0

Expert in finance

Bekijk 21 vacatures

Talented

Finance

Ontdek jouw kansen


VAN CIJFERS NAAR BUSINESSPARTNER

Finance is fundamenteel aan het veranderen en draait al lang niet meer om het periodiek opleveren van betrouwbare rapportages. Cijfers zijn dankzij dashboarding realtime beschikbaar en de finance afdeling van vandaag is een belangrijke businesspartner. Daar worden voorspellende analyses en proactief sturende financials verwacht. Wij maken organisaties klaar voor deze uitdagende toekomst, door financiële teams naar een hoger klantgericht niveau te begeleiden en specifieke oplossingen te ontwikkelen voor een control framework of een beheerste bedrijfsvoering. Een uitdagende rol.

NICE & TALENTED

Bij ons werken ruim 200 financials, allemaal expert in hun vakgebied. Denk aan auditing, financial control, business control, project control, agile control en risk & compliance. Aan financieel talent geen gebrek. Maar wat ons écht onderscheidt, is de mens achter de professional. We zijn ambitieus, maar ook betrokken. We geven stevig advies, maar halen ook koffie. Je kunt met ons winnen én lachen. Oftewel: we zijn Nice & Talented.

LEER ONZE MENSEN KENNEN

Met Finance Excellence maakt Wilfred Baar het vakgebied weer sexy
Lees hoe wij proposities ontwikkelen

Finance consultant Eelko Plomp leerde EIFFEL kennen langs het hockeyveld
Lees hoe hij zijn carriere bij ons inricht


Recente vacatures

Ben je gedreven, werk je resultaatgericht en ben je helemaal thuis in de cijfers? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan binnen toonaangevende bedrijven binnen de Utilities sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een ervaren financial met een bewezen trackrecord die wil ondernemen in teamverband? Wil jij de vrijheid hebben om je eigen business te bouwen, maar wel samen wil winnen?

Naast dat je uitvoerend bezig bent met financiële administraties, P&C en rapportages, adviseer je over hoe financiële processen beter kunnen.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!