Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Lees hoe Yüzey de afwisseling en uitdaging vond die zij miste

Al voordat Yüzey officieel in dienst trad van EIFFEL, zat ze aan tafel bij Stedin. Een gaaf bedrijf waar zij als hoofd Business Control aan de slag kon. Maar, ze miste het contact met andere EIFFEL-collega’s. Door regie te pakken, kon zij een vervolgopdracht krijgen waar meerderen van ons zaten. Lees hoe jij je carrière bij EIFFEL vorm kan geven.

 “Ik had een aantal jaren als controller bij een groot snackbedrijf gewerkt. De inhoud van de werkzaamheden en processen kon ik zo langzamerhand dromen. Dat is niet aan mij besteed. Ik wil graag continu uitgedaagd worden en ga voor een steile leercurve. Via een omweg kwam ik in contact met EIFFEL en wist al snel: hier vind ik wat ik in mijn huidige werk mis!

Al voordat ik officieel in dienst trad bij EIFFEL, had ik mijn eerste gesprek bij de klant. EIFFEL biedt de mogelijkheid voor een rollenspel vooraf, zodat je goed voorbereid bij de klant verschijnt. Dat heeft mij erg geholpen: ik kon gelijk aan de slag als hoofd business control bij Stedin. Ik heb me daar in rap tempo verder kunnen ontwikkelen als controller en leidinggevende. Maar als enige Eiffelaar bij Stedin, miste ik contact met andere EIFFEL-collega’s (Eiffelaars). Dankzij een vervolgopdracht bij Liander als proces-coördinator, werkte ik direct samen met collega’s van EIFFEL. Het is prettig om met andere Eiffelaars te kunnen sparren. Bovendien is uit dit contact de Liander-EIFFEL borrel ontstaan!

Je voert je eigen regie over activiteiten die je ontplooit naast je opdracht. Binnen EIFFEL spreken met name de initiatieven op het gebied van duurzaamheid en BI mij aan. Trainingen en lezingen die hierover worden georganiseerd op het hoofdkantoor in Arnhem, probeer ik trouw te bezoeken. Als werknemer van EIFFEL krijg je een leaseauto. Omdat ik in het centrum van Amsterdam woon, heb ik een auto afgeslagen en maak ik gebruik van het OV om op mijn werk te komen. Je weet niet van tevoren waar een opdrachtgever zich bevindt, maar met EIFFEL heb ik daar goede afspraken over kunnen maken zodat de reistijd acceptabel blijft. In uitzonderlijke situaties kan ik meerijden met een collega of een auto van GreenWheels gebruiken.

Enige tijd geleden is EIFFEL begonnen haar wagenpark te verduurzamen. Er is een ruimere keuze in elektrische auto’s, die door iedere Eiffelaar – van trainee tot consultant – kan worden gereden. Omdat Amsterdam goede regelingen kent wanneer je een elektrische auto bezit, ben ik overstag gegaan en staat een volledig elektrische auto in bestelling. Zeker in het kader van duurzaamheid een mooie ontwikkeling!”