Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Wie gun jij EIFFEL Projects?

EIFFEL Projects maakt impact op de fysieke leefomgeving. Onze missie is om Nederland toekomstbestendig te maken. Werken aan toekomstbestendige infrastructuur, veilige dijken, gebiedsontwikkelingen en de energietransitie is werk dat ertoe doet. Wij noemen dat Trots Werk. Samen zijn wij ‘s lands grootste speler in integraal proces- en projectmanagement. Dankzij die omvang maken wij impact op de markt en bij onze klanten.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze community nog groter, mooier en sterker maken. En daar speel jij een ontzettend belangrijke rol in. Kijk eens goed rond in jouw netwerk, je vrienden- en kennissenkring. Zie jij een match met EIFFEL Projects? Draag diegene dan aan via het aanmeldformulier. Naast een flinke dosis dankbaarheid, gave cadeaus en een leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een supermooie carrièrestap. Wie gun jij EIFFEL Projects?Keuze aandraagcadeau 
1 april t/m 30 juni 2024. 

Potentiële collega aangedragen? Dan mag jij een aandraagcadeau naar keuze uitkiezen. Je ontvangt hierover automatisch bericht.

Bomen planten via Trees for All

Met deze optie draag jij bij aan een groenere wereld. Een wereld die meer bos nodig heeft: voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Kies je voor deze optie, dan doneren we namens jou tien bomen aan Trees for All. Vijf worden geplant in een Nederland, bij de aanleg van een nieuw bos of het herstel van een ziek bos. De andere vijf bomen worden geplant op West-Madagaskar, waar wordt gewerkt aan het herstel van het leefgebied van planten en dieren.

Apple AirTag

Met een Apple AirTag wordt het dagelijks leven net een stukje gemakkelijker. Of je nu je sleutels, tas of huisdier in het vizier wil houden, de AirTag maakt het mogelijk. Neem ‘m mee op al je avonturen, groot en klein!

Verrassingscadeaukaart

Laat jij je graag verrassend, maar houd je ook graag zelf de touwtjes in handen? Kies dan voor deze optie. Wij bepalen welke cadeaukaart jij krijgt, jij bepaalt welke belevenis je ermee gaat ervaren. Een dagje uit, culinair genieten, ontspannen in de wellness... laat je verrassen!

Wordt jouw kandidaat ook daadwerkelijk aangenomen? Dan wordt daarbovenop de aandraagbonus uitgekeerd. 

Get inspired!

EIFFEL Projects On Tour


Wij geloven dat nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot meer inspiratie, creativiteit en ontspanning. Precies om deze redenen verloten we 5 keer per kwartaal een weekend weg met onze camper, onder alle collega’s die het afgelopen kwartaal een referral hebben aangedragen. Inmiddels zijn er al meerdere Team Eiffelaars met de camper op pad geweest en hebben zij unieke plekjes mogen ontdekken, zoals Nina in Frankrijk, die 's ochtends lekker naast de wijnvelden ging hardlopen, en Kübra in Luxemburg, die in het zonnetje van onze Team EIFFEL barbecue gebruik maakte.


Is het dagdromen al begonnen? Swipe voor alle camper avonturen! Bekijk op welke mooie plekken in binnen- en buitenland de camper al is geweest en laat je inspireren door alle reistips. Word jij de volgende geluksvogel? 


Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?


YES! Je hebt jouw kandidaat aangedragen en hij of zij is aangenomen. Jij hebt iemand super blij gemaakt met een mooie stap in zijn of haar carrière en zelf heb jij er een nieuwe leuke collega bij. Onze community groeit dankzij jou nog harder.


Win-win situatie toch? Als extra dank ontvang jij van ons een bonus t.w.v. €1000! Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?

Simone ging parachute springen van haar €1000 bonus!

Thomas kocht een gloednieuwe TV van zijn €1000 bonus!

Anne boekte een reis naar Spanje van haar €1000 bonus!

Meld jouw potentiële collega aan

FAQ

Wat gebeurt er nadat ik een kandidaat heb aangedragen? 

Nadat jij jouw kandidaat hebt aangedragen gaat Recruitment met jouw referral aan de slag. Een van onze Recruiters neemt binnen drie werkdagen contact met jou op om je te informeren over jouw referral. Gaan er gesprekken starten, hoe ziet het verloopt eruit en wanneer mag je meer nieuws verwachten? Recruitment monitort het gehele proces en heeft een geheimhoudingsplicht wat betreft de inhoud van de gesprekken. Dit betekent dat er geen terugkoppeling kan worden gegeven over de inhoud van de gesprekken. Wel brengen ze jou op de hoogte over de status van de procedure. Uiteraard mag jij altijd vragen aan de door jouw aangedragen kandidaat wat de status is. Je kunt voor extra vragen ook altijd mailen naar recruitment@eiffel.nl.

Tips & tricks

Op een feestje  

Ja daar sta je dan op dat feestje. Heb je net een super mooi verhaal verteld over EIFFEL Projects en blijkt je gesprekspartner op zoek te zijn naar een nieuwe baan! Je weet niet helemaal van de hoed en de rand, echter, hij zou zo maar eens kunnen passen. Je hoeft écht niet veel te doen, vragen of jij zijn gegevens mag delen is het allerbelangrijkste, wij doen de rest. Uiteraard is het fijn als diegene een LinkedIn profiel heeft zodat we dat alvast kunnen bekijken. Wat we je beloven is dat we hem of haar binnen 3 dagen bellen!