Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Gecoacht door de allerbesten

Als je zo hard groeit als wij, is het waardevol om geïnspireerd te worden door de allerbesten. Juist uit de wereld van topsport. Nergens anders is zo zichtbaar dat lef buiten de gebaande paden wordt beloond. Dat een ijzersterke mentaliteit nodig is om duurzaam te presteren. Topsport biedt ons de spiegel waarmee wij een voorsprong pakken. Als specialist in interim consultancy en detachering nemen wij deze lessen mee naar onze klanten en partners. Naar de top van het bedrijfsleven en de Rijksoverheid, maar juist ook naar een gemeente, zorginstelling of MKB Nederland. Of ons project nou op legal, finance, process, data of projectbeheersing is gericht; onze werkwijze ademt altijd een topsportmentaliteit. En met inspiratiesessies en vitaliteitstrajecten verbinden wij de werelden met elkaar.

Helden van vandaag

We hebben een bijzonder elftal Olympische helden om ons heen verzameld. Topsporters en -coaches die voorop lopen, grenzen verleggen en de komende jaren de nieuwe standaard bepalen. Net als wij. Zij zijn talentcoach voor ruim 800 Eiffelaars, wij begeleiden ze met hun maatschappelijke carrière. Een win-win partnership, zoals we dat ook als founder van de Topsport Community ervaren. En in onze rijke sporthistorie altijd hebben gekend. Van onze helden leren wij hoe presteren er op het allerhoogste niveau uitziet.

Pieter van den Hoogenband

Werd als ‘The Dutch Dolphin’ drievoudig Olympisch kampioen, zestienmaal Europees kampioen en eenmaal wereldkampioen. Verbond zich al in 2008, direct na zijn zwemcarrière, aan EIFFEL. Samen richtten we de Topsport Community op, het platform dat topsport, bedrijfsleven en wetenschap bij elkaar brengt.

Kiran Badloe

Nederlands windsurfer, meester van wind en water. Werd afgelopen zomer Olympisch kampioen in Tokyo, is driemaal wereldkampioen en tweemaal Europees kampioen op het onderdeel windsurfen. Vliegt sinds eind 2021 over het water tijdens het windfoilen, de nieuwe vorm van windsurfen.

Nouchka Fontijn

Voormalig boksster.  Werd Europees kampioen in 2014, 2015, 2017 en 2018. Pakte meerdere WK Medailles én behaalde maar liefst twee Olympische Medailles. De Olympische Spelen in 2021 was haar laatste toernooi in de ring. Momenteel is heel Nederland getuige van haar ijzersterke mentaliteit en doorzettingsvermogen in het programma 'Special Forces VIPS'. 

Jacco Verhaeren

Als zwemcoach en kampioenenmaker begeleidde hij onder meer Pieter van den Hoogenband, Ranomi Kromowidjojo en Inge de Bruijn naar Olympisch goud. Na een succesvol avontuur in Australië stippelt hij nu, als directeur van de Franse nationale zwemploeg, de route uit naar de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Sanne Wevers

Nam als Nederlandse turnster twee keer deel aan de Olympische Spelen en won in 2016 Olympisch goud op haar favoriete onderdeel, de evenwichtsbalk. Werd op datzelfde onderdeel Europees kampioen in 2018 en behaalde zilver op het wereldkampioenschap in Glasgow in 2015.

Churandy Martina

Deze goedlachse sprinter uit Curaçao nam maar liefst vijf keer deel aan de Olympische Spelen, een ongekende prestatie. Is nog steeds Nederlands recordhouder op de 60, 100 en 200 meter en de 4x100 meter estafette. Hij maakt zich nu op voor zijn allerlaatste toernooi: het WK in Eugene (Verenigde staten), medio juli 2022.

Minke Booij

Olympisch- en wereldkampioen hockey. Speelde 227 interlands voor de Nederlandse vrouwenploeg en won 3 Olympische medailles, waaronder goud in 2008 in Peking. Is vandaag de dag zelfstandig ondernemer en directeur bij stichting Spieren voor Spieren

Jetze Plat

Handbiker wiens prijzenkast uitpuilt met wereldtitels, Olympische titels, Europese titels en wereldrecords. Als kers op de taart van een legendarisch seizoen ontving hij in 2021 de Jaap Eden award voor Paralympiër van het jaar..

Lieke Wevers

Nederlands turnster, nam twee keer deel aan de Olympische Spelen. Won goud op de Europese Spelen van 2015 en verraste heel Nederland meerdere malen met een comeback, door telkens sterker uit haar blessures terug te komen.

Kitty Gerretsen-van Male

Voormalig hockey-international en winnaar van Olympisch goud in 2012. Speelde van 2010 tot in 2018 in totaal 116 officiële interlands voor de Nederlandse vrouwenploeg, waar ze afscheid nam met de wereldtitel. Naast talentcoach is Kitty bij EIFFEL werkzaam als performance manager.

Werken bij EIFFEL | De serie

Aflevering 1 | Jetze & Bart

In aflevering 1 van 'Werken bij EIFFEL' gaan Olympisch kampioen Handbiking en triatleet Jetze en Senior Financial Bart met elkaar op reis door de werelden van topsport en werken bij EIFFEL. Jetze leert Bart hoe je met kleine aanpassingen het verschil maakt op de wielerbaan en samen ontdekken ze de overeenkomsten tussen de topsport en het bedrijfsleven.

Aflevering 2 | Jacco en Arne | Process

In aflevering 2 van 'Werken bij EIFFEL' laat Olympisch coach Jacco zien hoe je de rust kan behouden in stressvolle situaties en presteert op precies het juiste moment. Arne, Process Consultant bij EIFFEL, neemt samen met Jacco het proces door van de route naar de Olympische Spelen in Parijs. Hij laat zien op welke haltes tijdens het proces je data kan toevoegen in een Papersessie.

Aflevering 3 | Nouchka & Rob | Legal

We verruilen EIFFEL-gym voor de ring en duiken samen met Eiffelaar Rob, Senior Jurist,  de boksschool van Nouchka in. Nouchka is Olympisch kampioen boksen en momenteel is heel Nederland getuige van haar ijzersterke sportmentaliteit en doorzettingsvermogen in het programma 'Special Forces VIPS'. Ze laat Rob zien dat de juiste houding heel veel verschil maakt en Rob vertelt over zijn jarenlange ervaring als jurist: 'Als ik iemand goed kan helpen, dan denk ik: daar doe ik het voor'.

Aflevering 4 | Kiran & Maartje | Finance

Kiran is Olympisch kampioen Windsurfen. In 2021 alleen al won hij maar liefst 3 gouden plakken op de Spelen in Japan. Hoe presteer je op het juiste moment? En wat is daar voor nodig in de voorbereiding? Maartje is Junior Financial bij EIFFEL en neemt Kiran mee de boeken in. Hoe kan je met iets kleins een enorme impact maken? En hoe blijft ze rustig in stressvolle zaken?

Aflevering 5 | Lieke & Raïsa

Van de zee naar de turnhal: Lieke, Olympisch turnster, neemt Raïsa mee naar de plek waar zij zich voorbereidt op grote wedstrijden. Ze leert Raïsa hoe je angst omzet in voordeel en hoe (over)winnen voelt. Raïsa is Junior Jurist bij EIFFEL en neemt Lieke mee op reis door haar carrière bij EIFFEL als Jurist. Welke overeenkomsten ontdekken ze en waar kunnen ze van elkaar leren? Je ziet het in aflevering 5.

Aflevering 6 | Pieter & Charlotte

Olympisch zwemkampioen en Chef de Mission Pieter weet als geen ander hoe learnings uit de topsport toepasbaar zijn in het zakelijk leven. Met zijn motto 'Accept, Adapt & Move on' inspireerde hij al honderden Eiffelaars. Vandaag duikt Eiffelaar Charlotte het water in en helpt Pieter haar bij het verbeteren van haar skills door middel van data! Charlotte, dataspecialist bij EIFFEL, gebruikt data om andere organisaties te helpen inzicht te krijgen in waar de kansen en verbeteringen liggen.