0

Expert in finance

Bekijk 114 vacatures

Talented

Finance

Ontdek jouw kansen


VAN CIJFERS NAAR BUSINESSPARTNER

Finance is fundamenteel aan het veranderen en draait al lang niet meer om het periodiek opleveren van betrouwbare rapportages. Cijfers zijn dankzij dashboarding realtime beschikbaar en de finance afdeling van vandaag is een belangrijke businesspartner. Daar worden voorspellende analyses en proactief sturende financials verwacht. Wij maken organisaties klaar voor deze uitdagende toekomst, door financiële teams naar een hoger klantgericht niveau te begeleiden en specifieke oplossingen te ontwikkelen voor een control framework of een beheerste bedrijfsvoering. Een uitdagende rol.

NICE & TALENTED

Bij ons werken ruim 200 financials, allemaal expert in hun vakgebied. Denk aan auditing, financial control, business control, project control, agile control en risk & compliance. Aan financieel talent geen gebrek. Maar wat ons écht onderscheidt, is de mens achter de professional. We zijn ambitieus, maar ook betrokken. We geven stevig advies, maar halen ook koffie. Je kunt met ons winnen én lachen. Oftewel: we zijn Nice & Talented.

LEER ONZE MENSEN KENNEN

Met Finance Excellence maakt Wilfred Baar het vakgebied weer sexy
Lees hoe wij proposities ontwikkelen

Finance consultant Eelko Plomp leerde EIFFEL kennen langs het hockeyveld
Lees hoe hij zijn carriere bij ons inricht


Recente vacatures

Jij bent op zoek naar een rol als Financial Controller als je een verantwoordelijke teamplayer bent die uitdagingen niet uit de weg gaat. Kom dan werken bij EIFFEL!  
Naast dat je uitvoerend bezig bent met financiële administraties, P&C en rapportages, adviseer je over hoe financiële processen beter kunnen.
Wil jij niet alleen uitvoerend bezig zijn met financiële administraties, P&C en rapportages, maar ook adviseren over hoe financiële processen beter kunnen? Denk dan eens na over een carrière bij EIFFEL!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!