Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

De juridische wereld van morgen

Wij geloven niet in grenzen binnen legal consultancy. Daarom hebben wij alle juridische expertise samengebracht tot Team Legal. Daar werken wij hard aan de innovatie van het totale juridisch werkveld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de implementatie van nieuwe wetgeving of verkennen samen de technologische ontwikkelingen als machine learning, big data en Artificial Intelligence. Ondertussen behandelen we juridische zaken vanuit ons Legal Office en ontwikkelen we slimme oplossingen bij organisaties op locatie. Een mooie mix.

Bekijk 34 vacatures

Resultaatgericht

 Wij spreken aan de voorkant af wat het resultaat van de opdracht moet zijn en hoe we dat meten. 

Aanpak

Jij zorgt ervoor dat plannen echt van de grond komen. Als lid van onze community bouw jij samen met ons aan een ijzersterke propositie. 

Impact

Wij ontwerpen, implementeren en realiseren complexe projecten en vraagstukken. We bedenken niet alleen de oplossingen, wij zijn ook de implementatiepartner.

Met EIFFEL en route: Lydia en Nouchka

Iedere dag zijn we bij EIFFEL onderweg om als één club impact te maken op de wereld om ons heen. Zo werken we aan bijzondere opdrachten bij overheden en toporganisaties en zien we start-ups uitgroeien tot scale-ups. De diversiteit aan organisaties, opdrachten, groeikansen, culturen, visies en mensen maakt werken bij EIFFEL bijzonder. Maar wie zijn onze Eiffelaars eigenlijk? Wat drijft hen en hoe maken ze impact met hun werk? Om hierachter te komen gaat onze talentcoach Nouchka Fontijn samen met senior legal consultant Lydia op pad in de EIFFEL-camper. Onderweg hebben zij de mooiste gesprekken over werken bij EIFFEL. 

Met EIFFEL en route: Lorrain en Kiran

Wat drijft Eiffel en hoe maken zij impact met hun werk? Om hier achter te komen gaat onze talentcoach Kiran Badloe samen met Legal Innovation Trainee Lorrain op pad in de EIFFEL-camper. Lorrain heeft een opdracht bij de gemeente en houdt zich bezig met de behandeling van Woo-verzoeken. Ze vertelt meer over de rol die technologie speelt bij het sneller en efficiënter regelen van juridische processen. Ook deelt ze haar ervaringen over het werken bij EIFFEL, zoals de werksfeer en de mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Kortom, tijdens hun ontmoeting komen alle onderwerpen aan bod.Legal Innovation Program

Als je zo hard groeit als wij, is het belangrijk om voor te blijven. Wij anticiperen op de toekomst en werken hard aan innovaties in het juridische werkveld. Door het implementeren van technologische oplossingen om altijd voor te blijven. Team Lead Legal Innovations, Matthieu van den Broeke,  neemt je mee in zijn reis bij EIFFEL.

Benieuwd naar de vacature? Lees verder via onderstaande button.

Eiffelaars aan het woord

Vacatures

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Bij EIFFEL helpen wij organisaties met onze specifieke kennis en capaciteit om deze privacyvraagstukken adequaat te kunnen beantwoorden. Lees snel verder wat werken voor EIFFEL voor jou betekent. ...

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Bij EIFFEL helpen wij organisaties met onze specifieke kennis en capaciteit om deze privacyvraagstukken adequaat te kunnen beantwoorden. Lees snel verder wat werken in de rol van jurist privacyrecht...

De wereld om ons heen verandert snel door alle technologische ontwikkelingen en innovaties. Bij EIFFEL helpen wij organisaties met onze specifieke kennis en capaciteit om deze privacyvraagstukken adequaat te kunnen beantwoorden. Lees snel verder wat werken voor EIFFEL voor jou betekent.&nb...

Een nieuw jaar met een nieuwe baan? Heb jij een juridische achtergrond en staat de skill leidinggeven jou op het lijf geschreven? Wellicht word jij onze nieuwe collega. Lees snel verder wat werken bij EIFFEL voor jou kan betekenen!

Contact

Wil jij ook voorblijven? Of meer informatie?
Neem gerust contact op met onze collega Marco.

Marco van de Geer
Corporate Recruiter