Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

FINANCIALS BIJ lokale OVERHEID

Bekijk 19 vacatures

Lokale overheden staan aan de lat voor grote maatschappelijke opgaven. Deze opgaven zijn vaak complex en domein overstijgend. Van de afdeling bedrijfsvoering wordt een proactieve en wendbare houding verwacht om hierin mee te kunnen. Een vernieuwende kijk op bestaande systemen en processen is nodig om vooruitgang te boeken.

toekomstbestendig

Een toekomstbestendige financiële afdeling zal moeten investeren in innovatie en voorspelbaarheid. Onderwerpen als digitalisering, data sturing en de roltransformatie van financieel adviseur naar business partner zullen hierin leidend zijn.

Neem contact op

Als financial binnen Team Finance & Bedrijfsvoering kom je in een community met gedreven en betrokken professionals en consultants. Onze mensen hebben kennis van het proces, data en financiën. Ze benaderen dit met een frisse blik voor een duurzaam resultaat. In onze opdrachten geef je dagelijks invulling aan onze partnerships met impactvolle organisaties zoals gemeenten, provincies, waterschappen en omgevingsdiensten.

Wij geloven in de kracht van delen, mensen met elkaar te verbinden, grenzen verleggen, oplossingen bieden, processen optimaliseren en doelen bereiken. Hierdoor ben je in staat om te verbeteren en kun je wat betekenen voor anderen en voor jezelf. 

MEER WETEN? VRAAG HET EEN VAN ONZE RECRUITERS!

Chelle Nijboer
Corporate Recruiter 

verhalen