Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Expert in legal

Bekijk 31 vacatures

jurist 2.0

Een carrière als jurist is allang niet meer stoffig. En ook niet saai of eentonig. Juristen bij EIFFEL zijn ondernemer, consultant, docent en expert in één. Bij het Rijk, de gemeente, een multinational of verzekeraar. Wanneer zet jij de stap?

verhalen van onze juristen

ALISSA: "VIJF JAAR GELEDEN NOOIT BEDACHT DAT IK NU DIT WERK ZOU DOEN."

Alissa Nijborg reed in 2015 met de auto van haar moeder helemaal van Groningen naar Arnhem om te solliciteren bij EIFFEL. Op de terugweg dacht ze: ‘Dit is het, hier moet ik gaan werken’. Niet veel later verhuisde ze naar Amersfoort en had ze als Jurist Bezwaar haar eerste opdracht te pakken. Inmiddels is Alissa binnen EIFFEL verantwoordelijk voor CDD en Compliance. 

MAXIME EN COEN: “HET IS EEN STOERE BAAN EN DAAR ZIT DE UITDAGING: ZELFSTANDIG...

Zij heeft een achtergrond in de advocatuur, hij in het personeelswerk en de front-office van een rechtsbijstandsverzekeraar. Via hun eigen, nogal verschillende wegen, zijn Maxime Evers en Coen Bruurmijn ingestroomd als jurist bij Legal Office, het juridische verlengstuk voor klanten van EIFFEL. Op z’n zachtst gezegd een uitdagende werkomgeving. Hoe pittig is dit en waarom zouden anderen dit moeten willen? 

ontdek onze vacatures

Organisaties ondersteunen bij hun juridische werkzaamheden en daarbij direct inhoudelijke werkzaamheden oppakken? Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans! Vanaf dag 1 pas je jouw kennis meteen toe in de praktijk, krijg je verantwoordelijkheid, en doe en zie je veel.

Ready? Set? Go!

Je juridische carrière aftrappen en in een half jaar alle hoeken van het veld zien? Voor Team EIFFEL ontmoeten onze scouts graag een energieke junior jurist. Heb je een Master in Law (Staats- en Bestuursrecht) en overweeg je een carrière in d...

Als Jurist Erfpacht ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig, klantgericht en transparant uitvoeren en vormgeven van het erfpachtstelsel.