Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Van cijfers naar businesspartner

Finance is fundamenteel aan het veranderen en draait al lang niet meer om het periodiek opleveren van betrouwbare rapportages. Cijfers zijn dankzij dashboarding realtime beschikbaar en de finance afdeling van vandaag is een belangrijke businesspartner. Daar worden voorspellende analyses en proactief sturende financials verwacht. Wij maken organisaties klaar voor deze uitdagende toekomst, door financiële teams naar een hoger klantgericht niveau te begeleiden en specifieke oplossingen te ontwikkelen voor een control framework of een beheerste bedrijfsvoering. Met de nieuwe premium opleiding ‘Business Contoller in 1 year’ leiden we financials met twee tot tien jaar ervaring op tot Business Controller van de toekomst.

Bekijk 55 vacatures

Financial Controller

Jij bent de partner in Finance en bedrijfsvoering voor ondernemend Nederland in de profit sector. Jij werkt onder verschillende finance thema’s, zoals accounting & reporting en riskmanagement.

Financieel Adviseur

Van budgetanalyses tot advies over het financieel beleid, of jaarplannen en jaarverantwoordingen. Jij ondersteunt financiële werkzaamheden en adviseert de klant over het hele vakgebied.

Business Controller

Jij bent een strategisch adviseur van het bestuur en legt jouw focus op het in kaart brengen en optimaliseren van financiële processen om zo de beste oplossingen voor de klant te genereren.


Word jij de Business Controller van de toekomst? 

Werken met data wordt belangrijker en van de controller wordt een strategische positie als businesspartner verwacht. Dat vraagt om nieuwe inhoudelijke kennis, maar ook om een rijke ontwikkeling van soft skills. Precies daarom hebben we samen met Nyenrode Business Universiteit en Trainingsinstituut de Baak een nieuwe, eenjarige opleiding ontwikkeld. Heb jij 2 tot 10 jaar werkervaring als financial en ben je toe aan die volgende stap? Dan is dit hét moment om de sprong naar Business Control te maken. Lees meer> 


Voor jou? Wij luisteren graag naar jouw verhaal

 Ben jij financial met zo’n 2 tot 10 jaar ervaring, dan is dit hét moment om de stap naar Business Control te zetten en jouw eigen toekomst vorm te geven. We starten in september 2022 en het aantal plaatsen is beperkt; neem snel contact op om ons te overtuigen van jouw deelname!


eiffelaars aan het woord

Jij hebt een aantal jaar relevante werkervaring als financieel adviseur en bent toe aan de volgende stap. 

Team Noordoost Nederland, een start-up binnen het topsportbedrijf EIFFEL. Wie wil daar geen onderdeel van zijn!

Ben je gedreven, werk je resultaatgericht en ben je helemaal thuis in de cijfers? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan binnen toonaangevende bedrijven binnen de Utilities sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je gedreven, werk je resultaatgericht en ben je helemaal thuis in de cijfers? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan binnen toonaangevende bedrijven binnen de Utilities sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!