Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0


Spelregels Wheel of Experiences

 • De actie loopt van 1 januari t/m 31 maart 2023 om 12:00 uur in de middag, voor alle Eiffelaars. Je mag een draai geven aan het rad als je in die periode een potentiële collega hebt aangedragen.
 • Het is belangrijk dat diegene die jij aandraagt in potentie goed bij EIFFEL en de rol past. We gaan ervan uit dat iedereen hierin een goede inschatting kan maken. Mocht het cv van de door jou aangedragen kandidaat niet relevant zijn, dan kun je worden uitgesloten van deze actie.  Daarnaast geldt, een referral is alleen een referral als jij daadwerkelijk de persoon die je aandraagt kent én op de hoogte hebt gesteld van het feit dat jij zijn of haar gegevens deelt via de referral actie van EIFFEL.
 • De gewonnen belevenissen zijn te besteden tot en met 30 juni 2023.
 • We organiseren drie draaisessies in Q1 voor alle Eiffelaars. Iedereen die een potentiële collega aandraagt in januari mag meedoen met de feestelijke draaisessie op vrijdag 3 februari van 16:00 tot circa 18:30. Wanneer je in februari aandraagt ben je uitgenodigd voor de draaisessie op vrijdag 10 maart van 16:00 tot circa 18:30. Wanneer je in maart aandraagt (tot 31 maart 12:00 in de middag) ben je uitgenodigd voor de draaisessie op 31 maart van 16:00 tot circa 18:30. Zorg dus dat je alvast deze datums reserveert in je agenda!
 • Heb je iemand aangedragen? Dan ontvang je van ons een uitnodiging voor het draaimoment. Het is belangrijk dat je bevestigt dat je aanwezig bent, zodat wij kunnen rekenen op jouw komst en deelname.
 • Kan je niet aanwezig zijn bij het draaimoment waarvoor jij bent uitgenodigd? Geen probleem. Dan wordt er achteraf namens jou gedraaid en word je per email op de hoogte gebracht van jouw prijs. Let op: alleen als je aanwezig bent om te draaien maak je kans op de hoofdprijs. Het is niet mogelijk om iemand anders voor jou te laten draaien of jouw draaimoment te wisselen met een ander draaimoment. 
 • Draag jouw kandidaat altijd aan via werkenbijeiffel.nl/referral-wheel-of-experiences. Hier kan je tevens aangeven voor welke vacature jouw kandidaat graag in aanmerking komt. Weet je het niet zeker of de kandidaat helemaal past of twijfel je teveel? Je kunt altijd vooraf contact opnemen met de Recruitment Business Partner van het team waar jij in zit.

 • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contanten en achteraf ruilen is niet mogelijk.
 • Heb je iemand aangedragen maar ga je uit dienst vóór het draaimoment dan komt jouw draaimoment te vervallen.
 • Je ontvangt binnen drie werkdagen na het winnen van jouw prijs de voucher of instructies hoe jij jouw belevenis kan gaan beleven. 
 • De hoofdprijs (gouden taartpunt) en de 8 once in a life time belevenissen (de rode taartpunten) zijn unieke prijzen en kunnen er daarom slechts één keer uit. Zodra een van deze is gedraaid, wordt deze specifieke prijs vervangen voor een hele mooie andere prijs. Omdat de prijswaarde lager wordt is de draaivolgorde (bijv. of je als eerste mag draaien of als laatste) van belang. Om dit zo eerlijk mogelijk te laten verlopen doen we vooraf een loting om de draaivolgorde te bepalen. Het maakt dus niet uit of je iemand aandraagt aan het begin of het einde van de maand. 
 • Je hebt zelf invloed op wat de hoofdprijs gaat worden. Via de stemzuil in het clubhuis bij de bar kan jij meestemmen op wat de hoofdprijs moet gaan worden van die maand. Hierbij geldt: de hoofdprijs met de meeste stemmen wint, en zal dus als hoofdprijs voor die maand gelden.
 • Er worden bij iedere draaisessie foto’s en video’s gemaakt voor een toffe rapportage op het clubhuis, op social media en voor op de referral-pagina. Als je aanwezig bent bij een van de draaisessies ga je hiermee dus akkoord.
 • Om deel te kunnen nemen met de referral actie is het belangrijk dat jouw referral binnen nu en 6 maanden inzetbaar moet zijn.

FAQ Wheel of Experiences  

Hoe kan ik meedoen aan deze actie? 

Superleuk dat je enthousiast bent over the Wheel of Experiences! Draag jouw kandidaat altijd aan via EIFFEL Wheel of Experiences | EIFFEL (werkenbijeiffel.nl). De afdeling Recruitment beoordeelt vervolgens de kandidaat. Na beoordeling ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging voor jouw draaimoment voor de Wheel of Experiences.

Kan ik meerdere keren meedoen met deze actie?

Wanneer je een potentiële collega aandraagt mag je draaien aan The Wheel of Experiences (check wel even de spelregels voor de voorwaarden). Draag je meerdere potentiële collega's aan in dezelfde maand dan krijg je voor iedere extra referral een belevenis bon t.w.v. 50 Euro. De actie loopt van 1 januari tot en met 31 maart (tot 12:00 in de middag).

Wat gebeurt er nadat ik een kandidaat heb aangedragen?

Nadat jij jouw kandidaat hebt aangedragen gaat Recruitment met jouw referral aan de slag. Een van onze Recruiters neemt binnen drie werkdagen contact met jou op om je te informeren over jouw referral. Gaan er gesprekken starten, hoe ziet het verloop eruit en wanneer mag je meer nieuws verwachten? Recruitment monitort het gehele proces en heeft een geheimhoudingsplicht wat betreft de inhoud van de gesprekken. Dit betekent dat er geen terugkoppeling kan worden gegeven over de inhoud van de gesprekken. Wel brengen ze jou op de hoogte over de status van de procedure. Uiteraard mag jij altijd vragen aan de door jouw aangedragen kandidaat wat de status is. Je kunt hiervoor mailen naar  recruitment@eiffel.nl.

Vervangt deze actie de andere referral acties?

The Wheel of Experiences is een tijdelijke actie die in geheel Q1 geldt. Dit betekent dat je alleen meedoet aan deze actie als je van 1 januari tot en met 31 maart (12:00 uur) een potentiële collega aandraagt. Deze actie vervangt het collectors item dat je normaal gesproken krijgt als je een potentiële collega aandraagt. In Q2 stopt de actie Wheel of Experiences en krijg je dus weer een collectors item cadeau wanneer je een potentiële collega aandraagt. Er zijn twee beloningen die altijd blijven gelden: 1000 Euro wervingsbonus bij indiensttreding (na een succesvolle proefmaand). Ieder kwartaal verloten we 5 keer een weekend met de EIFFEL camper onder iedereen die een potentiële collega heeft aangedragen.

Welke prijzen zijn er te winnen?

De hoofdprijs kun je zelf mede bepalen door te stemmen via de stemzuil op de begane grond in het clubhuis. Iedere maand kun je weer stemmen op een van de vier mogelijke hoofdprijzen. Ga jij stemmen op die fantastische reis naar IJsland of het weekendje Parijs met tickets voor Moulin Rouge?

Daarnaast kun je belevenissen winnen als een Wim Hof workshop, overnachting in de Euromast, skydive met aftermovie en ga zo maar door! Of een belevenisbon t.w.v. 50 euro. Are you ready to spin the wheel?!

Benieuwd naar de algemene referral FAQ en tips en tricks? Bekijk ze hier.