Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Inaame Dalouh: “Door de verscheidenheid aan opdrachten ontdek ik wat bij me past”

BlogProcess / 31-10-2023

Inaame Dalouh is 23 jaar en werkt sinds de zomer bij EIFFEL. Ze houdt van fitness, handballen en besteedt graag tijd met haar familie. Direct na het afronden van haar opleiding Bedrijfskunde, met een minor Slim Plannen en Organiseren in de Zorg, ging ze aan de slag als Eiffelaar.

Inaame: “De organisatie was niet nieuw voor mij, want ik heb hier tijdens mijn opleiding een meewerkstage gedaan in Team Finance Excellence. Dankzij mijn specialisatie voel ik me nu meer op mijn plek in Team Zorg.

Start bij EIFFEL

“Sommige mensen snappen niet dat ik met mijn bedrijfskundige achtergrond ben gaan werken in de zorgsector. Geheel onterecht, want dit heeft wel degelijk met elkaar te maken. Zorginstellingen hebben namelijk niet alleen met medische processen te maken, maar ook met financiële en organisatorische uitdagingen. Er liggen nog zoveel kansen en dankzij mijn positie bij EIFFEL kan ik bijdragen aan het realiseren daarvan.

Ik ben recent gestart bij EIFFEL en zit bij mijn eerste opdrachtgever: het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede. Mijn functietitel is DBC-medewerker, wat inhoudt dat ik het ziekenhuis ondersteun bij het managen van controles en processen binnen ValueCare. Dit programma omvat tal van controles die uitgevoerd moeten worden en heeft als doel het automatiseren van administratieve werkzaamheden, ervoor zorgen dat alle geleverde zorg betaald wordt en het is een hulpmiddel om scherp te sturen op optimale inzet van beschikbare middelen. Dat geeft je meer tijd om te doen waar je als zorginstelling goed in bent: zorg verlenen.

Impact maken in de zorgsector

Ik ben hier op opdracht gekomen omdat er sprake was van onderbezetting in het Gelderse Vallei Ziekenhuis. Ik heb achterstanden weggewerkt en nu ondersteun ik de medewerkers van het ziekenhuis bij het nieuwe EPD-systeem. De implementatie was al achter de rug toen ik hier kwam werken, maar ik ondersteun het team nu wel in het wegwerken van de nieuwe acties in het systeem. Daarnaast heb ik me bezig gehouden met de analyse van de blokkades die waren ontstaan in ValueCare. In de toekomst is het interessant om te kijken hoe we positieve effecten op de lange termijn kunnen behalen. Ook neem ik collega’s werk uit handen, waardoor ik ze ontlast. Door helder te communiceren en dingen kant-en-klaar op te leveren, probeer ik van toegevoegde waarde te zijn voor de opdrachtgever. Impact maken doe je niet altijd op grote schaal, maar vaak juist in een kleiner team. Dat maakt het natuurlijk niet minder belangrijk.

Toekomst van de zorg

Ik ben erg geïnteresseerd in Robotic Process Automation (RPA) in de zorg. ValueCare is marktleider op het gebied van risicobeheersing en stuurinformatie in de zorg, desondanks blijven meldingen in ValueCare zich opstapelen. RPA biedt hier de oplossing. De implementatie vergt in het begin meer tijd, maar het levert op de lange termijn aanzienlijke voordelen op. De robot die ingezet gaat worden, voert straks meer dan 15.000 acties uit. Door administratieve taken te automatiseren, wordt ruimte gecreëerd voor procesverbeteringen en innovaties in de zorg. Ik denk dat dit essentieel is om de zorg vooruit te helpen en de patiënten op de best mogelijke manier te behandelen.”

Toekomst bij EIFFEL

Inaame is het liefst zo vaak mogelijk in het EIFFEL Clubhuis. Ze is er in ieder geval op dinsdag en vrijdagmiddag te vinden. “Ik werk er met plezier. Het restaurant is fantastisch en de mensen staan altijd open voor een potje tafeltennis, voetbal of een goede wandeling. Niet alleen binnen het eigen team zoeken mensen elkaar op, maar door de open cultuur wandel je ook zo bij de andere afdelingen binnen.

Ik heb het gevoel dat ze bij EIFFEL echt naar mij kijken en me niet zomaar op een opdracht plaatsen. De Business Manager zorgt dat je je niet verveelt op je opdracht, maar voorkomt ook dat het te hoog gegrepen is. Zo zorgen we er samen voor dat ik op mijn eigen tempo door kan groeien, in overleg is alles mogelijk. EIFFEL organiseert trainingen waar ik me regelmatig voor aanmeld. Ook als ik niet zeker weet of het wat voor mij is, want dat mag. Deze vrijheid, in combinatie met de verscheidenheid aan opdrachten, zorgt ervoor dat ik steeds dichter bij mijn sweet spot kom.”