Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Tom op Texel 

Samen met mijn vriendin ben ik in mei met de EIFFEL-camper een weekendje weggeweest naar het Waddeneiland Texel. Ik werd ingeloot voor een weekendje weg met de EIFFEL camper nadat ik een oud-collega had aangedragen als referral bij EIFFEL.  

Mijn vriendin en ik hadden toevallig het weekendje weg al gepland staan en het was dan ook een leuke verrassing dat we hiervoor de EIFFEL-camper mee konden nemen. Mijn eerste reactie was dan ook ''Wat fantastisch!'' en ''Dat komt goed uit". Een échte win-win situatie! We hebben een weekendje op een boerencamping gestaan in Oosterend met de camper. Dit was pas het tweede jaar dat de boer zijn grond als camping gebruikte en dit zorgde voor een laagdrempelige sfeer. De eigenaar boer Henk was erg vriendelijk en de camping is dan ook zeker een aanrader voor als je die kant op gaat. De boerderij is gelegen aan de Stuifweg 9 In Oosterend en is online te boeken. De locatie is een stukje verwijderd van de bewoonde wereld en hierbij kwamen de fietsen, die we meegeleverd kregen bij de camper, goed van pas. De camper is dan ook van alle luxe voorzien en we hebben een heerlijk weekend gehad. Ik ben zelf ooit al eens eerder met een camper op pad geweest, namelijk naar Portugal. Ik herbeleefde weer helemaal het gevoel van een campervakantie en de mooie herinneringen van die vakantie in Portugal kwamen weer helemaal naar boven.

Tips


 Ga parachutespringen boven Texel. Zelf heb ik dit als verjaardagscadeau gekregen, maar dit is zeker een goede tip voor de avonturiers onder ons.
Draai de luifel naar binnen voordat je gaat slapen. Dit voor het geval dat er een s' nachts een buitje valt en je dan naar buiten moet om 'm dicht te draaien.
Ga een hapje eten in Den Burg. Hier zit een restaurant genaamd de Eilandkeuken en hier kun je heerlijk chique dineren.

Tom's tour

EIFFEL to Oosterend, ontdek de route van Tom naar Texel

">


Meer reisinspiratie?
Bekijk alle camperavonturen!

Kubra in Luxemburg

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Kubra's camperverhaal

Nina in Frankrijk

"We sliepen bovenin zodat we beneden om konden bouwen tot een mobiele bioscoopzaal inclusief sfeerverlichting."

Lees Nina's camperverhaal

Eline op de Veluwe

"Midden in het bos wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels, heerlijk!"

Lees Eline's camperverhaal