Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Topsport als inspiratiebron

Topsport zit in ons DNA. Wij laten ons inspireren door een breed netwerk van topsporters.


Onze talentcoaches

Wij hebben een bijzondere club sporthelden om ons heen verzameld. Topsporters en -coaches die voorop lopen, grenzen verleggen en de komende jaren de nieuwe standaard bepalen. Net als wij. Zij zijn talentcoach voor ruim 2400 Team Eiffelaars, wij begeleiden onze talentcoaches in hun maatschappelijke carrière. Een win-win partnership, zoals we dat ook als founder van de Topsport Community ervaren. Van onze helden leren wij hoe op het allerhoogste niveau presteren eruit ziet.

Fit for the job

Fitte mensen presteren beter en daarin willen wij een inspiratiebron zijn. Wij faciliteren fysieke en mentale fitheid in onze eigen community én bij onze klanten. Maar fit for the job zegt ook iets over de toewijding van onze consultants. Het zit hem in de topsportmentaliteit en aandacht voor details. Afspraak is afspraak. Als we iets beloven, komen we dat na. En als het even kan spreken we vooraf een concreet resultaat af tegen een vastgestelde prijs. Resultaatgarantie noemen we dat.

Werken bij EIFFEL | De serie

Aflevering 1 | Jetze & Bart

In aflevering 1 van 'Werken bij EIFFEL' gaan Olympisch kampioen Handbiking en triatleet Jetze en Senior Financial Bart met elkaar op reis door de werelden van topsport en werken bij EIFFEL. Jetze leert Bart hoe je met kleine aanpassingen het verschil maakt op de wielerbaan en samen ontdekken ze de overeenkomsten tussen de topsport en het bedrijfsleven.

Aflevering 2 | Jacco en Arne | Process

In aflevering 2 van 'Werken bij EIFFEL' laat Olympisch coach Jacco zien hoe je de rust kan behouden in stressvolle situaties en presteert op precies het juiste moment. Arne, Process Consultant bij EIFFEL, neemt samen met Jacco het proces door van de route naar de Olympische Spelen in Parijs. Hij laat zien op welke haltes tijdens het proces je data kan toevoegen in een Papersessie.

Aflevering 3 | Nouchka & Rob | Legal

We verruilen EIFFEL-gym voor de ring en duiken samen met Eiffelaar Rob, Senior Jurist,  de boksschool van Nouchka in. Nouchka is Olympisch kampioen boksen en momenteel is heel Nederland getuige van haar ijzersterke sportmentaliteit en doorzettingsvermogen in het programma 'Special Forces VIPS'. Ze laat Rob zien dat de juiste houding heel veel verschil maakt en Rob vertelt over zijn jarenlange ervaring als jurist: 'Als ik iemand goed kan helpen, dan denk ik: daar doe ik het voor'.

Aflevering 4 | Kiran & Maartje | Finance

Kiran is Olympisch kampioen Windsurfen. In 2021 alleen al won hij maar liefst 3 gouden plakken op de Spelen in Japan. Hoe presteer je op het juiste moment? En wat is daar voor nodig in de voorbereiding? Maartje is Junior Financial bij EIFFEL en neemt Kiran mee de boeken in. Hoe kan je met iets kleins een enorme impact maken? En hoe blijft ze rustig in stressvolle zaken?

Aflevering 5 | Lieke & Raïsa

Van de zee naar de turnhal: Lieke, Olympisch turnster, neemt Raïsa mee naar de plek waar zij zich voorbereidt op grote wedstrijden. Ze leert Raïsa hoe je angst omzet in voordeel en hoe (over)winnen voelt. Raïsa is Junior Jurist bij EIFFEL en neemt Lieke mee op reis door haar carrière bij EIFFEL als Jurist. Welke overeenkomsten ontdekken ze en waar kunnen ze van elkaar leren? Je ziet het in aflevering 5.

Aflevering 6 | Pieter & Charlotte

Olympisch zwemkampioen en Chef de Mission Pieter weet als geen ander hoe learnings uit de topsport toepasbaar zijn in het zakelijk leven. Met zijn motto 'Accept, Adapt & Move on' inspireerde hij al honderden Eiffelaars. Vandaag duikt Eiffelaar Charlotte het water in en helpt Pieter haar bij het verbeteren van haar skills door middel van data! Charlotte, dataspecialist bij EIFFEL, gebruikt data om andere organisaties te helpen inzicht te krijgen in waar de kansen en verbeteringen liggen.