0

De juridische wereld van morgen

Bekijk 34 vacatures

Wij geloven niet in grenzen binnen legal consultancy. Daarom hebben wij alle juridische expertise samengebracht tot Team Legal. Daar werken wij hard aan de innovatie van het totale juridisch werkveld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de implementatie van nieuwe wetgeving of verkennen samen de technologische ontwikkelingen als machine learning, big data en Artificial Intelligence. Ondertussen behandelen we juridische zaken vanuit ons Legal Office en ontwikkelen we slimme oplossingen bij organisaties op locatie. Een mooie mix.

Resultaatgericht

 Wij spreken aan de voorkant af wat het resultaat van de opdracht moet zijn en hoe we dat meten. 

Aanpak

Jij zorgt ervoor dat plannen echt van de grond komen. Als lid van onze community bouw jij samen met ons aan een ijzersterke propositie. 

Impact

Wij ontwerpen, implementeren en realiseren complexe projecten en vraagstukken. We bedenken niet alleen de oplossingen, wij zijn ook de implementatiepartner.

ONZE MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Groots werken in kleine teams. Zo doen we dat bij EIFFEL. Wij zijn groot in klanten, prestaties en ambities. Maar in kleine teams sparren we, leren we en lachen we. Om voor onze opdrachtgevers resultaten te behalen selecteren we de beste mensen in ons vakgebied en leiden wij zelf mensen op. Ben jij enthousiast over onze kijk op de wereld van morgen, wil je bijdragen aan de groei van ons team en expertise? Dan komen we graag met jou in contact.

eiffelaars aan het woord

De instelling "morgen is weer een dag" vertaal jij naar "we gaan dit vandaag doen!" 

Als Jurist Bezwaar en Beroep bij EIFFEL neem jij de regie over complexe dossiers en denk je mee over hoe de juridische processen bij gemeenten beter kunnen! 

Jij bent een tikkeltje eigenzinnig, voert graag de regie over complexe handhavingsdossiers en adviseert over de consequenties van wijzigingen in wet- en regelgeving. 

Jij pakt als ervaren jurist die complexe vraagstukken op en zorgt ervoor dat de gemeente minder druk ervaart bij het implementeren van de Omgevingswet!