Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Nina had een privé bioscoop in Frankrijk!

Samen met mijn vriend ben ik, tijdens het paasweekend, met de EIFFEL-camper naar de Elzas in Frankrijk geweest.

We hebben een aantal nachten met de camper gekampeerd op Camping Huttopia Wattwiller. Een middelgrote camping in de natuur met een mooi zwembad, sportfaciliteiten én in de ochtend warme croissantjes van de plaatselijke bakker. We hebben mooi weer gehad waardoor we veel hebben gewandeld. Daarnaast hebben we langs de wijnvelden kunnen hardlopen, dát was heerlijk! In het mooi paasstijl versierde stadje Colmar, hebben we de lokale specialiteit genaamd Flammkuchen geproefd. Ook hebben we in deze stad het speelgoedmuseum bezocht, wat erg vermakelijk was.

De camper heeft onze verwachtingen overtroffen. We sliepen bovenin zodat we beneden om konden bouwen tot een mobiele bioscoopzaal, inclusief sfeerverlichting. Verder hebben we genoten van een lekker kopje Nespresso in de ochtend. De camper had alle faciliteiten om een lekkere maaltijd klaar te maken.

Tips


De Camping Huttopia Wattwiller kan ik zeker iedereen aanraden! De camping, omringt met natuur, heeft onder andere een prachtig zwembad waar je gebruik van kunt maken. In het najaar kun je hier ook binnen zwemmen.
Bouw de camper om tot een mobiele bioscoopzaal. Met de sfeerverlichting geef je de EIFFEL-camper een extra gezellige sfeer.  
In Colmar kun je heerlijk de lokale specialiteit Flammkuchen eten.


 Voel je weer even helemaal je kinderlijke zelf in het speelgoedmuseum in Colmar (Musée du Jouet). Het museum is erg vermakelijk en leuk om in rond te kijken.
Er is een prachtige wijnroute in de Elzas, zelf drink ik geen alcohol maar we hebben vernomen dat je hier heerlijk kunt wijnproeven.
Er is in de camper zelfs een polaroidcamera aanwezig! Maak hiermee leuke foto’s ter herinnering van je weekendje weg.   Nina's tour

Ontdek de route van Nina naar camping Huttopia Wattwiller in Frankrijk.

">


Meer reisinspiratie?
Bekijk alle camperavonturen!

Kubra in Luxemburg

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Kubra's camperverhaal

Remi op de Veluwe

"We zijn naar een camping geweest en we hebben heerlijk genoten van de stilte. Mijn vriendin heeft me nog nooit zo ontspannen gezien!"

Lees Remi's camperverhaal

Eline op de Veluwe

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Eline's camperverhaal