Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0
21 Jun 2024

Toekomstmakers Limburg

21 Jun | 15:00 - 19:00 UUR

Het event waarin je toekomstmakers uit Limburg ontmoet en ontdekt hoe jij jouw carrièrepad bij EIFFEL kunt vormgeven om impact te maken op de wereld van morgen.

Ontdek EIFFEL, ontdek jouw ultieme carrièrepad 
Op vrijdag 21 juni opent EIFFEL haar deuren om je kennis te laten maken met onze organisatie en in het bijzonder team Loko Zuid. Tijdens dit event delen Eiffelaars hun ervaringen, gaan we actief aan de slag en leer je meer over jouw leiderschapsstijl.

Programma

  • 15:00 uur: Ontvangst;
  • 15:30 uur: Interactieve sessie: ontdek hoe het werk als junior, medior of senior in team Loko Zuid eruit ziet;
  • Speeddates: leer elkaar kennen en breid je netwerk uit onder het genot van een hapje en een drankje.


Over team Loko Zuid
In 2022 opende EIFFEL een kantoor in Limburg. Inmiddels zijn we met ruim 30 collega's actief bij gemeenten in het zuiden van het land en werken we voor onder andere de gemeente Maastricht, Roermond, Heerlen, Eindhoven, Venlo, Gulpen-Wittem, Meerssen, Eijsden Margraten en de gemeente Stein. Onze projecten gaan over ruimtelijke ordening, algemene juridische zaken, vergunningverlening, openbare orde en veiligheid en het sociaal domein.

Locatie
EIFFEL Clubhuis Maastricht-Airport (Amerikalaan 14, 6199 AE, Maastricht Airport)

Zien we jou op 21 juni?
We vertellen je graag alles over ons team en projecten tijdens ons event op 21 juni. Hopelijk tot dan! Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Patricia Adèr via 0651086123 of pader@eiffel.nl

Deel dit event

Meld je aan en wij zien jou graag op 21 juni!