Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Wie gun jij EIFFEL?

EIFFEL biedt 1000+ collega’s een fijne thuishaven. Een warme plek waar we je uitdagen om de beste versie van jezelf te zijn en waar we samen veel plezier hebben! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze community nog groter en mooier maken. En daar speel jij een ontzettend belangrijke rol in! Samen kennen we ontzettend veel ambitieuze, talentvolle en gedreven mensen. Oftewel: potentiële Eiffelaars! 

Kijk eens goed rond in jouw netwerk, je vrienden- en kennissenkring. Zie jij een match met EIFFEL? Meld jouw referral dan snel aan. Naast een flinke dosis dankbaarheid, gave cadeaus en een hele leuke nieuwe collega, bezorg jij iemand in jouw netwerk een super mooie carriérestap. Wie gun jij EIFFEL?NIEUW: Time to BBQ!

Ook zo’n zin in de zomer? Wij wel! En waar denk je dan als eerste aan? Juist ja! Een heerlijke en ontspannen BBQ met leuke mensen natuurlijk. Het liefst op een mooie plek. Aan het strand, in het park of op jouw favoriete vakantiebestemming?

Als je dit kwartaal (1 april tot en met 30 juni) een nieuwe potentiële collega aandraagt, dan krijg je van ons een toffe Team EIFFEL Tafel BBQ! Deze handige BBQ slinger je overal zo aan en neem je ook net zo makkelijk weer mee. Volle buik en nog even nagenieten? Dan kan je de BBQ ook nog als handig bijzettafeltje voor je drankjes gebruiken. Wil jij deze zomer pronken met dit toffe collectors item? Meld jouw referral dan hier aan.

Get inspired!

EIFFEL On Tour


Wij geloven dat nieuwe omgevingen en het opdoen van nieuwe indrukken leidt tot meer inspiratie, creativiteit en ontspanning. Precies om deze redenen verloten we 5 keer per kwartaal een weekend weg met de EIFFEL camper, onder alle collega’s die het afgelopen kwartaal een referral hebben aangedragen. Inmiddels zijn er al meerdere Eiffelaars met de camper op pad geweest en hebben zij unieke plekjes mogen ontdekken, zoals Nina in Frankrijk, Kubra in Luxemburg en Eline en Remi op de Veluwe.


Is het dagdromen al begonnen? Swipe voor alle camper avonturen! Bekijk op welke mooie plekken in binnen- en buitenland de camper al is geweest en laat je inspireren door alle reistips. Word jij de volgende geluksvogel? 


Collectors items, spaar ze allemaal!


Merchan-nice! We waarderen het enorm dat jij jouw netwerk inzet om EIFFEL te laten groeien. Om je te bedanken ontvang je een uniek collectors item, ongeacht of jouw kandidaat ook daadwerkelijk wordt aangenomen. Dit item wisselt ieder kwartaal, spaar jij ze allemaal?Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?


YES! Je hebt jouw kandidaat aangedragen en hij of zij is aangenomen! Jij hebt iemand super blij gemaakt met een mooie stap in zijn of haar carrière en zelf heb jij er een nieuwe leuke collega bij. Onze community groeit dankzij jou nog harder!


Win-win situatie toch? Als extra dank ontvang jij van ons een bonus t.w.v. €1000 (na een succesvolle proefmaand)! Ka-ching! Wat zou jij doen met €1000 bonus?

Simone ging parachute springen van haar €1000 bonus!

Thomas kocht een gloednieuwe TV van zijn €1000 bonus!

Anne boekte een reis naar Spanje van haar €1000 bonus!

Meld jouw potentiële collega aan

FAQ

Wat gebeurt er nadat ik een kandidaat heb aangedragen? 

Nadat jij jouw kandidaat hebt aangedragen gaat Recruitment met jouw referral aan de slag. Een van onze Recruiters neemt binnen drie werkdagen contact met jou op om je te informeren over jouw referral. Gaan er gesprekken starten, hoe ziet het verloopt eruit en wanneer mag je meer nieuws verwachten? Recruitment monitort het gehele proces en heeft een geheimhoudingsplicht wat betreft de inhoud van de gesprekken. Dit betekent dat er geen terugkoppeling kan worden gegeven over de inhoud gesprekken. Wel brengen ze jou op de hoogte over de status van de procedure. Uiteraard mag jij altijd vragen aan de door jouw aangedragen kandidaat wat de status is. Je kunt hiervoor mailen naar recruitment@eiffel.nl.

Tips & tricks

Op een feestje  

Ja daar sta je dan op dat feestje. Heb je net een super mooi verhaal verteld over EIFFEL en blijkt je gesprekspartner op zoek te zijn naar een nieuwe baan! Je weet niet helemaal van de hoed en de rand, echter, hij zou zo maar eens kunnen passen. Je hoeft écht niet veel te doen, vragen of jij zijn gegevens mag delen is het allerbelangrijkste, wij doen de rest. Uiteraard is het fijn als je een LinkedIn profiel hebt zodat we dat alvast kunnen bekijken. Wat we je beloven is dat we hem of haar binnen 3 dagen bellen!