Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
01 Aug 2024

Inhousedag: Legal Innovation | EIFFEL

01 Aug | 11:00 - 14:00 UUR

Ontdek de wereld van Legal Innovation bij EIFFEL en schrijf je in voor onze inhousedag op 1 augustus!

Word jij de jurist van de toekomst?
(Bijna) afgestudeerd en interesse in de dynamische wereld van legal tech? Benieuwd hoe jouw juridische kennis kan bijdragen aan innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers? Tijdens onze inhousedag op donderdag 1 augustus a.s. leer je in één ochtend EIFFEL goed kennen én kun je bepalen of team Legal Innovation is wat jij zoekt. Daarom willen wij graag dat je onze inhousedag bijwoont alvorens je solliciteert.
 
Programma:

  • 10.45 – 11.00 uur      Ontvangst
  • 11.00 – 11.30 uur      Rondleiding Clubhuis
  • 11:30 – 12.30 uur      Verzorgde lunch
  • 12:30 – 13:45 uur      Workshop 'behandeling fictief WOO-verzoek'
  • 13:45 – 14:00 uur      Afsluiting en ontvangst goodie bag

 
Wij zijn EIFFEL
Met de inzet van interim professionals en onze baanbrekende samenwerkingen in de topsport is EIFFEL in 30 jaar groter, slimmer en completer dan ooit.  Wij helpen organisaties om bedrijfsvoering en prestaties te verbeteren, waarbij we integraal kijken naar de organisatie, processen én technologie. Als interim specialist, maar ook op adviesniveau.
 
Team Legal Innovation
Bij EIFFEL werken we in een netwerk van compacte teams, georganiseerd rondom een uniek vakgebied of specifieke sector. Team Legal Innovation is één van deze teams en heeft als missie onze opdrachtgevers de beste juridische dienstverlening te bieden, ondersteund door perfecte technologie. Door het optimaliseren van juridische processen en digitaliseren van repeterende werkzaamheden tillen onze innovatieve juristen onze opdrachtgevers naar een hoger niveau.

Onze focus
Sinds de inwerkingtreding van de Wet Open Overheid (Woo) in 2022 kunnen alle burgers - zonder enig belang - een verzoek indienen bij een overheidsinstantie om inzage te krijgen in stukken. Het doel van de Woo is een meer transparante en actief openbaar makende overheid. Dat dit grote gevolgen heeft komt waarschijnlijk niet als een verassing.
 
Team Legal Innovation helpt verschillende overheidsinstanties met de afhandeling van dergelijke Woo-verzoeken. Het betreft een geoutsourcete dienstverlening waarbij ons team de Woo-verzoeken van bestuursorganen aldus volledig overnemen en van A tot Z behandelen. Met gespecificeerde AI-software geven we onze juristen betere tools in handen om hun werk efficiënter, veiliger én beter te doen. Hierdoor kunnen we ons focussen op de juridisch inhoudelijke aspecten van het werk en het onderhouden van klantcontact. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van de contactpersonen, wijziging van werkprocessen, maar ook beleid ten aanzien van eisen die een bestuursorgaan aan de verzoeker kan stellen.
 
Benieuwd naar onze werkwijze?
Schrijf je in voor onze inhousedag en ervaar hoe het is om aan de slag te gaan binnen Team Legal Innovation! We kijken ernaar uit om jou op ons Clubhuis aan de Meander 1061 in Arnhem te verwelkomen en hopen samen met jou er een leuke én leervolle dag van te maken.
 
Meer informatie nodig?
Neem dan contact op met onze recruiter Nynke Steentjes via 0617600299 of nsteentjes@eiffel.nl.

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 1 augustus!