Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Wheel of Experiences

Wat zou jij dit jaar écht nog eens willen meemaken? Draag een potentiële collega aan, en geef een draai aan ‘The Wheel of Experiences’. Dit prijzenrad bestaat uit de mooiste bucketlistwaardige belevenissen die jou altijd bij zullen blijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe lunch bij de Librije, een overnachting in een Yurt of een belevenisbon t.w.v. €50,-? Of misschien ben jij wel de geluksvogel die de hoofdprijs wint. Geloof ons, aan dit prijzenrad wíl je draaien.

Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is jouw kandidaat aandragen vóór 1 december 2023. Naast een flinke dosis dankbaarheid, een bijzondere belevenis en een leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een supermooie carrièrestap. Wie gun jij EIFFEL?

your image description

"Verzamel herinneringen in plaats van bezittingen"

Een mooie levensles van snowboardster Bibian Mentel. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Belevenissen blijven je altijd bij. Daarnaast geloven wij dat het ontdekken van nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot een flinke boost aan inspiratie, creativiteit en ontspanning.

Precies om deze redenen draait The Wheel of Experiences om het kans maken op once in a lifetime experiences. Swipe hieronder door een greep uit de bijzondere belevenissen die jij kunt winnen. Welke belevenis ga jij van jouw bucketlist afstrepen?

The Wheel draait door...

Begin dit jaar droegen 183 Eiffelaars een potentiële collega aan en mochten dus allemaal een flinke zwieper geven aan The Wheel of Experiences. Benieuwd welke belevenissen zij wonnen? Bekijk de video voor een greep uit hun bijzondere ervaringen.       


Hoe maak ik kans op een bijzondere belevenis?

Wie gun jij EIFFEL?

We organiseren drie draaisessies. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging en mag zelf kiezen naar welke draaisessie je komt. Kun je bij geen van de sessies aanwezig zijn? Dan draait de organisatie van het evenement voor jou.

Vrijdag 6 oktober in Den Haag 

Vrijdag 3 november in Utrecht

Donderdag 7 december in Arnhem

Het is zover, je mag draaien aan the Wheel of Experiences. Met welke bijzondere belevenis ga jij ervandoor?

Je ontvangt jouw prijs en kunt gaan genieten van jouw once in a lifetime experience.

Meld jouw potentiële collega aan

Spelregels 

  • De actie loopt van 1 september t/m 30 november 2023. Je mag een draai geven aan het rad als je in die periode een potentiële collega hebt aangedragen.
  • Het is belangrijk dat diegene die jij aandraagt in potentie goed bij EIFFEL en de rol past. We gaan ervan uit dat iedereen hierin een goede inschatting kan maken. Mocht het cv van de door jou aangedragen kandidaat niet relevant zijn, dan kun je worden uitgesloten van deze actie.  Daarnaast geldt, een referral is alleen een referral als jij daadwerkelijk de persoon die je aandraagt kent én op de hoogte hebt gesteld van het feit dat jij zijn of haar gegevens deelt via de referral actie van EIFFEL.
  • Om deel te kunnen nemen met de referral actie is het belangrijk dat jouw referral binnen nu en 6 maanden inzetbaar moet zijn.


FAQ

Vervangt deze actie de andere referral acties?

The Wheel of Experiences is een tijdelijke actie. Dit betekent dat je alleen meedoet aan deze actie als je van 1 september t/m 30 november een potentiële collega aandraagt. Deze actie vervangt het collectors item dat je normaal gesproken krijgt als je een potentiële collega aandraagt. De € 1000,- wervingsbonus bij indiensttreding blijft altijd gelden. Daarnaast verloten we ieder kwartaal 5 keer een weekend met de Team EIFFEL camper onder iedereen die een potentiële collega heeft aangedragen.