0

Expert in legal

Bekijk 148 vacatures

Talented

Legal

Ontdek jouw kansen


LEGAL BACKUP

HOE ZIET DE JURIDISCHE WERELD ER MORGEN UIT?

Wij geloven niet in grenzen binnen legal consultancy. Daarom hebben wij alle juridische expertise samengebracht tot Team Legal. Daar werken wij hard aan de innovatie van het totale juridisch werkveld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de implementatie van nieuwe wetgeving of verkennen samen de technologische ontwikkelingen als machine learning, big data en Artificial Intelligence. Ondertussen behandelen we juridische zaken vanuit ons Legal Office en ontwikkelen we slimme oplossingen bij organisaties op locatie. Een mooie mix.

NICE & TALENTED

Werken als legal consultant betekent aanpassen aan de cultuur van de klantorganisatie. En daar slagen wij zonder uitzondering iedere keer weer in. Dat is meer dan talented binnenkomen met een rugzak aan juridische kennis. Van ons wordt een rol als teamplayer verwacht. We lopen voorop als het project daarom vraagt en geven oprechte adviezen als we kansen signaleren. Kansen die verdergaan dan onze juridische rol. Zelf noemen we het nice.

LEER ONZE MENSEN KENNEN

Folmer Helder publiceerde een juridische annotatie
Lees zijn verhaal

Marjolein Groothedde hielp een gemeente de nieuwe horeca-exploitatievergunning te implementeren
Lees hoe zij naar toegevoegde waarde kijkt


Recente vacatures

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Word onderdeel van een snelgroeiend team, met toffe collega's en uitdagende opdrachten in het Noorden! Groots werken in een klein team. 
Word onderdeel van een snelgroeiend team met uitdagende opdrachten in het Noorden! Ben jij enthousiast over onze kijk op de wereld van morgen, wil je bijdragen aan de groei van het Lokale Overheid Noord team en ben jij klaar voor een kickstart in je carrière? Dan komen we graag met jo...
Word onderdeel van een snelgroeiend team bij EIFFEL! We timmeren hard aan onze weg in het Noorden, met een tof team en uitdagende opdrachten. Wij zijn groot in klanten, prestaties en ambities. Maar in kleine teams sparren we, leren we en lachen we. Om voor onze opdrachtge...

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!