Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Kübra kon haar plezier niet op in Luxemburg!

Samen met mijn vriend ben ik een weekend met de EIFFEL-camper op pad geweest. Vrijdag haalden we de camper op en vertrokken we richting [tromgeroffel] Luxemburg.

Ik had al een aantal leuke Luxemburg ervaringen voorbij zien komen in het portal en daarom vertrokken we vol spanning die kant op. We kwamen aan op de Camping Kockelscheuer en hier hebben we een aantal nachten met de camper gekampeerd. De camping ligt 15 minuten van het centrum verwijderd en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De EIFFEL fietsen hadden we óók meegenomen en deze kwamen zeker goed van pas. Bijna alles wat je nodig hebt, is te vinden in de camper. Ondanks dat kamperen nooit mijn grote hobby is geweest, heb ik dit weekend mijn mening maar bijgesteld. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en ik ga opnieuw mijn best doen een toekomstige Eiffelaar aan ons te verbinden!

Tips


Zelf was ik zwanger dus veel lopen was niet mijn favoriete bezigheid maar de Adolfsbrug in Luxemburg is zeker een must-see!
Ga lekker barbecueën in het zonnetje! Neem zelf een mini barbecue mee en haal wat vlees, vis of vega. Koop een knapperig stokbroodje en wat sausjes bij de lokale supermarkt. Smikkelen maar!
Ga het centrum van Luxemburg in en bezoek Café de Paris. Hier kun je heerlijk op het terras zitten.

Kübra's tour

Ontdek de route van Kübra naar Camping Kockelscheuer in Luxemburg.

">


Meer reisinspiratie?
Bekijk alle camperavonturen!

Eline op de Veluwe

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Eline's camperverhaal

Remi op de Veluwe

"We zijn naar een camping geweest en we hebben heerlijk genoten van de stilte. Mijn vriendin heeft me nog nooit zo ontspannen gezien!"

Lees Remi's camperverhaal

Nina in Frankrijk

"We sliepen bovenin zodat we beneden om konden bouwen tot een mobiele bioscoopzaal inclusief sfeerverlichting."

Lees Nina's camperverhaal