0

Expert in finance

Bekijk 17 vacatures

Talented

Finance

Ontdek jouw kansen


VAN CIJFERS NAAR BUSINESSPARTNER

Finance is fundamenteel aan het veranderen en draait al lang niet meer om het periodiek opleveren van betrouwbare rapportages. Cijfers zijn dankzij dashboarding realtime beschikbaar en de finance afdeling van vandaag is een belangrijke businesspartner. Daar worden voorspellende analyses en proactief sturende financials verwacht. Wij maken organisaties klaar voor deze uitdagende toekomst, door financiële teams naar een hoger klantgericht niveau te begeleiden en specifieke oplossingen te ontwikkelen voor een control framework of een beheerste bedrijfsvoering. Een uitdagende rol.

NICE & TALENTED

Bij ons werken ruim 200 financials, allemaal expert in hun vakgebied. Denk aan auditing, financial control, business control, project control, agile control en risk & compliance. Aan financieel talent geen gebrek. Maar wat ons écht onderscheidt, is de mens achter de professional. We zijn ambitieus, maar ook betrokken. We geven stevig advies, maar halen ook koffie. Je kunt met ons winnen én lachen. Oftewel: we zijn Nice & Talented.

LEER ONZE MENSEN KENNEN

Met Finance Excellence maakt Wilfred Baar het vakgebied weer sexy
Lees hoe wij proposities ontwikkelen

Finance consultant Eelko Plomp leerde EIFFEL kennen langs het hockeyveld
Lees hoe hij zijn carriere bij ons inricht


Recente vacatures

Organisaties ondersteunen bij hun financiële werkzaamheden? En ze echt verder helpen? Bij EIFFEL krijgt jouw talent een kans! Vanaf dag 1 pas je jouw kennis direct toe in de praktijk, krijg je verantwoordelijkheid, en doe en zie je veel.

Wil jij het management van onze opdrachtgevers helpen om vanuit financieel oogpunt alle bedrijfsprocessen optimaal aan te sturen? En de verbinding tussen data en business intelligence in het financevak uitbouwen?

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!