Process

Consultant Process

Dit ga je doen

Je bent process (business) consultant en daarmee gesprekspartner aan tafel. Onze visie op procesoptimalisatie vertaal je naar een passende oplossing op de uitdaging van jou opdrachtgever. Vaak vanuit de Lean-methodiek, maar ook Scrum en Process Mining zijn bij ons groeiende thema’s. Je draagt projecten die draaien om analyseren, overtuigen, implementeren en veranderen, met als doel dat teams zelf eigenaar van de verandering worden. Of dat nou bij een publieke organisatie, bank, verzekeraar, ziekenhuis of multinational is. Als Lean Consultant of Projectleider coach je onze junior consultants en pak je de ruimte om binnen jouw netwerk nieuwe business te ontwikkelen.

Dit ben jij

Jij hebt je sporen verdiend in de wereld van procesoptimalisatie en kunt dus kansen creëren. Voor jezelf, voor jouw opdrachtgevers en voor EIFFEL. Je werkt en denkt op wo-niveau en ontdekt graag hoe innovaties onze oplossingen binnen process slimmer maken. Daarin durf je ons uit te dagen.

Dit krijg je van ons

Al vanaf het begin investeren wij in lange relaties. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen. Dit kan bij de opdrachtgever of bij ons op kantoor met leuke collega's en een goede werksfeer. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast is jouw niveau is hoog, maar wij leggen de lat graag nog hoger. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelingen op zowel je kennis als (leidinggevende) vaardigheden. Denk aan een rol als docent, de ruimte om een netwerk te creëren en het podium om jezelf als expert te positioneren. Hoe je die ontwikkeling combineert met jouw rol bij de opdrachtgever is aan jezelf. Met overuren creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je goede salaris. Een leaseauto, telefoon van de zaak, 25 vakantiedagen en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.

0
Ontdek meer
KLANTCASE: Sophie Koop ondersteunt HSK als interim-regiomanager Den Bosch
Sophie Koop, Consultant Process bij EIFFEL, stuurt als regiomanager Den Bosch tijdelijk vier vestigingen van de HSK Groep aan. Zonder psychologische achtergrond maar met veel managementkennis en ervaring in de zorg, kijkt zij door...
3
Ontdek meer
KLANTCASE: Klaas Kelly onderzoekt de voortgang van duurzaamheid binnen gemeenten
Duurzaamheid staat met stip bovenaan de politieke agenda. De Nederlandse regering heeft de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties omarmd. Klaas Kelly, Consultant Gemeenten bij EIFFEL, verbaasde zich over het feit dat hij daarvan zo...
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

1
Kennismaken
Binnen 48 uur na je sollicitatie mag je een reactie verwachten. En dat is geen standaard e-mail; we bellen je om kort kennis te maken. Hebben we een klik? Dan plannen we samen een eerste gesprek.
2
Eerste gesprek
Het gesprek met de recruiter vindt bij voorkeur plaats op ons kantoor in Arnhem, op de hockeyclub in Amsterdam of op Strijp-S in Eindhoven. Daar leer je ons DNA direct kennen. Het gesprek heeft een persoonlijk karakter. We leren elkaar kennen en jij kunt ons het hemd van het lijf vragen. Ter afsluiting oriënteren we ons alvast op jouw arbeidsvoorwaarden en leggen we het vervolg van de procedure uit.
3
Tweede gesprek
Klikken we nog steeds? Dan plannen wij voor jou een tweede gesprek. Dat gesprek voer je met een performance manager, business director of consultant. Samen bespreek je jouw kansen bij EIFFEL en ga je dieper in op onze expertise en opdrachtgevers. Vervolgens valideren we de Talent Motivatie Analyse (TMA) die je ter voorbereiding hebt ingevuld.
4
Voorstel
Omdat we nog steeds een match zijn doen wij jou natuurlijk graag een voorstel. Per telefoon lichten wij het voorstel toe en vervolgens ontvang je het complete verhaal ook digitaal. Zo kun je jouw toekomst nog eens rustig nalezen.
5
Cadeau
Akkoord? Dan bellen wij allereerst om te vieren dat we collega’s zijn! Vervolgens leggen wij de procedure uit: je ontvangt jouw arbeidscontract per mail en kunt die direct digitaal ondertekenen. Snel daarna neemt de leasemaatschappij contact met je op om thuis jouw auto uit te reiken. Cadeautje!
6
On board
En dan spuiten wij je natuurlijk graag EIFFEL-rood. Je ontvangt per e-mail alle informatie over jouw onboardingsprogramma, dat geheel in het teken staat van gaming. In de tussentijd ben je altijd welkom op events en kennissessies, of heeft de business manager je zelfs al gebeld om de kansen binnen jouw vakgebied te bespreken.
Meer weten

Meer weten

Neem contact op met

Natalie Hegeman-de Roos
Recruiter

Op de hoogte blijven over jobs en events?