Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Wheel of Experiences

Are you ready to spin the wheel? Draag in het eerste kwartaal van 2023 een potentiële Eiffelaar aan, en geef een draai aan de ‘Wheel of Experiences’. Dit prijzenrad bestaat uit de tofste belevenissen die jou altijd bij zullen blijven! Wat dacht je van een superdeluxe diner in sterrenrestaurant de Librije? Een spannende skydive inclusief aftermovie? Of een belevenisbon t.w.v. €50,-? En dan hebben we het nog niet eens over de hoofdprijs. Die kun jij namelijk zélf bepalen...

Kortom, aan dit rad wíl je draaien! Meedoen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is jouw referral aandragen in Q1. Naast een flinke dosis dankbaarheid, een bijzondere belevenis en een leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een supermooie carrièrestap. Wie gun jij EIFFEL?

your image description

"Verzamel herinneringen in plaats van bezittingen"

Een mooie levensles van snowboardster Bibian Mentel. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan! "Belevenissen blijven je altijd bij en moet je koesteren!" Daarnaast geloven wij dat het ontdekken van nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot een flinke boost aan inspiratie, creativiteit en ontspanning.

Precies om deze redenen draait (letterlijk ;)) de Wheel of Experiences om het kans maken op once in a lifetime experiences! Swipe hieronder door een greep van bijzondere belevenissen die jij kunt winnen.Welke belevenis ga jij van jouw bucketlist afstrepen?


Hoe maak ik kans op een bijzondere belevenis?

Wie gun jij EIFFEL? Draag jouw referral aan via het aanmeldformulier!

Na jouw aanmelding ontvang je een uitnodiging om te draaien aan de Wheel of Experiences.

  • In januari aandragen =  3 februari draaien
  • In februari aandragen    = 10 maart draaien
  • In maart aandragen (tot 31 maart 12:00) = 31 maart draaien.

Het is zover, je mag draaien aan de Wheel of Experiences! Met welke bijzondere belevenis ga jij ervandoor?

Je ontvangt jouw prijs zodat jij kunt gaan genieten van jouw ‘once in a lifetime experience’!

Meld jouw potentiële collega aan

Spelregels 

  • De actie loopt van 1 januari t/m 31 maart 2023 om 12:00 uur in de middag, voor alle Eiffelaars. Je mag een draai geven aan het rad als je in die periode een potentiële collega hebt aangedragen.
  • Het is belangrijk dat diegene die jij aandraagt in potentie goed bij EIFFEL en de rol past. We gaan ervan uit dat iedereen hierin een goede inschatting kan maken. Mocht het cv van de door jou aangedragen kandidaat niet relevant zijn, dan kun je worden uitgesloten van deze actie.  Daarnaast geldt, een referral is alleen een referral als jij daadwerkelijk de persoon die je aandraagt kent én op de hoogte hebt gesteld van het feit dat jij zijn of haar gegevens deelt via de referral actie van EIFFEL.
  • Om deel te kunnen nemen met de referral actie is het belangrijk dat jouw referral binnen nu en 6 maanden inzetbaar moet zijn.


FAQ

Vervangt deze actie de andere referral acties?

The Wheel of Experiences is een tijdelijke actie die in Q1 geldt. Dit betekent dat je alleen meedoet aan deze actie als je van 1 januari tot en met 31 maart (12:00 uur) een potentiële collega aandraagt. Deze actie vervangt het collectors item dat je normaal gesproken krijgt als je een potentiële collega aandraagt. De €1000 wervingsbonus bij indiensttreding (na een succesvolle proefmaand) blijft altijd gelden. Daarnaast verloten we ieder kwartaal 5 keer een weekend met de EIFFEL camper onder iedereen die een potentiële collega heeft aangedragen.