Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

PROFESSIONAL IN ZORGPROCESSEN

Bekijk 13 vacatures

Impact maken, van betekenis zijn. Jezelf blijvend ontwikkelen. Grote kans dat dit is wat je wilt bereiken met je werk. En dan het liefst binnen een branche die er echt toe doet.  Sta je weleens stil bij de uitdagingen van de zorg, denk je soms na hoe we de zorg van de toekomst anders of slimmer kunnen organiseren? Heb je een passie voor (financiële) zorgprocessen en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan op verschillende projecten? Dan kun jij er echt toe doen binnen Team Zorg!

Wie wij zijn

Team Zorg is een mix van jonge, getalenteerde collega’s met uiteenlopende achtergronden. Binnen ons team hebben we diverse expertiseteams, waarin we kennis delen binnen de segmenten van ziekenhuizen, GGZ/FZ en de Wlz. Of op specifieke thema’s als Finance, Horizontaal Toezicht en het Zorgprestatiemodel. Door onze kennis en kunde te bundelen, veroveren we nieuwe markten en ontwikkelen we innovatieve proposities. 

waar wij voor staan

VOOR DE ZORG

Wij hebben een hart voor de zorg. Wij zijn getalenteerd en vooral gemotiveerd om echt het verschil te kunnen en willen maken.

NETWERK

Samen vormen wij een groot netwerk, een community van en voor talent. Wij zijn groot in klanten, prestaties en ambities. Binnen ons team zoeken wij de verbinding, sparren, leren en lachen we.

IMPACT

Wij denken mee op strategisch niveau en realiseren een succesvolle en duurzame implementatie op de werkvloer. Wij zijn denkende doeners. Creatief, innoverend en gericht op de beste uitkomsten. 

wat je gaat doen

Bij EIFFEL verbind je organisaties met elkaar en participeer je in de gehele keten van zorg.  We zijn zowel actief bij zorgverzekeraars, ziekenhuizen, GGZ, VVT als branchepartijen. Als zorgprofessional bied je ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering. Je optimaliseert processen van management, zorg en finance, denkt mee op strategisch niveau en realiseert een succesvolle en duurzame implementatie op de werkvloer. Tegelijkertijd maak je deel uit van een hecht team en moedigen we je aan om mee te denken en doen buiten je project om. Je organiseert samen met collega’s bijvoorbeeld een rondetafelsessie voor interessante partijen uit de zorgketen, je schrijft een zorg-gerelateerd artikel of je bereidt een training voor die je intern verzorgt óf volgt. Door proactief te handelen, word je niet alleen onderdeel van onze groei-ambitie, maar versnel je ook de impact op jouw eigen carrièreontwikkeling.

Enthousiast geworden? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Voor een nieuw Traineeship binnen Team Zorg zijn we op zoek naar bedrijfskundig talent met een een hart voor de zorg. Steeds weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Zo ziet de wereld van onze zorg trainees er uit. EIFFEL is een grote community van expertise en talent ...

DIT GA JE DOEN Als stagiair binnen team Zorg ga je gelijk aan de slag met het ondersteunen bij verschillende cruciale onderdelen van het team. Zo ga je bijvoorbeeld het verschil maken bij het recruiten van onze nieuwe collega's, help je bij verschillende administratieve taken én spreek ...

Als consultant binnen de GGZ/FZ zorg je voor de implementatie van het zorgprestatiemodel. Met jouw hands on mentaliteit, enthousiasme en ervaring binnen de zorg, ontzorg je onze opdrachtgevers bij de overgang naar deze nieuwe bekostigingssystematiek.

Als consultant binnen de GGZ/FZ zorg je voor de implementatie van het zorgprestatiemodel. Met jouw hands on mentaliteit, enthousiasme en ervaring binnen de zorg, ontzorg je onze opdrachtgevers bij de overgang naar deze nieuwe bekostigingssystematiek.

MEER WETEN? VRAAG HET EEN VAN ONZE RECRUITERS!

Marjan van den Dool - van Kuijen
Corporate Recruiter 

eiffelaars aan het woord