Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0


Spelregels Wheel of Experiences

 • De actie loopt van 1 september t/m 30 november 2023. Je mag een draai geven aan het rad als je in die periode een potentiële collega hebt aangedragen.
 • Het is belangrijk dat diegene die jij aandraagt in potentie goed bij EIFFEL en de rol past. We gaan ervan uit dat iedereen hierin een goede inschatting kan maken. Mocht het cv van de door jou aangedragen kandidaat niet relevant zijn, dan kun je worden uitgesloten van deze actie.  Daarnaast geldt, een referral is alleen een referral als jij daadwerkelijk de persoon die je aandraagt kent én op de hoogte hebt gesteld van het feit dat jij zijn of haar gegevens deelt via de referral actie van EIFFEL.
 • De gewonnen belevenissen zijn te besteden tot en met 31 maart 2024.
 • We organiseren drie draaisessies met The Wheel: op vrijdag 6 oktober in Den Haag van 16:00 tot circa 18:30u, vrijdag 3 november in Utrecht van 16:00 tot circa 18:30u en donderdag 7 december in Arnhem van 16:00 tot circa 18:30u. Zorg dus dat je alvast deze datum(s) reserveert in je agenda. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging en mag zelf kiezen naar welke draaisessie je komt. Kun je bij geen van de sessies aanwezig zijn? Dan draait de organisatie van het evenement voor jou. Let op: je maakt hierdoor geen kans meer op de hoofdprijs. Het is niet mogelijk om iemand anders voor jou te laten draaien of jouw draaimoment te wisselen met een ander draaimoment.
 • Heb je iemand aangedragen? Dan ontvang je van ons een uitnodiging voor het draaimoment. Het is belangrijk dat je bevestigt dat je aanwezig bent, zodat wij kunnen rekenen op jouw komst en deelname.
 • Draag jouw kandidaat altijd aan via werkenbijeiffel.nl/referral-wheel-of-experiences. Hier kan je tevens aangeven voor welke vacature jouw kandidaat graag in aanmerking komt. Weet je het niet zeker of de kandidaat helemaal past of twijfel je teveel? Je kunt altijd vooraf contact opnemen met de Recruitment Business Partner van het team waar jij in zit.

 • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten en achteraf ruilen is niet mogelijk.
 • Heb je iemand aangedragen maar ga je uit dienst vóór het draaimoment dan komt jouw draaimoment te vervallen.
 • Per draaisessie mag je één keer draaien. Heb je in één maand meerdere nieuwe collega’s aangedragen? Voor iedere extra referral ontvang je een belevenisbon naar keuze t.w.v. € 50,-. Dat betekent dus dat je in de periode van 1 september t/m 30 november 2023 maximaal 3 keer aan het rad draait.
 • Heb je iemand aangedragen maar ga je uit dienst vóór het draaimoment? Dan komt jouw draaimoment helaas te vervallen.
 •  Om het draaien zo eerlijk mogelijk te laten verlopen wordt middels een loting de draaivolgorde te bepaalt. Het maakt dus niet uit of je iemand aandraagt aan het begin of het einde van de maand.
 • Er worden bij iedere draaisessie foto’s en video’s gemaakt voor een terugblik op de interne kanalen van Team EIFFEL en sociale media. Als je aanwezig bent bij een van de draaisessies ga je hiermee automatisch akkoord.
 • Om deel te kunnen nemen met de referral actie is het belangrijk dat jouw referral binnen nu en 6 maanden inzetbaar moet zijn.

 
FAQ Wheel of Experiences  

Hoe kan ik meedoen aan deze actie? 

Potentiële collega gespot? Draag jouw kandidaat altijd aan via www.werkenbijeiffel.nl/referral. De afdeling Recruitment beoordeelt vervolgens de kandidaat. Na beoordeling ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging voor jouw draaimoment voor The Wheel of Experiences.

Kan ik meerdere keren meedoen met deze actie?

Wanneer je een potentiële collega aandraagt mag je draaien aan The Wheel of Experiences (check wel even de spelregels voor de voorwaarden). Draag je meerdere potentiële collega's aan in dezelfde maand dan krijg je voor iedere extra referral een belevenis bon t.w.v. 50 euro. De actie loopt van 1 september t/m 30 november. Per draaisessie draai je dus maximaal 1 keer aan het rad.

Wat gebeurt er nadat ik een kandidaat heb aangedragen?

Nadat jij jouw kandidaat hebt aangedragen gaat Recruitment met jouw referral aan de slag. Een van onze Recruiters neemt binnen drie werkdagen contact met jou op om je te informeren over jouw referral. Gaan er gesprekken starten, hoe ziet het verloop eruit en wanneer mag je meer nieuws verwachten? Recruitment monitort het gehele proces en heeft een geheimhoudingsplicht wat betreft de inhoud van de gesprekken. Dit betekent dat er geen terugkoppeling kan worden gegeven over de inhoud van de gesprekken. Wel brengen ze jou op de hoogte over de status van de procedure. Uiteraard mag jij altijd vragen aan de door jouw aangedragen kandidaat wat de status is. Je kunt hiervoor mailen naar  recruitment@eiffel.nl.

Vervangt deze actie de andere referral acties?

The Wheel of Experiences is een tijdelijke actie. Dit betekent dat je alleen meedoet aan deze actie als je van 1 september tot en met 30 november een potentiële collega aandraagt. Deze actie vervangt het collectors item dat je normaal gesproken krijgt als je een potentiële collega aandraagt. In december stopt de actie. Vanaf dan ontvang je een collectors item cadeau wanneer je een potentiële collega aandraagt. Er zijn twee beloningen die altijd blijven gelden: 1000 euro wervingsbonus bij indiensttredingen ieder kwartaal verloten we 5 keer een weekend met de Team EIFFEL-camper onder iedereen die een potentiële collega heeft aangedragen.