0

Expert in process

Bekijk 17 vacatures

Talented

Process

Ontdek jouw kansen


PROCESSEN VERBETEREN MET DE VOETEN IN DE KLEI

De lat ligt hoog als het op performance aankomt. Van organisaties wordt verwacht dat ze klantgericht, efficiënt én vooruitstrevend zijn. Met onze slimme totaaloplossingen en process consultants durven wij de verantwoordelijkheid te nemen om onze opdrachtgevers naar dit niveau te tillen. Door strategie te vertalen naar operationele processen, kwaliteiten te waarborgen, de kracht van data te benutten en talent binnen de organisatie centraal te stellen. Populaire thema's als Lean, Agile en Process Mining zijn daar structureel onderdeel van.

NICE & TALENTED

Onze focus gaat verder dan procesoptimalisatie. Wij snappen dat advies pas van waarde is als het op de werkvloer wordt geleefd. Data is niets zonder goede dashboarding,  Daarom lopen we mee, brengen we het verbeterpotentieel in kaart en vertrekken we pas als de operatie is geslaagd. Talented is ons vermogen om het kwaliteitsniveau van een organisatie structureel te verbeteren. Nice is de menselijke en betrokken manier waarop we dat doen.

LEER ONZE MENSEN KENNEN

Consultant Mathijs Dik brengt datavolwassenheid en verandervermogen in een organisatie
Lees waarom data een goudmijn is

Met een uniek profiel mocht Sophie Koop aan de slag als regiomanager binnen de zorg
Lees waarom je als expert in process van meerwaarde bent


Recente vacatures

Zie jij ieder individu als een uniek mens met unieke achtergronden, ambities, talenten en groeikansen? Praktische oplossingen bedenken voor je opdrachtgever én jezelf verder ontwikkelen? 

Zie jij ieder individu als een uniek mens met unieke achtergronden, ambities, talenten en groeikansen? Praktische oplossingen bedenken voor je opdrachtgever én jezelf verder ontwikkelen? 

Wil jij als projectleider ketensamenwerking meewerken aan een hogere kwaliteit van de zorg en meer aandacht voor de cliënt? Spreken thema's zoals juiste zorg op de juiste plek, preventie, optimalisatie bedrijfsvoering sociaal domein, digitale zorg op afstand en v...

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!