Onderdeel van

Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl
0

Energie & Transitie

Talentenprogramma

Onze opdrachtgevers vragen steeds meer om jonge toptalenten met de juiste vaardigheden en kennis. Dit vraagt om talenten die de lat hoog leggen, streven naar topprestaties en verder gaan waar anderen stoppen. 

Het Talentenprogramma Energie & Transitie is speciaal ontworpen voor de afgestudeerde bedrijfskundigen en financiële toptalenten, die de ambitie hebben om de allerbeste te worden in de wereld van energietransitie. Talenten die de top niet alleen willen behalen, maar de juiste mensen om zich heen willen hebben om deze te bereiken.

“Eiffel levert Greenchoice Zakelijk op zeer korte termijn een groep jonge en kwalitatief uitstekende professionals; snel up to speed, denken pro-actief mee en helpen ons iedere dag vooruit.”- Rick de Cocq van Delwijnen
Manager Process & Delivery bij Greenchoice

Een compleet programma

Het programma duurt 6 maanden en vanaf de eerste dag ligt de aandacht op het verkrijgen van kennis en kunde om vraagstukken van onze klanten op te lossen.

We starten met een 8-daagse Energie & Transitie fast track, de opleiding waarbij alle facetten van het energielandschap, zowel klassikaal als praktijkgericht, voorbij komen o.a:

  • De energietransitie;
  • De verschillende marktpartijen (commerciële sector, netbeheerders, lokale overheid);
  • Wet & Regelgeving (o.a. Energiewet 2.0, warmtewet, netcode elektriciteit & omgevingswet)


Na afronding van de 8-daagse fast track ga je aan de slag bij een organisatie en volgt er een opdracht voor het inzichtelijk maken van verbeterpotentieel wat uitmondt in het presenteren van een businesscase aan het einde van het programma.

Gecoacht door de allerbesten

De opleidingen worden gegeven in samenwerking met onze opdrachtgevers uit de energiesector en onze consultants. Na deze opleiding ben je klaar om direct van toegevoegde waarde te zijn bij onze klanten. Naast de vakinhoudelijke opleidingen krijg je ook trainingen op het gebied van competenties en projectmatig werken. Het trainingstraject is opgebouwd uit een pakket van klassikale lessen, en e-learnings. Onderdelen zijn:

  • BASIS EIFFEL consultancy trainingen: LEAN, BI, Agile/Scrum, projectmatig werken en presentatie- en communicatietechnieken;
  • TMA (Talent Motivatie Analyse)


Gedurende het programma word je begeleid door een mentor, een performance manager en een topsporter. De mentor is beschikbaar al vraagbaak tijdens de opdracht en iemand waarmee je kunt sparren. De performance manager begeleidt middels intervisies en het doornemen van de TMA. De topsporter verzorgt een inspiratiesessie over de lessen uit de topsport.

Startdatum

Het programma begint op 20 september 2023

Voor wie?

Startende Bedrijfskundigen en Financials

Locatie

Clubhuis Arnhem

Contactpersonen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicky Hauwert of Flore de Kort, zij vertellen je graag meer over het programma.


Nicky Hauwert 
Business Unit Director
nhauwert@eiffel.nl


Flore de Kort
Performance Manager Energie & Transitie
fdkort@eiffel.nl

De volgende organisaties dragen bij aan dit programma: