Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Vitaal Thuiswerken met AH&BC Dames 1

BlogAlgemeen / 01-04-2020

Hoe werk je thuis én blijf je vitaal? Onze hockeydames van AH&BC Dames 1 geven je de komende weken graag een aantal tips. 

Eva de Goede

Tip 1 is van Eva de Goede. Zij laat je in onderstaand filmpje vier oefeningen zien die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren. Je hebt alleen twee elastieken banden nodig. Succes!

Sosha Benninga

Tip 2 is van Sosha Benninga. Zij laat je in onderstaand filmpje drie oefeningen zien die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren. En... je hebt er helemaal niets voor nodig. Succes!

Felice Albers

Tip 3 is van Felice Albers. Zij laat je in onderstaand filmpje drie oefeningen zien voor je buik, billen en benen. Gemakkelijk uit te voeren in een circuitje en je hebt er helemaal niets voor nodig. Succes!

Maria Verschoor

Tip 4 is van Maria Verschoor. Zij laat je in onderstaand filmpje drie oefeningen zien die je drie keer herhaalt. Het enige wat je nodig hebt, is een oppervlak waar je tegenaan kunt zitten. Succes!

Ilse Kapelle

Tip 5 is van Ilse Kapelle. Zij laat je in onderstaand filmpje drie oefeningen zien voor de arm- en buikspieren. Ideaal om fit te blijven in deze tijden. Succes!

Lauren Stam

Tip 6 is van Lauren Stam. Zij laat je in onderstaand filmpje vier oefeningen zien voor je totale lichaam. Elke oefening herhaal je tien keer. 

Robert Tigges

Tip 7 is van Robert Tigges. Hoofdcoach van de dames. Hij vertelt je hoe hij en zijn team deze tijd doorkomen én geeft je drie tips die je in de keuken, met de bank of op de trap kunt uitvoeren. Succes!