Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

De juridische wereld van morgen

Wij geloven niet in grenzen binnen legal consultancy. Daarom hebben wij alle juridische expertise samengebracht tot Team Legal. Daar werken wij hard aan de innovatie van het totale juridisch werkveld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de implementatie van nieuwe wetgeving of verkennen samen de technologische ontwikkelingen als machine learning, big data en Artificial Intelligence. Ondertussen behandelen we juridische zaken vanuit ons Legal Office en ontwikkelen we slimme oplossingen bij organisaties op locatie. Een mooie mix.

Bekijk 34 vacatures

Resultaatgericht

 Wij spreken aan de voorkant af wat het resultaat van de opdracht moet zijn en hoe we dat meten. 

Aanpak

Jij zorgt ervoor dat plannen echt van de grond komen. Als lid van onze community bouw jij samen met ons aan een ijzersterke propositie. 

Impact

Wij ontwerpen, implementeren en realiseren complexe projecten en vraagstukken. We bedenken niet alleen de oplossingen, wij zijn ook de implementatiepartner.

artikel Jan van den Berg van Saparoea

Inspired by topsport

Deze zomer staat bol van de sportieve hoogtepunten. Topsporters bereiden zich voor om te schitteren tijdens evenementen als Wimbledon, het EK voetbal en de Olympische Spelen. Bij EIFFEL laten we ons inspireren door hun indrukwekkende mentaliteit. Voor onze arbeidsmarktcampagne gingen we in gesprek met een aantal collega’s met een sportieve achtergrond. Welke lessen hebben zij geleerd in hun sport en welke principes passen zij toe in hun werk bij EIFFEL? In dit artikel lees je het verhaal van Jan van den Berg van Saparoea, hockeyer en consultant in team Lokale Overheid.


Werken bij EIFFEL – Stan Peters 

Waar kom jij iedere dag je bed voor uit? Wat is jouw drijfveer om écht verschil te maken? Om het elke dag weer net een beetje beter te doen? We vroegen het aan onze Eiffelaars! Zo voert Eiffelaar Stan Peters op dit moment een opdracht uit bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, waar hij werkt op de afdeling Constitutionele Zaken. Het is een opdracht met maatschappelijke impact, waarin hij het verschil maakt voor anderen. Stan: “EIFFEL motiveert mij om de jurist van morgen te worden, bijvoorbeeld door technologische ontwikkelingen, zoals AI, te integreren in mijn werk.”


Werken bij EIFFEL – Amra Avdic

Ook Eiffelaar Amra Avdic vroegen we naar haar drijfveren om écht het verschil te maken. Als Legal Consultant in het team Lokale Overheid voert ze op dit moment opdrachten uit in de gemeente Doetinchem en Lochem. Hier maakt ze deel uit van het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving en houdt ze zich bezig met de implementatie van de nieuwe Omgevingswet. Amra: “Ik draai graag gave projecten waarbij ik het verschil maak bij de klant.”Legal Innovation Program

Als je zo hard groeit als wij, is het belangrijk om voor te blijven. Wij anticiperen op de toekomst en werken hard aan innovaties in het juridische werkveld. Door het implementeren van technologische oplossingen om altijd voor te blijven. Team Lead Legal Innovations, Matthieu van den Broeke,  neemt je mee in zijn reis bij EIFFEL.

Benieuwd naar de vacature? Lees verder via onderstaande button.

Eiffelaars aan het woord

Vacatures

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Bij EIFFEL helpen wij organisaties met onze specifieke kennis en capaciteit om deze privacyvraagstukken adequaat te kunnen beantwoorden. Lees snel verder wat werken voor EIFFEL voor jou betekent. ...

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Bij EIFFEL helpen wij organisaties met onze specifieke kennis en capaciteit om deze privacyvraagstukken adequaat te kunnen beantwoorden. Lees snel verder wat werken in de rol van jurist privacyrecht...

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Bij EIFFEL helpen wij organisaties met onze specifieke kennis en capaciteit om deze privacyvraagstukken adequaat te kunnen beantwoorden. Lees snel verder wat werken voor EIFFEL voor jou betekent.&nb...

Een nieuw jaar met een nieuwe baan? Heb jij een juridische achtergrond en staat de skill leidinggeven jou op het lijf geschreven? Wellicht word jij onze nieuwe collega. Lees snel verder wat werken bij EIFFEL voor jou kan betekenen!

Contact

Wil jij ook voorblijven? Of meer informatie?
Neem gerust contact op met onze collega Marco.

Marco van de Geer
Corporate Recruiter