Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Mischa Barron: “De Business Controller van de toekomst heeft vooral ook veel mensenkennis.”

BlogFinance / 11-10-2022

Professional Mischa Barron is een van de deelnemers aan de class of ’22 van #BC1Y. Na zijn huidige opdracht als subsidieadviseur bij de gemeente Lelystad, zou hij graag als Business Controller aan de slag gaan. “Het programma geeft mij de juiste tools en kennis om een succesvolle Business Controller te worden.” 

“Je leert niet alleen veel van de docenten, maar ook van je collega’s waarmee je het programma volgt.” 

Mischa: “De class of ’22 bestaat uit een groep mensen met allemaal hetzelfde doel, dat geeft een fijn gevoel. Ik doe actief mee aan de lessen en trainingen, op die manier haal ik er niet alleen zelf het meeste uit, maar ook de anderen om mij heen. Naast dat je veel kennis uit de lessen haalt, krijg je ook veel mee van de kennis en ervaring van je collega’s die het programma ook volgen.” 

“Het interessante aan het programma is dat je niet alleen werkt aan hard skills, zoals procesmatig werken, maar ook aan soft skills zoals mensenkennis. Minstens zo belangrijk als Business Controller! Daarnaast speelt het programma in op belangrijke trends in het vakgebied, zoals digitalisering en meer focus op duurzaamheid. Deelnemen aan het programma is een unieke kans, omdat het volledig is ingericht op wat wij bij EIFFEL belangrijk vinden voor een Business Controller.” 

Voor jou? Wij luisteren graag naar jouw verhaal
Ben jij financial met zo’n 2 tot 10 jaar ervaring, dan is dit hét moment om de stap naar Business Control te zetten en jouw eigen toekomst vorm te geven. We starten in mei 2023 en het aantal plaatsen is beperkt; neem snel contact op om ons te overtuigen van jouw deelname!