Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

EIFFEL geeft met BRYTER vorm aan de jurist van de toekomst

Legal / 28-02-2022

Consultancy- en interimbureau EIFFEL gaat intensief samenwerken met BRYTER, het wereldwijd opererende no-code automation platform. Met BRYTER kunnen consultants zonder kennis van codering applicaties bouwen, om werkprocessen sneller en slimmer in te richten. Daarmee geeft EIFFEL vorm aan de jurist van de toekomst: inhoudelijk uitmuntend en uitgerust met de skills en het systeem om vraagstukken beter, efficiënter en transparanter op te lossen.

Als ‘s lands grootste expert in legal blijft EIFFEL hard doorgroeien. Zowel binnen het publieke als private domein is het juridische aanbod groot, met onder andere contractbeoordeling, klachtenbeoordeling en bezwaarbehandeling. Vanuit het concept Legal Office werd al een casemanagementsysteem geïntroduceerd, dat een overzicht geeft van cases en de communicatie daarover tussen de juridische experts. De samenwerking met BRYTER onderstreept echter dat de ambities hoger liggen.

Legal Tech & Innovatie

Jeroen Müller, Business Unit Director Legal Office en Directeur Innovatie bij EIFFEL, is trots op de samenwerking. “Vorig jaar kwam ik naar EIFFEL om verder te bouwen aan innovatie, het liefst direct toepasbaar op onze dienstverlening. Voorblijven, niet bijblijven noemen we dat. Nu zetten we een grote stap voorwaarts, want BRYTER was de ontbrekende schakel om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.”

“Snelheid en flexibiliteit in service waren bij ons al prioriteit, een logische volgende stap is het automatiseren van onze workflows”, vervolgt Müller. “Binnen het juridisch domein, maar ook op andere expertises zijn wij straks in staat eigen oplossingen te creëren, processen te stroomlijnen en maximale transparantie te bieden. En door het platform in onze dienstverlening te integreren, kunnen we de werkprocessen van klanten eveneens slimmer inrichten. Dan denk ik aan selfservice portals om juridische documenten op te stellen, claims sneller te verwerken en tijdens het proces maximale transparantie te bieden richting burgers of consumenten.”

Snelheid, kwaliteit en nauwkeurigheid

Ook Jasper van Son, Account Executive en Regional Lead bij BRYTER, is enthousiast. “Wij vinden de focus van EIFFEL op innovatie enorm interessant en ook voor ons is dit een mooie kans om verder te groeien in Nederland. Samen delen we een heldere visie op de toekomst van werk en wij mogen het modulaire platform leveren om die toekomst in te richten. Dankzij het gebruikersgemak van BRYTER kunnen de EIFFEL-consultants straks hun eigen applicaties bouwen, zonder te hoeven coderen of een langdurig IT-project op te starten. De snelheid, kwaliteit, nauwkeurigheid en daarmee de service richting klanten krijgt daarmee in de breedte en diepte een enorme boost. Daar dragen wij heel graag aan bij.”

Indrukwekkend eenvoudig

Matthieu van den Broeke was als juridisch consultant nauw betrokken bij de totstandkoming van deze samenwerking. “Bij EIFFEL streven we ernaar het werk van de toekomst in te richten, met thema’s als design thinking, verandermanagement en dus ook technologie. Voor veel van onze juristen een heel nieuw terrein, juist daarom is BRYTER zijn goede match. Dankzij het platform kan ik straks een app bouwen om complexe juridische processen te ondersteunen en automatiseren, zonder dat ik hoef te coderen. Een hele mooie stap voor de jurist van de toekomst.”
 

Bouw een netwerk voor het leven.