Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

De juridische wereld van morgen

Wij geloven niet in grenzen binnen legal consultancy. Daarom hebben wij alle juridische expertise samengebracht tot Team Legal. Daar werken wij hard aan de innovatie van het totale juridisch werkveld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de implementatie van nieuwe wetgeving of verkennen samen de technologische ontwikkelingen als machine learning, big data en Artificial Intelligence. Ondertussen behandelen we juridische zaken vanuit ons Legal Office en ontwikkelen we slimme oplossingen bij organisaties op locatie. Een mooie mix.

Bekijk 34 vacatures

Resultaatgericht

 Wij spreken aan de voorkant af wat het resultaat van de opdracht moet zijn en hoe we dat meten. 

Aanpak

Jij zorgt ervoor dat plannen echt van de grond komen. Als lid van onze community bouw jij samen met ons aan een ijzersterke propositie. 

Impact

Wij ontwerpen, implementeren en realiseren complexe projecten en vraagstukken. We bedenken niet alleen de oplossingen, wij zijn ook de implementatiepartner.

Nouchka & Rob 

We duiken de ring in samen met Eiffelaar Rob, Senior Jurist,  de boksschool van Nouchka in. Nouchka is Olympisch kampioen boksen en momenteel is heel Nederland getuige van haar ijzersterke sportmentaliteit en doorzettingsvermogen in het programma 'Special Forces VIPS'. Ze laat Rob zien dat de juiste houding heel veel verschil maakt en Rob vertelt over zijn jarenlange ervaring als jurist: 'Als ik iemand goed kan helpen, dan denk ik: daar doe ik het voor'.

Lieke en Raisa

Van de ring naar de turnhal: Lieke, Olympisch turnster, neemt Raïsa mee naar de plek waar zij zich voorbereidt op grote wedstrijden. Ze leert Raïsa hoe je angst omzet in voordeel en hoe (over)winnen voelt. Raïsa is Junior Jurist bij EIFFEL en neemt Lieke mee op reis door haar carrière bij EIFFEL als Jurist. Welke overeenkomsten ontdekken ze en waar kunnen ze van elkaar leren? 


Legal Innovation Program

Als je zo hard groeit als wij, is het belangrijk om voor te blijven. Wij anticiperen op de toekomst en werken hard aan innovaties in het juridische werkveld. Door het implementeren van technologische oplossingen om altijd voor te blijven. Team Lead Legal Innovations, Matthieu van den Broeke,  neemt je mee in zijn reis bij EIFFEL.

Benieuwd naar de vacature? Lees verder via onderstaande button.

Eiffelaars aan het woord

Vacatures

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Bij EIFFEL helpen wij organisaties met onze specifieke kennis en capaciteit om deze privacyvraagstukken adequaat te kunnen beantwoorden. Lees snel verder wat werken voor EIFFEL voor jou betekent. ...

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Bij EIFFEL helpen wij organisaties met onze specifieke kennis en capaciteit om deze privacyvraagstukken adequaat te kunnen beantwoorden. Lees snel verder wat werken in de rol van jurist privacyrecht...

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Bij EIFFEL helpen wij organisaties met onze specifieke kennis en capaciteit om deze privacyvraagstukken adequaat te kunnen beantwoorden. Lees snel verder wat werken voor EIFFEL voor jou betekent.&nb...

Een nieuw jaar met een nieuwe baan? Heb jij een juridische achtergrond en staat de skill leidinggeven jou op het lijf geschreven? Wellicht word jij onze nieuwe collega. Lees snel verder wat werken bij EIFFEL voor jou kan betekenen!

Contact

Wil jij ook voorblijven? Of meer informatie?
Neem gerust contact op met onze collega Marco.

Marco van de Geer
Corporate Recruiter