Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Wij zoeken hbo-juristen

Wij geloven niet in grenzen binnen legal consultancy. Daarom hebben wij alle juridische expertise samengebracht tot Team Legal. Daar werken wij hard aan de innovatie van het totale juridisch werkveld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de implementatie van nieuwe wetgeving of verkennen samen de technologische ontwikkelingen als machine learning, big data en Artificial Intelligence. Ondertussen behandelen we juridische zaken vanuit ons Legal Office en ontwikkelen we slimme oplossingen bij organisaties op locatie. En daar hebben we jou bij nodig. Wij zoeken hbo-juristen met een kijk op de toekomst van Legal. 

Bekijk 34 vacatures

Resultaatgericht

 Wij spreken aan de voorkant af wat het resultaat van de opdracht moet zijn en hoe we dat meten. 

Aanpak

Jij zorgt ervoor dat plannen echt van de grond komen. Als lid van onze community bouw jij samen met ons aan een ijzersterke propositie. 

Impact

Wij ontwerpen, implementeren en realiseren complexe projecten en vraagstukken. We bedenken niet alleen de oplossingen, wij zijn ook de implementatiepartner.

Onze mensen maken het verschil

Als je zo hard groeit als wij, is het waardevol om geïnspireerd te worden door de allerbesten. Daarom worden wij gecoacht door topsporters. Gouden-plak-winnares Lieke Wevers neemt Eiffelaar Raïsa van Deventer, Junior Jurist, mee in de wereld van turnen. Waarna Raïsa, Lieke meeneemt in de wondere wereld van Legal en hoe het is om als starter bij Eiffel aan de slag te gaan.

Eiffelaars aan het woord

Vacatures

Als Juridisch Adviseur bij EIFFEL is jouw werkdag is heel divers en ad hoc. Wanneer zaken complex of afdelingsoverstijgend zijn kom jij in beeld.

Je voert de regie over dossiers en zorgt er voor dat de bezwaarschriften goed behandeld worden. Daarnaast denk je mee over hoe juridische processen beter kunnen.

Geef jouw carrière als Klantmanager Inkomen een kickstart middels het traineeship bij EIFFEL en bouw samen mee aan een nieuw team Sociaal Domein!

Geef jouw carrière als Klantmanager Werk en Inkomen een kickstart middels het traineeship bij EIFFEL! 

Contact

Wil jij ook voorblijven? Of meer informatie?
Neem gerust contact op met onze collega Marco.

Marco van de Geer
Corporate Recruiter