Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

De juridische wereld van morgen

Bekijk 21 vacatures

Wij geloven niet in grenzen binnen legal consultancy. Daarom hebben wij alle juridische expertise samengebracht tot Team Legal. Daar werken wij hard aan de innovatie van het totale juridisch werkveld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de implementatie van nieuwe wetgeving of verkennen samen de technologische ontwikkelingen als machine learning, big data en Artificial Intelligence. Ondertussen behandelen we juridische zaken vanuit ons Legal Office en ontwikkelen we slimme oplossingen bij organisaties op locatie. Een mooie mix.

Resultaatgericht

 Wij spreken aan de voorkant af wat het resultaat van de opdracht moet zijn en hoe we dat meten. 

Aanpak

Jij zorgt ervoor dat plannen echt van de grond komen. Als lid van onze community bouw jij samen met ons aan een ijzersterke propositie. 

Impact

Wij ontwerpen, implementeren en realiseren complexe projecten en vraagstukken. We bedenken niet alleen de oplossingen, wij zijn ook de implementatiepartner.

ONZE MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Groots werken in kleine teams. Zo doen we dat bij EIFFEL. Wij zijn groot in klanten, prestaties en ambities. Maar in kleine teams sparren we, leren we en lachen we. Om voor onze opdrachtgevers resultaten te behalen selecteren we de beste mensen in ons vakgebied en leiden wij zelf mensen op. Ben jij enthousiast over onze kijk op de wereld van morgen, wil je bijdragen aan de groei van ons team en expertise? Dan komen we graag met jou in contact.

eiffelaars aan het woord

Jij voert de regie over complexe dossiers en zorgt er voor dat bezwaarschriften goed behandeld worden. Daarnaast denk je ook mee over hoe juridische processen beter kunnen.

Jij neemt de regie over complexe dossiers en denkt mee over hoe de juridische processen bij gemeenten beter kunnen! 

Je vertegenwoordigd opdrachtgevers in zware en complexe procedures en adviseert hen over kwaliteitsverbeteringen in juridische processen.

Als Jurist Bezwaar en Beroep bij EIFFEL neem jij de regie over complexe dossiers en denk je mee over hoe de juridische processen bij gemeenten beter kunnen! 

MEER WETEN? Neem gerust contact op met onze collega Dzunia.

Dzunia Hochstenbach
Corporate Recruiter