Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

topjurist worden bij de rijksoverheid

 Utrecht      32-40 uur

Impact maken. Van betekenis zijn. Grote kans dat het bovenaan jouw verlanglijstje staat nu je jouw eerste juridische carrièrekeuzes maakt. Vraag je jezelf weleens af hoe lang de weg naar zo’n bepalende rol is? Niet lang, als het aan ons ligt. Wij vervullen vele juridische functies bij de organisaties die het beleid van Nederland schrijven. Denk aan ministeries, provincies, uitvoeringsinstanties en zelfs de Nationale Politie. Daar is altijd plek voor nieuwe toptalenten.

dit ben jij

LL.M

Zo logisch als het klinkt is het ook: je bent jurist. Dat betekent dat je jouw master in de Rechten hebt afgerond. Dikke pre als dat in het staats- en bestuursrecht is, maar noodzakelijk is het niet.  Dankzij jouw afgeronde WO Master in Rechten, opgedane ervaring en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, pak je juridische werkzaamheden zonder moeite op.

TEAM PLAYER

Werken doen we met elkaar. Ontwikkelen ook en lachen ook. Op jouw project kun je de enige Eiffelaar zijn, maar je werkt altijd met het team van de klant mee. En op de achtergrond staan er 600 collega’s voor je klaar. Om inhoudelijk met je te sparren, een ontwikkelplan op maat voor jou te schrijven, met je te feesten of samen nieuwe concepten te ontwikkelen.

AVONTURIER

Ons motto? Blijf je verwonderen! Dankzij het projectmatige karakter kun je bij ons in korte tijd veel ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Een snelle groei doormaken en ontdekken wat bij jou past. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid.

dit kUn je verwachten

Je werkt op project bij de Rijksoverheid, dus bij een opdrachtgever met maatschappelijke impact. Daar werk je mee in het team dat het juridische beleid bepaalt. Je handelt bijvoorbeeld bezwaarschriften af bij een uitvoeringsinstantie, waarbij je op zoek gaat naar een oplossing voor het geschil buiten het formele juridische traject. Of je beoordeelt subsidieaanvragen voor een provincie.

Tegelijkertijd start jouw Talentenprogramma, waarin ontwikkelen naar persoonlijk leiderschap en eigen regie centraal staat. Hierin komen skills en expertise samen. Samen met een coach en mentor onderzoek je jouw talenten en ambities, om samen tot een vliegende start van je carrière te komen. Dit programma volg je met een groep mede-trainees die vaak een verbinding voor het leven opleveren. Na een halfjaar intensief trainen promoveer je al naar een volgende stap op ons carrièrepad: de rol van professional.

Je zult snel merken dat je wordt aangemoedigd om mee te denken, buiten je projecten andere dingen op te pakken en bij te dragen aan de organisatie. Bijvoorbeeld door een inhoudelijk artikel te schrijven, een propositie te ontwikkelen of trainingen te verzorgen. Zo word je niet alleen onderdeel van onze groei-ambities, maar versnel je ook de impact op jouw eigen carrièreontwikkeling.

meer weten?

ZIJN WIJ DE KICKSTART VAN JOUW CARRIÈRE?

JURIST PRIVACY 

Mag er wel of niet een camera geplaatst worden bij de ingang van het gebouw gericht op de openbare weg? Denk je ook graag mee over dit soort vragen?  

JURIST BEZWAAR EN BEROEP

Voer jij graag zelf de regie over complexe dossiers en zorg je dat bezwaarschriften goed behandeld worden? Denk je ook graag mee over hoe juridische processen beter kunnen?