Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
19 Sep 2024

Alumni event EIFFEL - Energie en Transitie

19 Sep | 17:00 - 20:00 UUR

Er is een grote behoefte om elkaar weer te zien en te spreken, ervaar jij dat ook?! Ontmoet oud-collega's en toekomstmakers uit de energiesector en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de energietransitie en jouw carrière bij EIFFEL kunt vormgeven.

Ontdek EIFFEL, ontdek jouw ultieme carrièrepad

Op donderdag 19 september opent EIFFEL haar deuren voor een speciaal alumni event. Dit is een geweldige kans om onze organisatie opnieuw te leren kennen, met een focus op team Energie & Transitie. Tijdens dit event delen Eiffelaars hun ervaringen, gaan we actief aan de slag met elkaar en leer je meer over de sector waarin we werken. Het wordt een enthousiaste bijeenkomst van mensen met een hart voor de energiesector, en het belooft inspirerende gesprekken over de toekomst van de sector.

 

 

Programma:

17.00 uur: Ontvangst met borrel & walking diner

18.30 uur: Opening in het Auditorium

19.00 uur: De energiesector

20.00 uur: Borrel en tijd om bij te praten met je oud-collega’s!

 

Over team Energie & Transitie

Onze Eiffelaars zetten zich iedere dag in voor de actuele ontwikkelingen binnen de energietransitie. Dit doen zij bij commerciële partijen, netbeheerders en in het publieke domein. Het team Energie & Transitie is een team dat volop in beweging is. Zij behalen niet alleen maximale resultaten in hun opdrachten, maar ook binnen EIFFEL zelf zijn ze zeer actief! Zo hebben we expertiseteams en bovenal een zeer actieve community die intrinsiek gemotiveerd is om de verbinding in het team te realiseren!

 

Locatie

Clubhuis Arnhem Meander 1061, 6825 MJ, Arnhem

 

Zien we jou op 19 september?

We kijken ernaar uit om je alles te vertellen over ons team en onze projecten. Maar willen ook jouw verhalen horen! Het wordt een bijzondere gelegenheid om bij te praten en samen na te denken over de toekomst van onze sector. Je kunt je aanmelden onderaan de pagina, hopelijk tot dan! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Inge van Dorst via ivdorst@eiffel,nl

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 19 september!