afloop van het jaarprogramma ontvang je een certificaat van Nyenrode Business Universiteit en de Baak. Veel meer nog ben je opgeleid om mee te bouwen aan de toekomst van finance en Business Control in het bijzonder:

  • Je kent de instrumenten van een Business Controller en weet ze in te zetten om impact te maken.
  • Je kent de ontwikkelingen van het vakgebied, met een focus op data en slimme toepassingen. Én je kunt ze inzetten bij jouw klantorganisatie.
  • Je beheerst de soft skills om een rol als businesspartner in te vullen en je weet hoe je hier het maximale uit kunt halen. 

Dit krijg je van ons: de beste versie van jezelf worden

Uniek is onze snelgroeiende community van expertise en talent. Daarbinnen vind je vak- en branchegenoten om te sparren en kennis te delen, maar ook collega’s die zich op hele andere terreinen specialiseren. Uit die kruisbestuiving komen de mooiste innovaties voort.

Ons netwerk van klantorganisaties in de publieke en private sector is groot. Van de Rijksoverheid, zorginstellingen, provincies en gemeenten tot banken, multinationals en nutsbedrijven. Nieuwe ervaringen opdoen kan dus bínnen EIFFEL en levert je een prachtig cv op.

In onze EIFFEL Academy vind je, naast jouw opleiding tot Business Controller, tal van trainingen en opleidingen om jezelf te ontwikkelen. Anyplace, anywhere, any device.

Voor jou? Wij luisteren graag naar jouw verhaal

Ben jij financial met zo’n 2 tot 10 jaar ervaring, dan is dit hét moment om de stap naar Business Control te zetten en jouw eigen toekomst vorm te geven. We starten in september 2022 en het aantal plaatsen is beperkt; neem snel contact op om ons te overtuigen van jouw deelname!