Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Nina geniet van de zon in Frankrijk

Samen met haar vriend en de Team EIFFEL-camper ging Team Eiffelaar Nina tijdens het paasweekend van 2023 naar de Elzas in Frankrijk. Door het aandragen van een oud-studiegenoot deed ze mee aan de loting voor een weekend weg met de Team EIFFEL-camper. Ze had geluk en kon met de camper naar Frankrijk.

“Een vriendin van mij was op zoek naar iets anders en ik vond EIFFEL echt bij haar passen”, vertelt Nina, consultant in team Legal Office. “Dus toen heb ik haar uitgelegd wat Team EIFFEL was en naar aanleiding van haar enthousiasme heb ik haar vervolgens aangedragen.” Niet alleen leuk voor haar oud-studiegenoot, maar ook voor Nina zelf. Zij werd ingeloot en mocht de camper een weekend meenemen naar een vakantiebestemming naar keuze. “Ik wilde wel graag naar het buitenland, voor het vakantiegevoel”, vertelt Nina, die haar spullen pakte en naar Frankrijk vertrok. “En ik wilde mooi weer, maar niet al te lang rijden. Dus het werd de Elzas.” Nina en haar vriend hebben hier een aantal nachten doorgebracht op camping Huttopia Wattwiller. “Dit is een middelgrote camping in de natuur met een mooi zwembad, sportfaciliteiten én in de ochtend warme croissantjes van de plaatselijke bakker”, vertelt ze enthousiast.  

Nina “We hebben gelukkig mooi weer gehad, dus lekker veel gewandeld en hardgelopen langs de wijnvelden, dat was heerlijk!” Naast sportieve activiteiten is Nina ook met haar vriend naar het stadje Colmar, dat volledig was versierd voor Pasen, gegaan. “Hier hebben we de lokale specialiteit Flammkuchen geproefd en het speelgoedmuseum bezocht”, vertelt ze. “Dat was erg vermakelijk.”  

Dat ze de camper mee konden nemen maakte de vakantie helemaal af. “Het heeft onze verwachtingen echt overtroffen”, aldus Nina. “We sliepen boven in de camper en hebben het beneden omgetoverd tot mobiele bioscoopzaal, inclusief sfeerverlichting dat in de camper lag.” In de ochtend konden ze op een kopje Nespresso uit het bijbehorende koffiezetapparaat rekenen. Ook de polaroidcamera die in de Team EIFFEL-camper ligt was volgens Nina een leuke toevoeging, zo heeft ze blijvende herinneringen aan haar vakantie. Nina: “En de camper had alle faciliteiten om een lekkere maaltijd klaar te maken, echt ideaal.”  

Tips van Nina


  • Ga naar camping Huttopia Wattwiller, het is echt een aanrader.
  • Volg een prachtige wijnroute in de Elzas, hier kun je heerlijk wijnproeven. 
  • Voel je weer helemaal kind in het speelgoedmuseum in Colmar (Musée du Jouet). 

·      

·       Nina's tour

Ontdek de route van Nina naar camping Huttopia Wattwiller in Frankrijk.

">
Ook kans maken op een trip met de Team EIFFEL-camper? 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s, dus kijk eens rond in je eigen netwerk. Zie jij een match met een van onze organisaties? Draag je referral aan via het aanmeldformulier en maak kans op een weekend weg met de camper. Meer reisinspiratie?
Bekijk alle camperavonturen!

Kubra in Luxemburg

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Kubra's camperverhaal

Remi op de Veluwe

"We zijn naar een camping geweest en we hebben heerlijk genoten van de stilte. Mijn vriendin heeft me nog nooit zo ontspannen gezien!"

Lees Remi's camperverhaal

Eline op de Veluwe

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Eline's camperverhaal