Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Onze traineeships

Tough decisions to make, in de fase na je studie. Tinderen of settelen? Kopen of huren? Commercieel of maatschappelijk? Crypto of spaarrekening? Verdiepen of verbreden? Spannende keuzes, want ze klinken life changing en keuzestress ligt op de loer. Maar wat als je een jaar de tijd krijgt om te kiezen? Als je de reis van je leven kunt maken zonder de schepen achter je te verbranden?

De reis van je leven

Met ons traineeship genaamd ‘Het Accelerator Program’ is de start van je carrière geen einde van een tijdperk, maar een upgrade, finetuning en vervolg van wat jij in het leven belangrijk vindt. En jij bepaalt de reis. Ga je jezelf breed ontwikkelen of duik je direct in de wereld van legal tech, energie & transitie of bijvoorbeeld de lokale overheid? Jij bent de reisleider. Uiteraard doe je dit niet alleen. Wij zijn er om jou te helpen, te coachen en te inspireren. Je bent onderdeel van een hechte community en creëert vanaf dag één een netwerk voor het leven.


Accelerator Program

Ons Accelerator Program is jouw reis om de beste versie van jezelf te ontdekken. En je soft skills te omarmen. Een jaar om te proeven, ruiken, leren en ontdekken als basis voor jouw leven en carrière. Je krijgt de aanmoediging, coaching (o.a door Olympische topsporters) en tooling die jij nodig hebt om jouw talent te ontwikkelen en stap voor stap uit te bouwen. Geen eindeloze sessies in de collegezalen, maar hands-on trainingen waar je echt wat aan hebt!

Het Accelerator Program loopt parallel aan jouw projecten bij de klant. Die combinatie tussen theorie en praktijk biedt de perfecte omstandigheden om jouw kennis en skills verder te finetunen en binnen no-time alle hoeken van jouw vakgebied te leren kennen. 

Community

Deze mooie route leg je niet alleen af. Samen met jouw mede trainees uit verschillende teams binnen EIFFEL doorloop je een jaar lang de traineedagen in het Accelerator Program. Jullie volgen samen trainingen om je soft skills te ontwikkelen en leren door middel van intervisies met en van elkaar.

Training & coaching

Je wordt getraind, geïnspireerd en gemotiveerd door onze eigen ervaren collega’s, de allerbeste trainers en onze topsporters. En natuurlijk hebben we ook een boel toffe events voor je in petto: van vakinhoudelijke bijeenkomsten met bekende sprekers tot informele sportieve activiteiten.

Future ready

Na het doorlopen van ons traineeship weet jij als geen ander waar jouw kracht ligt én heb jij een groot, breed en waardevol netwerk opgebouwd. Uiteraard bieden we jou ook na afronding van het traineeship  onbeperkt ontwikkelaanbod op de EIFFEL Academy.

Verhalen van onze trainees


Talent coaches 

Topsport zit in ons DNA en is de oneindige bron om het elke dag sneller, slimmer en beter te willen doen. Nergens anders is zo zichtbaar wat nodig is om te groeien en duurzaam te presteren. Om ons heen hebben wij daarom een indrukwekkend elftal talentcoaches verzameld die jou inspireren en vooruit helpen. Met persoonlijke verhalen, intervisie en geleerde lessen uit de topsport. 


EIFFEL Academy   

Jouw reis eindigt niet bij het Accelerator Program. Bij EIFFEL geloven we namelijk in een leven lang leren. Hoe we dat faciliteren? Je blijft bijvoorbeeld toegang hebben tot de EIFFEL Academy. Hier vind je een enorm aanbod fysieke en online trainingen die we met de allerbeste leerinstituten van Nederland samenstellen. En door te investeren in persoonlijke coaching en op maat gemaakte ontwikkeltrajecten. Er is genoeg keuze. Wij moedigen het ook aan om je blik te blijven verbreden. Zowel in opdrachten binnen je team en sector als daarbuiten. Zo houd je regie over jouw carrièrepad en blijf je doen waar jij energie van krijgt en gelukkig van wordt.  


Fun & Verbinding

Wij snappen hoe de toekomst van werken eruitziet. Voor de huidige generatie Eiffelaars, maar ook voor de generaties Z en Alpha. En wij snappen vooral dat die generaties verschillen in wensen en ambities. Naast kennisessies, trainingen en persoonlijke ontwikkeling zijn we dan ook altijd bezig met genoeg ontspanning. Dit organiseren we in de vorm van borrels, sportdagen en events. Benieuwd naar ons laatste event? Bekijk hier de aftermovie van het Team EIFFEL Backyard Festival van afgelopen jaar. Weten welke events nu al beschikbaar zijn voor jou? Check dan snel ons eventoverzicht. 


Vacatures trainee bij EIFFEL

Kom werken voor de top 500 bedrijven van Nederland en geef jouw talent een kans! Als Junior Business Controller word je ingezet op diverse opdrachten bij organisaties binnen de publieke sector, 

Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans! Vanaf dag 1 pas je jouw kennis direct toe in de praktijk en boost jouw talent. 

Hé jij! Versnel jouw talent door je kennis vanaf dag 1 toe te passen in de praktijk en daarnaast ons Accelerator program te volgen om je te blijven ontwikkelen.

Ga op projectbasis aan de slag bij toonaangevende zorgorganisaties en verzekeraars en geef jouw financiële carrière een kickstart! 


Kopje koffie?

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst nog wat informatie of gewoon even de sfeer komen proeven op ons kantoor? Naast onze Inhousedagen, kan je ook altijd contact opnemen met een van onze collega's. Voor een kopje koffie, even sparren of voor overige vragen.

EIFFEL

Meander 10616825 MJ Arnhem

Telefoon

Social Media

Instagram