Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Bouw aan je toekomst als Finance Consultant bij EIFFEL

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden als financial bij EIFFEL! We geven je op deze pagina graag wat meer info. Wil je al direct met ons in contact komen, klik dan op de button met ‘contact’ en je hoort binnen 24 uur van ons!

Grenzeloos ontwikkelen bij EIFFEL

Bij EIFFEL zijn de mogelijkheden grenzeloos. We zijn benieuwd wat jij wilt doen, waar je naartoe wilt en waar jij dagelijks met plezier je bed voor uitkomt. Kortom: waar zet jij de stip op jouw horizon? 

We zijn actief bij toffe opdrachtgevers, zowel lokaal, bijvoorbeeld de Gemeente Amsterdam, als bij de Rijksoverheid, bijvoorbeeld de Belastingdienst. Of duik je liever in de wereld van profit, waar je bijvoorbeeld werkt aan toekomstige sustainability-vraagstukken binnen de CSRD-regulatie (Corporate Sustainability Reporting Directive)? Aan jou de keuze, hoewel je keuze bij EIFFEL nooit definitief is. Je kunt bij ons verschillende opdrachten doen, voor verschillende teams binnen onze organisatie.

Studiemogelijkheden

Mis je nog een studie om uiteindelijk die ‘Future CFO’ te worden? We denken graag mee met jouw persoonlijke situatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je master Finance & Control te halen. Als je nog een studieschuld hebt bij je huidige werkgever, dan helpen we je daar ook graag bij. We zijn benieuwd waar je naartoe wilt! Laat het ons weten via onderstaande contactbutton.

Contact


Meet the finance teams

Lokale Overheid

We verbeteren Lokale Overheden door het organiseren en optimaliseren van hun financiële dienstverlening, o.a. door het gebruik van data, het meetbaar maken van beleid door effect- en prestatie indicatoren en het doorontwikkelen van de P&C cyclus. Dit leidt tot een gezonde financiële positie van de gemeente en een efficiëntere dienstverlening, wat indirect bijdraagt aan een betere leefomgeving voor burgers.

Lees meer


Rijksoverheid

Team Rijksoverheid Finance en Bedrijfsvoering ondersteunt ministeries, uitvoeringsorganisaties én universiteiten bij hun maatschappelijke vraagstukken. Bij ons werk je als financial of business controller, projectleider of adviseur aan projecten met impact.

Finance Excellence

Team Finance Excellence ondersteunt toonaangevende opdrachtgevers bij hun financiële uitdagingen. Als financial help je met een geïntegreerde aanpak vanuit verschillende invalshoeken, zoals Financial Controlling of Business Controlling. Adviseer bijvoorbeeld het bestuur over de strategie en processen, of maak het verschil met financiële analyses.

Lees meer


Word jij dé Business Controller van de toekomst?

Heb jij 2 tot 10 jaar werkervaring als financial en ben je toe aan die volgende stap? Dan is dit hét moment om de sprong naar Business Control te maken. In mei start het nieuwe opleidingstraject ‘Business Controller in 1 year’. Een programma met de focus op jouw toekomst: we werken aan inhoudelijke kennis en soft skills, terwijl je direct aan de slag gaat met uitdagende praktijkcases. Dit doen we in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en Trainingsinstituut de Baak: beide de absolute top in hun segment.

Verhalen

Contact

Wil jij meer weten over werken bij EIFFEL en de mogelijkheden als financial? Neem gerust contact op met onze collega Ybe Lansink. 

Ybe Lansink
Recruiter