Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Eline geniet volop van de rust op de Veluwe!

Team Eiffelaar Eline werd na het aandragen van een potentiële collega ingeloot voor een weekendje weg met de Team EIFFEL-camper. In juni 2023 was het zo ver en ging ze op avontuur. Haar bestemming? De Veluwe. Hier ontdekte ze samen met haar partner de bosrijke omgeving, kwam ze volledig tot rust en genoot ze van spelletjes spelen bij het kaarslicht. En dat allemaal omdat ze een referral heeft aangedragen.

“Ik had nog regelmatig contact met een studiegenootje van vroeger, toen zij aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging stelde ik EIFFEL voor”, vertelt Eline, recruiter bij EIFFEL. “Zo is de referral ontstaan. Het was echt een leuke verrassing dat ik daardoor met de camper een weekendje weg mocht.” Zelf woont Eline in het noorden van Nederland, ze komt regelmatig naar het Clubhuis in Arnhem voor werk. “Het is voor mij altijd genieten om het bosrijke Gelderland in te rijden”, vertelt ze. “Vandaar mijn keuze om met de Team EIFFEL-camper naar een plek op de Veluwe te gaan.” Ze besloot samen met haar vriend naar camping De Rimboe te gaan: “Door ons weekend hier door te brengen konden we de omgeving eindelijk eens écht verkennen!” 

’s Ochtends werden de twee midden in het bos wakker met alleen het geluid van fluitende vogels. “Dat was echt heerlijk”, vertelt Eline. Verder heeft ze op de fietsen die bij de Team EIFFEL-camper horen de omgeving verkend. “En we hebben lekker gewandeld”, voegt ze toe. “Het was heerlijk om weg van de bewoonde wereld te ontspannen.”  De camper, volledig in Team EIFFEL stijl, trok op de camping aandacht. “Er kwamen veel mensen naar ons toe om te vertellen dat ze het een vette camper vonden”, vertelt Eline lachend. “Het is een echte gespreksstarter, dat was leuk.”  

De Team EIFFEL-camper was voor Eline echt een meerwaarde. Naast dat ze nieuwe mensen leerde kennen, was het ook van alles voorzien. “Ik hoefde echt alleen nog kleding mee te nemen”, vertelt ze. “Dat was ideaal.” Ze hoopt dat andere Team Eiffelaars net zo veel plezier gaan beleven van het voertuig als dat zij deed. “Ik wens de volgende prijswinnaars een heel fijn weekend toe”, aldus Eline. “Succes gegarandeerd met deze leuke camper!”

Tips van Eline


  • Combineer de trip met een sportieve activiteit. Wij hebben over de Veluwe gefietst.
  • Haal je favoriete pizza en geniet met een biertje onder de luifel.
  • Speel spelletjes bij het kaarslicht. Wij hadden Yahtzee en Regenwormen meegenomen, die hebben we lekker old-school buiten aan de tuintafel gespeeld.
Eline's tour

Ontdek de route van Eline naar camping de rimboe op de Veluwe

">
Ook kans maken op een trip met de Team EIFFEL-camper? 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s, dus kijk eens rond in je eigen netwerk. Zie jij een match met een van onze organisaties? Draag je referral aan via het aanmeldformulier en maak kans op een weekend weg met de camper. Meer reisinspiratie?
Bekijk alle camperavonturen!

Kubra in Luxemburg

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Kubra's camperverhaal

Remi op de Veluwe

"We zijn naar een camping geweest en we hebben heerlijk genoten van de stilte. Mijn vriendin heeft me nog nooit zo ontspannen gezien!"

Lees Remi's camperverhaal

Nina in Frankrijk

"Ondanks dat kamperen nooit mijn grote hobby is geweest, heb ik dit weekend zeker mijn menig bijgesteld over kamperen."

Lees Nina's camperverhaal