Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Eline vond totale ontspanning op de Veluwe!

Afgelopen juni mocht ik op avontuur met de EIFFEL-camper! De keuze van de bestemming was snel gemaakt, namelijk: de Veluwe.

Zelf woon ik in het Noorden van Nederland en kom ik natuurlijk regelmatig in Arnhem voor mijn werk. Het is voor mij altijd genieten om het bosrijke Gelderland in te rijden. Vandaar mijn keuze om met de EIFFEL-camper naar een plekje op de Veluwe te gaan. Door ons weekendje op de Veluwe door te brengen, konden we de omgeving nu eindelijk eens écht verkennen! Samen met mijn vriend hebben we twee nachtjes op Camping De Rimboe gestaan. Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk! Ik wens de volgende prijswinnaars een heel fijn weekend toe in de camper! Succes is gegarandeerd met deze leuke camper!

Tips


Combineer de trip met een sportieve activiteit. Zelf hebben we de racefietsen meegenomen waarmee we gefietst hebben over de Veluwe.
Haal je favoriete pizza en geniet met een biertje onder de luifel.
Speel spelletjes bij het kaarslicht. Zelf hadden we de spellen Yahtzee en Regenwormen meegenomen. We hebben lekker old-school, buiten aan de tuintafel spelletjes gespeeld. 

Eline's tour

Ontdek de route van Eline naar camping de rimboe op de Veluwe

">


Meer reisinspiratie?
Bekijk alle camperavonturen!

Kubra in Luxemburg

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Kubra's camperverhaal

Remi op de Veluwe

"We zijn naar een camping geweest en we hebben heerlijk genoten van de stilte. Mijn vriendin heeft me nog nooit zo ontspannen gezien!"

Lees Remi's camperverhaal

Nina in Frankrijk

"Ondanks dat kamperen nooit mijn grote hobby is geweest, heb ik dit weekend zeker mijn menig bijgesteld over kamperen."

Lees Nina's camperverhaal