Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Wie gun jij Team EIFFEL?

Team EIFFEL biedt collega’s een fijne thuishaven. Een warme plek waar we je uitdagen om de beste versie van jezelf te zijn en waar we samen veel plezier hebben! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze community nóg groter en mooier maken. Daar speel jij een ontzettend belangrijke rol in! Samen kennen we ontzettend veel ambitieuze, talentvolle en gedreven mensen. Denk hierbij aan o.a. data specialisten, juristen, financials, en bedrijfskundigen. Oftewel: potentiële Team Eiffelaars! 

Kijk eens goed rond in jouw netwerk. Zie jij een match met Team EIFFEL? Meld jouw referral dan snel aan! Naast een flinke dosis dankbaarheid, gave cadeaus en een hele leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een super mooie carriérestap. Wie gun jij Team EIFFEL?

Keuze aandraagcadeau 
1 april t/m 30 juni 2024. 

Potentiële collega aangedragen? Dan mag jij een aandraagcadeau naar keuze uitkiezen. Je ontvangt hierover automatisch bericht.

Bomen planten via Trees for All

Met deze optie draag jij bij aan een groenere wereld. Een wereld die meer bos nodig heeft: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Kies je voor deze optie, dan doneren we namens jou bomen aan Trees for All. Deze worden geplant in Nederland en West-Madagaskar; in Nederland worden ze geplant bij de aanleg van een nieuw bos of het herstel van een ziek bos, op West-Madagaskar wordt gewerkt aan het herstel van het leefgebied van planten en dieren.

Apple AirTag of Samsung SmartTag

Met een Apple AirTag of Samsung SmartTag wordt het dagelijks leven net een stukje gemakkelijker. Of je nu je sleutels, tas of huisdier in het vizier wil houden, deze trackers maken het mogelijk. Neem ‘m mee op al je avonturen, groot en klein!

Verrassingscadeaukaart

Laat jij je graag verrassen, maar houd je ook graag zelf de touwtjes in handen? Kies dan voor deze optie. Wij bepalen welke cadeaukaart jij krijgt, jij bepaalt welke belevenis je ermee gaat ervaren. Een dagje uit, culinair genieten, ontspannen in de wellness... laat je verrassen!

Wordt jouw kandidaat ook daadwerkelijk aangenomen? Dan wordt daarbovenop de aandraagbonus uitgekeerd. 

Get inspired!

Referral Success Stories

Het vinden van een mooie referral kan via eindeloos veel wegen maar zit in ieders netwerk. Die ene oud-klasgenoot die je op de reünie treft, je neefje die op een verjaardag vertelt dat hij bijna afstudeert of je vaste tennismaatje die toe is aan een volgende carrièrestap. Referrals ontstaan als jij de verbinding met de ander maakt en als ambassadeur van Team EIFFEL naar buiten treedt. Laat je inspireren door de collega’s die je voor zijn gegaan en wie weet maak jij deel uit van het volgende referral succesverhaal. Wie gun jij Team EIFFEL?

Team EIFFEL On Tour

Onder alle collega’s die een referral aandragen worden weekendjes weg met de Team EIFFEL camper verloot. Wij geloven namelijk dat nieuwe omgevingen en ervaringen leiden tot meer inspiratie, creativiteit en ontspanning. Lees hier meer over de collega’s die al geluk hebben gehad en met de camper zijn weggeweest. Word jij de volgende geluksvogel?

Ka-ching! Wat zou jij doen met € 1000,- bonus?


YES! Je hebt jouw kandidaat aangedragen en hij of zij is aangenomen. Jij hebt iemand super blij gemaakt met een mooie stap in zijn of haar carrière en zelf heb jij er een nieuwe leuke collega bij. Onze community groeit dankzij jou nog harder.


Win-win situatie toch? Als extra dank ontvang jij van ons een bonus t.w.v. €1000! Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?

Simone ging parachute springen van haar €1000 bonus!

Thomas kocht een gloednieuwe TV van zijn €1000 bonus!

Anne boekte een reis naar Spanje van haar €1000 bonus!

Meld jouw potentiële collega aan

FAQ

Wat gebeurt er nadat ik een kandidaat heb aangedragen? 

Nadat jij jouw kandidaat hebt aangedragen gaat Recruitment met jouw referral aan de slag. Een van onze Recruiters neemt binnen drie werkdagen contact met jou op om je te informeren over jouw referral. Gaan er gesprekken starten, hoe ziet het verloop eruit, en wanneer mag je meer nieuws verwachten? Recruitment monitort het gehele proces en heeft een geheimhoudingsplicht wat betreft de inhoud van de gesprekken. Dit betekent dat er geen terugkoppeling kan worden gegeven over de inhoud gesprekken. Wel brengen ze jou op de hoogte over de status van de procedure. Uiteraard mag jij altijd vragen aan de door jouw aangedragen kandidaat wat de status is. Je kunt voor extra vragen ook altijd mailen naar recruitment@eiffel.nl.

Tips & tricks

Op een feestje  

Ja daar sta je dan op dat feestje. Heb je net een super mooi verhaal verteld over Team EIFFEL en blijkt je gesprekspartner op zoek te zijn naar een nieuwe baan! Je weet niet helemaal van de hoed en de rand, echter, hij zou zo maar eens kunnen passen. Je hoeft écht niet veel te doen, vragen of jij zijn gegevens mag delen is het allerbelangrijkste, wij doen de rest. Uiteraard is het fijn als je een LinkedIn profiel hebt zodat we dat alvast kunnen bekijken. Wat we je beloven is dat we hem of haar binnen 3 dagen bellen!