Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Wie gun jij EIFFEL Projects?

EIFFEL Projects maakt impact op de fysieke leefomgeving. Onze missie is om Nederland toekomstbestendig te maken. Werken aan toekomstbestendige infrastructuur, veilige dijken, gebiedsontwikkelingen en de energietransitie is werk dat ertoe doet. Wij noemen dat Trots Werk. Samen zijn wij ‘s lands grootste speler in integraal proces- en projectmanagement. Dankzij die omvang maken wij impact op de markt en bij onze klanten.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze community nog groter, mooier en sterker maken. En daar speel jij een ontzettend belangrijke rol in. Kijk eens goed rond in jouw netwerk, je vrienden- en kennissenkring. Zie jij een match met EIFFEL Projects? Draag diegene dan aan via het aanmeldformulier. Naast een flinke dosis dankbaarheid, gave cadeaus en een leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een supermooie carrièrestap. Wie gun jij EIFFEL Projects?The Wheel of Experiences

Wat zou jij dit jaar écht nog eens willen meemaken? Vanaf 1 september hebben we een nieuwe referral-actie: The Wheel of Experiences. Iedere EIFFEL Projects-collega die voor 1 december 2023 een potentiële collega aandraagt, mag een draai geven aan het prijzenrad met fantastische prijzen. En dan hebben we het niet over zomaar wat prijzen, The Wheel bevat bucketlistwaardige belevenissen die jij, samen met jouw partner, vriend(in) of misschien wel jouw potentiële nieuwe collega kan gaan beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe lunch bij de Librije of een overnachting in een Yurt? Of misschien ben jij wel de geluksvogel die de hoofdprijs wint. Geloof ons, aan dit prijzenrad wíl je draaien! Wie gun jij EIFFEL Projects?

Get inspired!

EIFFEL Projects On Tour


Wij geloven dat nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot meer inspiratie, creativiteit en ontspanning. Precies om deze redenen verloten we 5 keer per kwartaal een weekend weg met onze camper, onder alle collega’s die het afgelopen kwartaal een referral hebben aangedragen. Inmiddels zijn er al meerdere Eiffelaars met de camper op pad geweest en hebben zij unieke plekjes mogen ontdekken, zoals Nina in Frankrijk, Kubra in Luxemburg en Eline en Remi op de Veluwe.


Is het dagdromen al begonnen? Swipe voor alle camper avonturen! Bekijk op welke mooie plekken in binnen- en buitenland de camper al is geweest en laat je inspireren door alle reistips. Word jij de volgende geluksvogel? 


Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?


YES! Je hebt jouw kandidaat aangedragen en hij of zij is aangenomen. Jij hebt iemand super blij gemaakt met een mooie stap in zijn of haar carrière en zelf heb jij er een nieuwe leuke collega bij. Onze community groeit dankzij jou nog harder.


Win-win situatie toch? Als extra dank ontvang jij van ons een bonus t.w.v. €1000! Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?

Simone ging parachute springen van haar €1000 bonus!

Thomas kocht een gloednieuwe TV van zijn €1000 bonus!

Anne boekte een reis naar Spanje van haar €1000 bonus!

Meld jouw potentiële collega aan

FAQ

Wat gebeurt er nadat ik een kandidaat heb aangedragen? 

Nadat jij jouw kandidaat hebt aangedragen gaat Recruitment met jouw referral aan de slag. Een van onze Recruiters neemt binnen drie werkdagen contact met jou op om je te informeren over jouw referral. Gaan er gesprekken starten, hoe ziet het verloopt eruit en wanneer mag je meer nieuws verwachten? Recruitment monitort het gehele proces en heeft een geheimhoudingsplicht wat betreft de inhoud van de gesprekken. Dit betekent dat er geen terugkoppeling kan worden gegeven over de inhoud gesprekken. Wel brengen ze jou op de hoogte over de status van de procedure. Uiteraard mag jij altijd vragen aan de door jouw aangedragen kandidaat wat de status is. Je kunt hiervoor mailen naar recruitment@eiffel.nl.

Tips & tricks

Op een feestje  

Ja daar sta je dan op dat feestje. Heb je net een super mooi verhaal verteld over EIFFEL Projects en blijkt je gesprekspartner op zoek te zijn naar een nieuwe baan! Je weet niet helemaal van de hoed en de rand, echter, hij zou zo maar eens kunnen passen. Je hoeft écht niet veel te doen, vragen of jij zijn gegevens mag delen is het allerbelangrijkste, wij doen de rest. Uiteraard is het fijn als je een LinkedIn profiel hebt zodat we dat alvast kunnen bekijken. Wat we je beloven is dat we hem of haar binnen 3 dagen bellen!