Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Remi stond in de spotlights op de Veluwe! 

Samen met mijn vriendin ben ik in het voorjaar een weekend met de EIFFEL-camper wezen kamperen op de Veluwe.  

Zelf ben ik helemaal geen campingfanaat, maar samen met mijn vriendin heb ik er een topweekend van gemaakt. We zijn naar een camping geweest en we hebben heerlijk genoten van de stilte. Mijn vriendin heeft me nog nooit zo ontspannen gezien! We hebben gewandeld en gefietst in de omgeving van Garderen en zijn wezen lunchen in Putten. Vooral het samen touren met de camper, is een aanrader voor iedereen! Wat hadden we een aandacht met die nieuwe camper. Dat niet alleen, mensen waren ook enorm jaloers op onze hippe elektrische fietsen.

Tips


Je kunt heerlijk wandelen over de Ermelosche heide rondom De Schaapskooi. Helemaal als de heide in bloei staat, is dit een prachtig gezicht want dan kleurt de hele weide paars.
Er zijn prachtige fietsroutes tussen de plaatsen Garderen, Ermelo en Putten. Hier kun je perfect de elektrische fietsen voor gebruiken!
Je kunt heerlijk eten bij Grand Café De Hertogh, gelegen aan het Kerkplein in Putten. Het is een restaurant met een uitgebreide menukaart, je kunt hier zowel binnen als buiten zitten.

Remi's tour

EIFFEL to Garderen, ontdek de route van Remi naar de Veluwe

">


Meer reisinspiratie?
Bekijk alle camperavonturen!

Kubra in Luxemburg

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Kubra's camperverhaal

Nina in Frankrijk

"We sliepen bovenin zodat we beneden om konden bouwen tot een mobiele bioscoopzaal inclusief sfeerverlichting."

Lees Nina's camperverhaal

Eline op de Veluwe

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Eline's camperverhaal