Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Christianne: “Vanuit EIFFEL kan ik mijn kennis en expertise breed inzetten”

BlogAnalytics / 19-12-2023

Iedere dag staat Christianne Bloem, Professional binnen Team Analytics van EIFFEL, voor een nieuwe uitdaging en dat is precies wat haar werk zo leuk maakt. Momenteel is ze bezig met een opdracht op de afdeling Energy Trade van Eneco in Rotterdam, waar ze naast operationeel werk ook bezig is met het uittekenen van processen om dataverbeteringen te kunnen doorvoeren. Christianne: “Ik zie iedere dag als een nieuwe kans om te kunnen groeien en veel te leren.”  

“Ik heb een achtergrond in Hospitality Management, maar vond tijdens de studie altijd het stukje data al interessant. Vandaar dat ik nu, eerst als trainee en inmiddels als professional, bij EIFFEL werk. Hier kan ik mijn skills en competenties breder inzetten en in verschillende branches het verschil maken. Ik krijg de kans om bij verschillende bedrijven en organisaties te kijken. Die afwisseling zorgt ervoor dat ik me razendsnel ontwikkel en iedere dag zie als een nieuwe uitdaging en een nieuwe groeimogelijkheid. Je leert er onwijs veel van.”  

Rapportage voor meer efficiëntie 

“Voor mijn vorige opdrachtgever heb ik een rapportage opgeleverd die automatisch offertes genereert op basis van de filters ‘Gemeente’ en ‘Postcode’. De rapportage bestaat uit grafieken met woningkenmerken en gestandaardiseerde tekst. Ik heb dit nieuwe programma in korte tijd onder de knie gekregen en kan die kennis nu overdragen aan andere collega’s. Ik ben erg trots op dit eindresultaat, ook omdat het mijn eigen verwachtingen heeft overtroffen.  

Bijdragen aan een groener Nederland 

“Ik maak met mijn werk niet alleen het verschil, maar heb ook maatschappelijke impact doordat ik vanuit de afdeling Energy Trade bijdraag aan een groener Nederland. Door processen slimmer in te richten kunnen we snel nieuwe contracten implementeren en beter anticiperen op klantvragen. Ik vind het leveren van een maatschappelijke bijdrage belangrijk en ben daarom blij dat ik voor bedrijven kan werken die dit ook hoog in het vaandel hebben staan.  

De voordelen van projectmatig werken 

“Ik vind het fantastisch dat je bij zo veel verschillende bedrijven binnenkomt. Zo doe je brede ervaring op en breid je je algemene kennis flink uit. Bij mijn huidige opdracht merk ik dat routinewerk, waarbij je iedere dag dezelfde handelingen uitvoert, mij minder trekt. Vanuit EIFFEL heb ik regelmatig een nieuwe opdracht en hoef ik dus niet bang te zijn dat ik langdurig dezelfde taken moet uitvoeren. Bovendien kan ik me bezighouden met procesmatig werk, wat het leuk maakt omdat iedere dag echt een nieuwe uitdaging met zich meebrengt. Soms heb je goede dagen, soms wat slechtere waarop je meer creatieve oplossingsvaardigheden nodig hebt. Maar uiteindelijk werk je altijd toe naar een doel: het opleveren van een goed resultaat. Dat geeft voldoening.” 

Een team waar je op kunt bouwen 

“We komen als team iedere vrijdag samen in het Team EIFFEL Clubhuis. Dat is naast gezellig, ook erg fijn omdat je met elkaar kunt sparren over problemen waar je tegenaan loopt bij je opdrachtgever. Samen zoeken we naar passende oplossingen. Mijn eerste project verliep moeizaam: de echte oplossing bleek complexer dan verwacht en ik wist niet hoe ik dit kon realiseren. Ik heb dit aangekaart bij Team Analytics en kreeg direct enthousiaste respons. Er werd tijd vrijgemaakt om met me mee te denken. Samen hebben we gekeken naar de beste oplossingen voor de klant voor een goed resultaat.”  

EIFFEL als werkgever 

“EIFFEL onderscheidt zich als werkgever door de vrijheid die je als professional krijgt. Je bent welkom en kunt zijn wie je wil zijn. Dit draagt enorm bij aan het werkplezier. Het is een jeugdig bedrijf met veel ruimte voor gezelligheid en activiteiten buiten werk om. Zo krijg je veel verbinding en breid je in korte tijd je netwerk enorm uit. Binnen EIFFEL is er veel ruimte om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen. Ik raad daarom iedereen aan om ook bij EIFFEL te komen werken, het is écht een goede kickstart van je carrière.”