Trainee Process

Dit ga je doen

Je werkt aan slimme procesverbeteringen bij jouw opdrachtgever. Dat kan een publieke organisatie zijn, maar ook een zorginstelling, bank, verzekeraar of multinational. Daar word je gecoacht door onze ervaren process of zorg consultants, met wie je samen een verbetercultuur wilt realiseren. Je doet razendsnel ervaring op omdat je van A tot Z bij de oplossing betrokken bent. Bijvoorbeeld in een rol als DBC medewerker, junior projectondersteuner of assistent projectleider. Ondertussen start jouw tweejarig talentenprogramma. De eerste zes maanden gaan we aan de slag met jouw ontwikkeling. Persoonlijke vaardigheden, intervisie en vitaliteit komen aan bod. Daarnaast investeren we in jouw expertise door middel van kennismodules op inhoud om zo de theorie en praktijk dichter bij elkaar te brengen.

Na zes maanden maak je de volgende stap in jouw carrière; process of zorg professional. In de anderhalf jaar die volgen heb je vier keer intervisie met je traineegroep. Tijdens de intervisie werk je aan je carrièreperspectief.

Dit ben jij

De juiste combinatie van kennis, vaardigheden en nieuwsgierigheid maakt ons expert. Daarom ben je minimaal afgestudeerd op wo-niveau in de richting van bedrijfskunde, health sciences of change management en is basiskennis van procesverbeteringen de basis voor groei. Je bent een geboren verbinder, analytisch sterk en jouw soft skills zijn goed ontwikkeld. Die combinatie van kennis en vaardigheden maakt het verschil tussen goed en goud. Daarbij past de mentaliteit om graag in jezelf, jouw opdrachtgever en onze dienstverlening te investeren. 

Dit krijg je van ons

Wij investeren graag in lange relaties. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd en maakt al na zes maanden de volgende stap op jouw carrièrepad. Natuurlijk hoort daar ook een groei in je, al goede, salaris bij. Al voor jouw eerste werkdag brengen wij een leaseauto bij je thuis en extra's als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen, 25 vakantiedagen en collectiviteitskorting zijn part of the job. Daarnaast investeren wij in een duurzame toekomst waar je op een actieve manier aan kan bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan onze EIFFEL foundation. 

0
Ontdek meer
Gustave. Ambitieus, innovatief en baanbrekend. Hét magazine van EIFFEL
Gustave. Ambitieus, innovatief en baanbrekend. Hét magazine van EIFFEL. Sinds vandaag op de spreekwoordelijke planken. Verhalen van onze collega’s om jou als potentiële werkzoekende een beeld te geven van werken bij EIFFEL. Stap in onze wereld van Legal, Finance en Process en wie weet zien we jou binnenkort.
3
Ontdek meer
WEEK VAN: Tristan van Stokhem
Tristan van Stokhem, professional process, deelt zijn werkweek. Als Projectleider Informatiemanagement binnen een GGZ-instelling is zijn doel om aan de hand van data meer inzicht te creëren in zorgaspecten als wachtlijsten, wachttijden en bedbezetting.
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

1
Kennismaken
Binnen 48 uur na je sollicitatie mag je een reactie verwachten. En dat is geen standaard e-mail; we bellen je om kort kennis te maken. Hebben we een klik? Dan plannen we samen een eerste gesprek.
2
Eerste gesprek
Het gesprek met de recruiter vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor in Arnhem, op de hockeyclub in Amsterdam of op Strijp-S in Eindhoven. Daar leer je ons DNA direct kennen. Het gesprek heeft een persoonlijk karakter. We leren elkaar kennen en jij kunt ons het hemd van het lijf vragen. Ter afsluiting oriënteren we ons alvast op jouw arbeidsvoorwaarden en leggen we het vervolg van de procedure uit.
3
Tweede gesprek
Klikken we nog steeds? Dan plannen wij voor jou een tweede gesprek. Dat gesprek voer je met een performance manager, business director of consultant. Samen bespreek je jouw kansen bij EIFFEL en ga je dieper in op onze expertise en opdrachtgevers. Vervolgens valideren we de Talent Motivatie Analyse (TMA) die je ter voorbereiding hebt ingevuld.
4
Voorstel
Omdat we nog steeds een match zijn doen wij jou natuurlijk graag een voorstel. Per telefoon lichten wij het voorstel toe en vervolgens ontvang je het complete verhaal ook digitaal. Zo kun je jouw toekomst nog eens rustig nalezen.
5
Cadeau
Akkoord? Dan bellen wij allereerst om te vieren dat we collega’s zijn! Vervolgens leggen wij de procedure uit: je ontvangt jouw arbeidscontract per mail en kunt die direct digitaal ondertekenen. Snel daarna neemt de leasemaatschappij contact met je op om thuis jouw auto uit te reiken. Cadeautje!
6
On board
En dan spuiten wij je natuurlijk graag EIFFEL-rood. Je ontvangt per e-mail alle informatie over jouw onboardingsprogramma, dat geheel in het teken staat van gaming. In de tussentijd ben je altijd welkom op events en kennissessies, of heeft de business manager je zelfs al gebeld om de kansen binnen jouw vakgebied te bespreken.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Kitty Gerretsen-van Male
Recruiter
Fabian van Hagen
Professional Process

Op de hoogte blijven over jobs en events?