Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Expert in finance

Bekijk 26 vacatures

Financial én ondernemer

Benieuwd hoe een stap naar financial consultancy eruit ziet? Collega Floris bewijst dat het beste van beide werelden samenkomt. Groeien in financiele expertise, ondertussen je leidinggevende skills ontwikkelen. Ontdek hoe wij jouw stap vormgeven.

verhalen van onze financials

THOMAS: "DOOR PROJECTMATIG TE WERKEN RIJD JE NIET METEEN MET JE CARRIÈRE...

Thomas Emmen ging in 2017 na zijn studie Financial Economics aan de Radboud aan de slag bij EIFFEL. Namens EIFFEL helpt hij al bijna 3 jaar klanten op het gebied van Finance & Control. Werken op projectbasis was voor hem een schot in de roos. Het is zelfs zijn gouden tip voor iedereen die net klaar is met zijn of haar studie. 

DIRK: “JE KRIJGT DE KANS OM TE BEWIJZEN DAT JE EEN TOPADVIES GEEFT”

Dirk van de Wetering ontving in 2018 zijn masterdiploma Politieke Wetenschappen van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na een simpele zoekopdracht op Google werd EIFFEL het startblok van z’n professionele carrière. Als Process Professional focust hij zich nu vooral op het veranderen en verbeteren van processen. Zijn grootste les tot nu toe? Je kunt meer dan je denkt! 

Recente vacatures

Met de bank als opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het bijstaan van grootzakelijke klanten in moeilijke financiële situaties. Hoe gaaf is het om daar een steentje aan bij te dragen? Jij mag als specialist in spé de klant begeleiden naar een constructieve oplossing....

Samen groeien in een organisatie die jouw uitdaagt om de beste te worden op het gebied van Finance. Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans! Vanaf dag 1 pas je jouw kennis direct toe in de praktijk, krijg je verantwoordelijkheid, en doe en zie je veel. 

...

Betere zorg voor meer mensen tegen lagere prijzen. Preventie, transparante zorgprocessen en goed werkende systemen die voldoen aan nieuwe wetgeving.Wil jij niet alleen uitvoerend bezig zijn met planning & control, maar ook meedenken over hoe de P&C-processen en informatievoorziening beter...