0

Expert in legal

Bekijk 38 vacatures

Talented

Legal

Ontdek jouw kansen


HOE ZIET DE JURIDISCHE WERELD ER MORGEN UIT?

Wij geloven niet in grenzen binnen legal consultancy. Daarom hebben wij alle juridische expertise samengebracht tot Team Legal. Daar werken wij hard aan de innovatie van het totale juridisch werkveld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de implementatie van nieuwe wetgeving of verkennen samen de technologische ontwikkelingen als machine learning, big data en Artificial Intelligence. Ondertussen behandelen we juridische zaken vanuit ons Legal Office en ontwikkelen we slimme oplossingen bij organisaties op locatie. Een mooie mix.

NICE & TALENTED

Werken als legal consultant betekent aanpassen aan de cultuur van de klantorganisatie. En daar slagen wij zonder uitzondering iedere keer weer in. Dat is meer dan talented binnenkomen met een rugzak aan juridische kennis. Van ons wordt een rol als teamplayer verwacht. We lopen voorop als het project daarom vraagt en geven oprechte adviezen als we kansen signaleren. Kansen die verdergaan dan onze juridische rol. Zelf noemen we het nice.

LEER ONZE MENSEN KENNEN

Folmer Helder publiceerde een juridische annotatie
Lees zijn verhaal

Marjolein Groothedde hielp een gemeente de nieuwe horeca-exploitatievergunning te implementeren
Lees hoe zij naar toegevoegde waarde kijkt


Recente vacatures

Durf jij opdrachtgevers te vertegenwoordigen in zware en complexe procedures? En adviseer jij graag over kwaliteitsverbeteringen in juridische processen?

Fraude-detective, misbruikbestrijder en reputatieheld, klinkt goed toch? Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans! Vanaf dag 1 behandel je klantdossiers van A tot Z zelfstandig en help je grootbanken om te weten wie hun klanten zijn. 

Je vertegenwoordigd opdrachtgevers in zware en complexe procedures en adviseert hen over kwaliteitsverbeteringen in juridische processen. 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!