Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Projectbeheersing en -management in de fysieke leefomgeving

Trots Werk

Wij zijn EIFFEL Projects, een sterk collectief van Balance, TASK en Palladio. Samen staan wij opgesteld om impact te maken op de fysieke leefomgeving. Op de complexe puzzel die ons land te wachten staat. Onze missie is om Nederland toekomstbestendiger te maken. Werken aan toekomstbestendige infrastructuur, veilige dijken, gebiedsontwikkelingen en de energietransitie is werk dat ertoe doet. Wij noemen dat Trots Werk.Door onze kennis van de rollen binnen Projectbeheersing en Integraal Projectmanagement slim te bundelen met de arbeidsethos van gedreven consultants, zijn wij markt- en expertiseleider. Zo bouwen wij aan de toekomst van Nederland.Een thought leader drijft op groeiende kennis. Steeds meer, steeds beter, steeds innovatiever. Daarom investeren wij flink in de EIFFEL Projects Academy. Een plek om op maat, in de diepte en de breedte te leren, te ontdekken en te pionieren.De beste versie van jezelf worden, daar draait het om. En dat is meer dan de meeste kennis of de beste prestaties. Bij ons is er ruimte om op jouw manier te ontwikkelen, samen te werken en impact te maken.

Grote club, kleine teams.

Samen zijn wij ‘s lands grootste speler in integraal project- en procesmanagement. Zo kunnen wij écht zichtbare impact maken bij onze klanten. Onze talenten en expertises komen samen op terreinen als gebiedsontwikkeling, energietransitie, omgevingsmanagement, contractmanagement, projectmanagement, integrale projectbeheersing en subsidies. 

Maar werken binnen EIFFEL Projects voelt niet groot. Door onszelf in compacte teams te organiseren werken we nauw samen, kunnen we heel gericht thought leadership claimen en hebben we oog voor ontwikkeling op maat. Die combinatie van grote club en kleine teams maakt onze projecten rijk en betekenisvol. Hoe ga jij jouw ontwikkelpad inrichten?

Grote club, kleine teams.

Samen zijn wij ‘s lands grootste speler in projectbeheersing en integraal proces- en projectmanagement. Dankzij die omvang maken wij impact op de markt en bij onze klanten. 

Tegelijkertijd voelt werken binnen EIFFEL Projects vertrouwd. Door onszelf in compacte teams te organiseren werken we nauw samen, kunnen we gericht thought leadership claimen en hebben we oog voor ontwikkeling op maat. Die combinatie van grote club en kleine teams maakt onze projecten betekenisvol. Hoe ga jij jouw ontwikkelpad inrichten?


Werken aan de fysieke leefomgeving

Het programma Schiphol-Amsterdam-Almere is het grootste wegenprogramma van Rijkswaterstaat de komende 10 jaar. Op het traject worden de doorstroming, reistijd en leefbaarheid verbeterd. Marie Janke en Josselien bespreken hun bijdrage aan de verbreding van de A9 (Badhoevedorp - Holendrecht), wat onderdeel is van het SAA programma. ''Bijdragen aan een toekomstbestendig Nederland waar niet alleen aandacht wordt gegeven vanuit techniek, maar ook vanuit omgeving en duurzaamheid.''

Werken aan de fysieke leefomgeving

Het programma Schiphol-Amsterdam-Almere is het grootste wegenprogramma van Rijkswaterstaat. Op het traject worden de doorstroming, reistijd en leefbaarheid verbeterd. Marie Janke en Josselien bespreken hun bijdrage aan de verbreding van de A9 (Badhoevedorp - Holendrecht), wat onderdeel is van het SAA programma. ''Bijdragen aan een toekomstbestendig Nederland waar niet alleen aandacht wordt gegeven vanuit techniek, maar ook vanuit omgeving en duurzaamheid.''

Samen maken we Amsterdam aardgasvrij

De Amsterdamse woningcorporaties, Vattenfall en de gemeente Amsterdam willen de komende jaren duizenden woningen aansluiten op het warmtenet. Deze samenwerking heet Warm Amsterdam. EIFFEL Projects heeft Warm Amsterdam geholpen met het opzetten van een propositie voor woningeigenaren. Daarnaast hebben we de gemeente, Vattenfall en de woningcorporaties geadviseerd over het proces, de inhoud, verantwoordelijkheden en de vervolgstappen.

Samen maken we Amsterdam aardgasvrij.

De Amsterdamse woningcorporaties, Vattenfall en de gemeente Amsterdam willen de komende jaren duizenden woningen aansluiten op het warmtenet. Deze samenwerking heet Warm Amsterdam. EIFFEL Projects heeft Warm Amsterdam geholpen met het opzetten van een propositie voor woningeigenaren. Daarnaast hebben we de gemeente, Vattenfall en de woningcorporaties geadviseerd over het proces, de inhoud, verantwoordelijkheden en de vervolgstappen.

Verhalen


Wij werken met trots voor o.a.


Vacatures

Ben jij iemand die graag werkzaam is binnen projecten? Verder durft te kijken dan zijn eigen financiele aandeel en graag meer wilt weten over grote infrastructuur projecten? Lees dan snel verder.. 

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor grote projecten op het gebied van Kwaliteits- processen binnen de infrastructurele projectbeheersing? Lees dan verder!

Ben jij goed in het voorzien van risico’s en kan je daardoor blunders voorkomen? Val je op door je deskundigheid en door het inspireren van het team van projectbeheersing? Wil je meedenken en -werken aan het verder professionaliseren van projectbeheersing? Klinkt dit als de juiste plek voor jou? Lee...

Als Adviseur kwaliteitsmanagement adviseer je projecten en programma’s bij het opzetten van de projectorganisatie, inrichten van processen en organiseren van de kwaliteitsborging. Daarbij ligt je focus altijd op “best for project” en “best for program”. ...