Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Wie gun jij EIFFEL Projects?

EIFFEL Projects maakt impact op de fysieke leefomgeving! Onze missie is om Nederland toekomstbestendig te maken. Werken aan toekomstbestendige infrastructuur, veilige dijken, gebiedsontwikkelingen en de energietransitie is werk dat ertoe doet. Wij noemen dat Trots Werk. Samen zijn wij ‘s lands grootste speler in integraal proces- en projectmanagement. Dankzij die omvang maken wij impact op de markt en bij onze klanten.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze community nog groter, mooier en sterker maken. En daar speel jij een óntzettend belangrijke rol in. Kijk eens goed rond in jouw netwerk, je vrienden- en kennissenkring. Zie jij een match met EIFFEL Projects? Draag hem of haar dan aan via het aanmeldformulier. Naast een flinke dosis dankbaarheid, gave cadeaus, belevenissen en een leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een supermooie carrièrestap. Wie gun jij EIFFEL Projects?NIEUW: Time to BBQ!

Met de intrede van de lente staan die heerlijke zomeravonden alweer bijna voor de deur. En daar hoort zo af en toe een barbecue-avond bij. Het liefst op een mooie plek. Aan het strand, in het park of op jouw favoriete vakantiebestemming!  

Draag jij vóór 1 juli 2023 een potentiële collega aan? Dan ontvang jij, ongeacht of jouw kandidaat ook daadwerkelijk wordt aangenomen, deze tafel-BBQ van het hippe Nederlandse merk Gusta cadeau!

EIFFEL Projects On Tour


Wij geloven dat nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot meer inspiratie, creativiteit en ontspanning. Precies om deze redenen verloten we 5 keer per kwartaal een weekend weg met onze camper, onder alle Eiffelaars, Palladianen, Balancers en Taskers die het afgelopen kwartaal een referral hebben aangedragen. Via de referral nieuwsbrief die ieder kwartaal wordt verstuurd, brengen we alle winnaars op de hoogte. Dus draag aan, fingers crossed en wie weet zit jij binnenkort aan het stuur van jouw eigen camper avontuur!

Collectors items, spaar ze allemaal!


Merchan-nice! We waarderen het enorm dat jij jouw netwerk inzet om EIFFEL Projects te laten groeien. Om je te bedanken ontvang je een uniek Team EIFFEL collectors item, ongeacht of jouw kandidaat ook daadwerkelijk wordt aangenomen. Dit item wisselt ieder kwartaal, spaar jij ze allemaal?Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?


YES! Je hebt jouw kandidaat aangedragen en hij of zij is aangenomen! Jij hebt iemand super blij gemaakt met een mooie stap in zijn of haar carrière en zelf heb jij er een nieuwe leuke collega bij. Onze community groeit dankzij jou nog harder!


Win-win situatie toch? Als extra dank ontvang jij van ons een bonus t.w.v. €1000 (na een succesvolle proefmaand)! Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?

Simone ging parachute springen van haar €1000 bonus!

Thomas kocht een gloednieuwe TV van zijn €1000 bonus!

Anne boekte een reis naar Spanje van haar €1000 bonus!

Meld jouw potentiële collega aan

FAQ

Wat gebeurt er nadat ik een kandidaat heb aangedragen? 

Nadat jij jouw kandidaat hebt aangedragen gaat Recruitment met jouw referral aan de slag. Een van onze Recruiters neemt binnen drie werkdagen contact met jou op om je te informeren over jouw referral. Gaan er gesprekken starten, hoe ziet het verloopt eruit en wanneer mag je meer nieuws verwachten? Recruitment monitort het gehele proces en heeft een geheimhoudingsplicht wat betreft de inhoud van de gesprekken. Dit betekent dat er geen terugkoppeling kan worden gegeven over de inhoud gesprekken. Wel brengen ze jou op de hoogte over de status van de procedure. Uiteraard mag jij altijd vragen aan de door jouw aangedragen kandidaat wat de status is. Je kunt hiervoor mailen naar recruitment@eiffel.nl.

Tips & tricks

Op een feestje  

Ja daar sta je dan op dat feestje. Heb je net een super mooi verhaal verteld over EIFFEL Projects en blijkt je gesprekspartner op zoek te zijn naar een nieuwe baan! Je weet niet helemaal van de hoed en de rand, echter, hij zou zo maar eens kunnen passen. Je hoeft écht niet veel te doen, vragen of jij zijn gegevens mag delen is het allerbelangrijkste, wij doen de rest. Uiteraard is het fijn als je een LinkedIn profiel hebt zodat we dat alvast kunnen bekijken. Wat we je beloven is dat we hem of haar binnen 3 dagen bellen!