Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Toe aan een uitdaging in Supply Chain?

EIFFEL heeft 300 verschillende klanten binnen diverse sectoren die we verder helpen met expertise, innovatie en verdere optimalisatie en professionalisering van hun supply chain. Wil jij je carrière als supply chain consultant versnellen met uitdagende projecten in diverse dynamische sectoren?

We zijn op zoek naar een dreamteam van supply chain professionals, die met ons het vakgebied bij EIFFEL gaan neerzetten. Een mooie uitdaging waarbij jij als supply chain professional bijdraagt in het delen van kennis en ervaring, het uitbouwen van vakinhoudelijke proposities en het uitbreiden van ons klantportfolio. Wij kennen immers de markt als geen ander. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Bekijk 29 vacatures

Een greep uit onze expertises

S&OP Lead

Als S&OP Lead ligt de focus op het creëren van een optimaal plan en het in evenwicht brengen van vraag en aanbod binnen de organisatie.

Supply Chain Consultant

Als Supply Chain Consultant bij EIFFEL ben je de verbindende schakel tussen de werkvloer en het management.

Supply Chain Analist

De analist bevindt zich op het snijvlak van alle interne processen en verzamelt, analyseert en rapporteert alle informatie over de supply chain.

Werken bij EIFFEL

Werken bij EIFFEL betekent aan de ene kant veel flexibiliteit en diversiteit, omdat je steeds voor andere klanten werkt. Maar aan de andere kant geeft de verbondenheid met EIFFEL je een stabiele basis, fijne collega's en veel extra activiteiten.   

Met elkaar

Bij EIFFEL werken we nauw samen in overzichtelijke teams die samen een grote verantwoordelijkheid dragen. Waar de één nooit belangrijker is dan de ander. Allemaal hebben we onze rol in het team. En samen bereiken we successen. Met jouw Eiffel collega’s sta je continue in verbinding om ontwikkelingen in de markt en het vakgebied te vertalen naar praktische oplossingen voor onze klanten.

 

 

Met plezier

Een goede balans tussen werk en ontspanning is belangrijk. Fun is een belangrijk onderdeel van Eiffel. Ondanks dat iedereen bij verschillende opdrachtgevers zit vormen we toch een verbonden eenheid. We organiseren toffe events en tripjes waar je vrijblijvend kan bij aansluiten. Vitality Challenges, skitrips, boottochten over de grachten van Amsterdam, om er een paar te noemen. En het jaarlijkse festival mag uiteraard ook niet ontbreken aan deze lijst.

 

Met ambitie

De drive van onze mensen is wat ons anders maakt dan onze concurrenten. En wat dus onze grootste waarde is. Willen slagen en willen groeien. Altijd de juiste oplossing willen vinden. Jij kunt hier onderdeel van zijn. Door jouw creativiteit, slimme analyse, kennis of slimme oplossingen maken we onze klanten écht blij. En verover jij de wereld binnen no time.

 


Vacatures

Bouwen aan supply chain bij EIFFEL! Ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends & ontwikkelingen op gebied van supply chain & logistics en wil je die toe kunnen passen binnen verschillende organisaties op verschillende vraagstukken?  ...

Als S&OP lead ligt de focus op het creëren van een optimaal en gedragen plan; het in evenwicht brengen van vraag en aanbod binnen de organisatie.  

Je begeleidt projectteams in projecten met impact die naast de dagelijkse operatie moeten worden uitgevoerd. Dit vraagt eigenaarschap, kennis en kunde om dit binnen tijd, budget en gestelde kwaliteitseisen te realiseren. 

Je begeleidt projectteams in projecten met impact die naast de dagelijkse operatie moeten worden uitgevoerd. Dit vraagt eigenaarschap, kennis en kunde om dit binnen tijd, budget en gestelde kwaliteitseisen te realiseren. 

 

Contact

Wil jij ook voorblijven? Of meer informatie?
Neem gerust contact op met onze collega Marco.

Marco van de Geer
Corporate Recruiter