Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

VAN CIJFERS NAAR BUSINESSPARTNER

Bekijk 55 vacatures

Finance is fundamenteel aan het veranderen en draait al lang niet meer om het periodiek opleveren van betrouwbare rapportages. Cijfers zijn dankzij dashboarding realtime beschikbaar en de finance afdeling van vandaag is een belangrijke businesspartner. Daar worden voorspellende analyses en proactief sturende financials verwacht. Wij maken organisaties klaar voor deze uitdagende toekomst, door financiële teams naar een hoger klantgericht niveau te begeleiden en specifieke oplossingen te ontwikkelen voor een control framework of een beheerste bedrijfsvoering. Een uitdagende rol.

Financial Controller

Jij bent de partner in Finance en bedrijfsvoering voor ondernemend Nederland in de profit sector. Jij werkt onder verschillende finance thema’s, zoals accounting & reporting en riskmanagement.

Financieel Adviseur

Van budgetanalyses tot advies over het financieel beleid, of jaarplannen en jaarverantwoordingen. Jij ondersteunt financiële werkzaamheden en adviseert de klant over het hele vakgebied.

Business Controller

Jij bent een strategisch adviseur van het bestuur en legt jouw focus op het in kaart brengen en optimaliseren van financiële processen om zo de beste oplossingen voor de klant te genereren.

ONZE MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Groots werken in kleine teams. Zo doen we dat bij EIFFEL. Wij zijn groot in klanten, prestaties en ambities. Maar in kleine teams sparren we, leren we en lachen we. Om voor onze opdrachtgevers resultaten te behalen selecteren we de beste mensen in ons vakgebied en leiden wij zelf mensen op. Ben jij enthousiast over onze kijk op de wereld van morgen, wil je bijdragen aan de groei van ons team en expertise? Dan komen we graag met jou in contact.

of luister via spotify 

eiffelaars aan het woord

Wij zoeken een Business Controller die naast het geven van strategisch advies ook een onmiskenbare rol kan spelen in het opbouwen van team Finance & Bedrijfsvoering. 

Jij haalt energie uit het geven van advies. Zo geef je niet alleen financieel advies bij gemeenten, waterschappen en provincies, maar help je ook mee aan de doorontwikkeling van onze nieuwe proposities.

Het gemeentelijk domein kent voor jou geen geheimen meer en jij laat de touwtjes pas vieren als jouw klant weer volledig in control is. Dat doe je met een team van young professionals onder jouw bezielende leiding. Jouw motto is work hard, have fun!

Jij gaat aan de slag met 'datagedreven werken' binnen gemeenten, waterschappen en provincies.