Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Ben jij supply chain professional en toe aan een uitdaging?

Met een dreamteam van supply chain professionals gaan we het vakgebied supply chain management binnen EIFFEL neerzetten. 
En dat willen we meteen goed doen. Meer dan goed eigenlijk! Wil jij met ons bouwen aan een nieuw team? 

Doe jij mee? 

Ik ben Hilbrand van der Kooi, al ruim 25 jaar werkzaam in het vakgebied supply chain management. Ik heb topbedrijven, zoals Akzo, Friesland Campina, Huhtamaki en nog vele anderen, mogen ondersteunen hun supply chain te optimaliseren. De afgelopen jaren was ik verbonden aan Yacht, als directeur Supply Chain Management & Procurement.

Nu ga ik samen met EIFFEL een nieuwe uitdaging aan. Een EIFFEL met grote ambities binnen het vakgebied supply chain management gekoppeld aan de bestaande competenties Proces, Finance en IT. Ik ben op zoek naar een dreamteam van supply chain professionals, die samen met mij, vanaf de start, het vakgebied gaan neerzetten.

Een mooie uitdaging waarbij jij als supply chain professional bijdraagt in het delen van kennis en ervaring, het uitbouwen van vakinhoudelijke proposities en het uitbreiden van ons klantportfolio. Wij kennen immers de markt als geen ander. Ik zoek ambitieuze experts met vakkennis, die van aanpakken weten en willen ondernemen.

Ben jij de professional die deze unieke uitdaging met mij aan gaat?

Supply chain consultants bij eIFFEL

Pro-actief, ondernemend, elke dag weer een beetje beter willen worden. Altijd vanuit de kracht van het team. Als Supply Chain Consultant schaak je op meerdere borden. De opdracht bij de klant staat altijd op 1 maar daarnaast bouw je actief aan ons netwerk, op inhoudelijke ontwikkeling of in commerciële marktbewerking. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid én hierdoor creëer je impact op jouw eigen carrièreontwikkeling.

Eiffel heeft 300 verschillende klanten binnen diverse sectoren die we verder helpen met expertise, innovatie en verdere optimalisatie en professionalisering van hun supply chain. Als Supply Chain Consultant werk je op een mooie interim positie of werk je samen met een aantal specialisten aan projecten gericht op optimalisatie en professionalisering van de supply chain van de klant. 


Werken bij EIFFEL

Werken bij EIFFEL betekent aan de ene kant veel flexibiliteit en diversiteit, omdat je steeds voor andere klanten werkt. Maar aan de andere kant geeft de verbondenheid met EIFFEL je een stabiele basis, fijne collega's en veel extra activiteiten.   

Met elkaar

Bij EIFFEL werken we nauw samen in overzichtelijke teams die samen een grote verantwoordelijkheid dragen. Waar de één nooit belangrijker is dan de ander. Allemaal hebben we onze rol in het team. En samen bereiken we successen. Met jouw Eiffel collega’s sta je continue in verbinding om ontwikkelingen in de markt en het vakgebied te vertalen naar praktische oplossingen voor onze klanten.

 

met plezier

Een goede balans tussen werk en ontspanning is belangrijk. Fun is een belangrijk onderdeel van Eiffel. Ondanks dat iedereen bij verschillende opdrachtgevers zit vormen we toch een verbonden eenheid. We organiseren toffe events en tripjes waar je vrijblijvend kan bij aansluiten. Tripjes naar Parijs, skitrips, boottochten over de grachten van Amsterdam, om er een paar te noemen. En het jaarlijkse nieuwjaarsfeest mag uiteraard ook niet ontbreken aan deze lijst.  


met ambitie

De drive van onze mensen is wat ons anders maakt dan onze concurrenten. En wat dus onze grootste waarde is. Willen slagen en willen groeien. Altijd de juiste oplossing willen vinden. Jij kunt hier onderdeel van zijn. Door jouw creativiteit, slimme analyse, kennis of slimme oplossingen maken we onze klanten écht blij. En verover jij de wereld binnen no time.


Enthousiast? Bekijk onze supply chain Vacatures!

SUPPLY CHAIN CONSULTANT

Eiffel heeft 300 verschillende klanten binnen diverse sectoren die we verder helpen met expertise, innovatie en verdere optimalisatie en professionalisering van hun supply chain..


SENIOR INKOOP CONSULTANT

Als Senior inkoop consultant schaak je op meerdere borden. Naast de opdracht bij de klant bouw je actief aan ons netwerk, aan inhoudelijke ontwikkeling of aan commerciële marktbewerking.