Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
16 May 2024

Alumni Event Fagro Best

16 May | 16:00 - 20:00 UUR
Laat je inspireren op 16 mei met boeiende verhalen en een verrassingsspreker uit de topsport, tijdens een avond vol samenzijn en gezelligheid bij Fagro!


Op 16 mei wordt een bijzondere gelegenheid gecreëerd waarbij we allemaal samenkomen om herinneringen op te halen, bij te praten en te genieten van elkaars gezelschap. Maar dat is niet alles! We streven ernaar om deze avond te verrijken met een dosis inspiratie en expertise. Daarom hebben we het genoegen om een verrassingsspreker uit de topsport uit te nodigen, wiens verhaal en ervaringen ons zullen boeien en motiveren.

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te mogen verwelkomen! Of je nu onlangs afscheid hebt genomen van Fagro of al jarenlang deel uitmaakt van de vertrouwde groep die nog steeds dezelfde passie en betrokkenheid deelt, iedereen is van harte welkom.

Het programma begint om 16:00 uur en wordt afgesloten met een informele borrel en een uitgebreid diner vanaf 20:00 uur.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Bianca Derks via b.derks@fagro.nl of bel haar op +31 642509330.

We kijken uit naar een geweldige avond vol inspiratie en samenzijn op 16 mei! Meld je aan via onderstaande formulier.
Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 16 mei!